زمان کنونی: ۰۸ آذر ۱۴۰۳, ۰۹:۲۲ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

ارسال: #۱۵۱۳۶
۱۷ اسفند ۱۳۹۳, ۰۸:۴۳ ب.ظ
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
(۱۶ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۳۰ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  یه مرضی که این روزا دچار شدم اینه که هزار تا فایل اموزشی در موضوعات مختلف دانلود کردم(لینوکس، php، جاوا، امنیت، طراحی و ...) دیگه دیسکم جا نداره، بعد مثلا میخوام اینا رو نگاه کنم توی دوران عید Big Grin
من دیگه استعفا دادم هم کتاب هم ویدیو آموزشی
هر وقت خواستم یه چیزی یاد بگیرم اگه نداشتم دانلودش می‌کنم دیگه مثل قبل هرچی گیرم اومد دانلود نمی‌کنمBig Grin

(۱۷ اسفند ۱۳۹۳ ۰۶:۰۸ ب.ظ)peroshatperoshat نوشته شده توسط:  فیلم اموزش لیوکس از کدوم سایت پیا کردین؟فیلمش جدیده؟من چند تا فیلم پیدا کردم همش قدیمی بود!!!!!!!!!!۱۱۱
اگه جدید می‌خوای این آموزش جدید هستش ولی اولش یه خرده سنگین شروع می‌شه و برای گرفتن مدرک LPIC خوبه.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

اگه بگید چی از گنو/لینوکس می‌خواید شاید بتونم آموزش های دیگه‌ای هم بهتون معرفی کنم.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: نارین
ارسال: #۱۵۱۳۷
۱۷ اسفند ۱۳۹۳, ۰۸:۵۴ ب.ظ
(۱۷ اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط:  حالا شمافرض کنید از روی بی حوصلگی باشه
ببین نماز نخوندن به نظر من یه نوع عیب یا نقص هستش(مثل کسی که بی حجابه)
من درصورتی با این شخص با داشتن این عیب ازدواج میکنم که از حسن های دیگه اش مطمئن باشم مثلا داشتن اخلاق و شعور.
و اصلا یه چیزی، کسی که معتقده خیلی مستعد هست واسه نماز خوندن. من به شخصه خیلی دیدم. (فقط باید راهشو بلد باشی)
 سپاس‌گزاری شده توسط: NP-Cσмρℓєтє , so@ , emahii
ارسال: #۱۵۱۳۸
۱۷ اسفند ۱۳۹۳, ۰۹:۳۹ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۴۹ ب.ظ، توسط happy07.)
من کامنت‌ها رو خوندم و خیلی تعجب کردم که اینقدر همه دارند با این قضیه هانی برخورد می‌کنند!! من منکر این نیستم که در بین نمازخون‌ها افراد کم اخلاق و در بین تارک‌الصلاه‌ها افراد بااخلاق داریم ولی بجه‌ها یه ذره دقت کنید لطفا! قضیه سر "نماز" هست نه مثلا دروغ یا غیبت یا تهمت یا مردم آزاری یا حتی قتل و دزدی!! حدیث داریم از حضرت رسول صلوات الله علیه که مرز بین ایمان و کفر نمازه!
ببینید یا ما مسلمون هستیم یا نیستیم، اگه هستیم یه سری چیزها در اسلام مهم‌تر هستند مثل مثلا ایمان و شرک که آیه قرآن داریم که هر گناهی آمرزیده می‌شه مگر شرک ( إِنَّ اللّهَ لاَ یَغْفِرُ أَن یُشْرَکَ بِهِ وَیَغْفِرُ مَا دُونَ ذَلِکَ لِمَن یَشَاء وَمَن یُشْرِکْ بِاللّهِ فَقَدِ افْتَرَى إِثْمًا عَظِیمًا ** هر آینه خدا گناه کسانی را که به او شرک آورند نمی آمرزد ، و گناهان ، دیگر را برای هر که بخواهد می آمرزد و هر که به خدا شرک آورد ، دروغی ساخته و گناهی بزرگ مرتکب شده است. سوره مبارکه نسا آیه ۴۸) مثلا دیگه نماز که باز هم حدیث داریم از حضرت رسول صلوات الله علیه که أول ما یحاسب العبد الصلاة فإن قبلت قبل ما سواها و إن ردت رد ما سواها یعنی اولین چیزی که از بندگان در روز محشر مورد محاسبه قرار می گیرد نماز است اگر قبول شود بقیه اعمال هم مورد قبول واقع می شود و اگر رد شود بقیه اعمال هم پذیرفته نخواهد شد. با توجه به این حدیث معلوم می‌شه که اگه نماز کسی قبول شد تازه می‌رن سراغ اینکه آیا اخلاق این فرد چطور بوده، همسایه‌داری، نیکی به والدین، احترام استاد، دروغ، تهمت، غیبت و... همه بعد نماز بررسی می‌شه. تازه این مال کسایی هست که نماز می‌خونند و نمازشون هم بررسی شده و مشکلی نداشته و قبول شده (که خوش بحالشون Smile ) و گرنه کسی که نماز نخونده که اصلا چیزی برای بررسی نداره!
خب حالا سوال پیش میاد حتما که خدا که گفته من حق الله رو می‌بخشم و حق‌الناسه که باید حتما رضایت رو بگیریم، اما نماز که حق الله هست چرا اولین چیزه که مورد بررسی قرار می‌گیره و انقدر روش سختگیری هست که اگه قبول نشه بقیه اعمال هم هرجی باشه رد می‌شه؟! ببینید نماز فرد در صورتی قبول می‌شه که هم شرایط ظاهری هم باطنی اون برقرار باشه مثلا مکانش، لباسش، فرش سجده‌اش و.. غصبی نباشه و خیلی موارد دیگه که کاملا در ارتباط با سایر افراد جامعه است نه ذات اقدس الهی! پس اگه نماز کسی قبول باشه این فرد در امتحان حق الله و حق الناس با هم قبول شده (که باز هم خوش‌بحالش Smile ) دیگه فکر کنم تا همین حد کافیه بیشترش از حوصله بحث خارجه Big Grin

کلا هم جدای از همه‌ی این صحبت‌ها خود شما هستی که می‌خوای به قول معروف یه عمر با اون فرد زندگی کنی، مشورت خوبه ولی اگه همه‌ی مسلمون‌های دنیا بیان بگن این کار رو بکن ولی شما دلت راضی نباشه، به حرف دلت گوش کن، سازگاری خوبه ولی نه در همه مسائل! بعضی چیزها جای سازگاری نداره یا آره است یا نه، که خب اینکه چه چیزی جای سازگاری نداره و همون اول باید تکلیفش مشخص بشه، برای هر کسی متفاوته! در کل امیدوارم درست‌ترین تصمیم رو بگیری Smile
(۱۷ اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط:  حالا شمافرض کنید از روی بی حوصلگی باشه

با هزار تومن می‌شه چیکار کرد؟
به درمان یه کودک سرطانی کمک کرد :-)
لینک زیر و پرداخت آنلاین

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
 سپاس‌گزاری شده توسط: NP-Cσмρℓєтє , so@ , blackhalo1989 , یاس رازقی , Bahar_HS , mohaddeseh70 , khordad.girl , RASPINA , abji22 , targol
ارسال: #۱۵۱۳۹
۱۷ اسفند ۱۳۹۳, ۰۹:۴۴ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷ اسفند ۱۳۹۳ ۰۹:۴۵ ب.ظ، توسط NP-Cσмρℓєтє.)
[quote='happy07' pid='341602' dateline='1425834589']
.....دیگه فک کنم تا همین حد کافیه بیشترش از حوصله بحث خارجه Big Grin

خوشمان آمد از اینکه شکافتی موضوع رو
من حوصله ی تایپ ندارم زیاد Big Grin
 سپاس‌گزاری شده توسط: happy07 , Bahar_HS
ارسال: #۱۵۱۴۰
۱۷ اسفند ۱۳۹۳, ۱۱:۴۱ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ب.ظ، توسط so@.)
برای من شبانه روز یعنی چهار ساعت آخرش. برای من نوشتن یعنی با کمترین کلمات بهترین مفهوم را رساندن. حتی مهم نیست کلماتی که می نویسم نقطه و سرکش دارند یا نه. برای من غذا خوردن یعنی سه بار جویدن و قورت دادن. آب خوردن یعنی لیوان را یک نفس سر کشیدن. من دوست دارم زود تر از لحظات حرکت کنم و دقیقه ها به دنبال من بدوند. اصلاً برای من سخنرانی یعنی پنج دقیقه یک نفس حرف زدن و فیلم یعنی فیلم کوتاه. این همه را گفتم زیاد شد! با اینکه می گویند عجله کار شیطان است اما من کاری به کار شیطان ندارم. من فقط عجله دارم. باید از روی دیوار ها بپرم و برسم به جایی که باید برسم. آخر همیشه دیر می شود.
این ها را توی آرشیو قدیمی وبلاگ دختری خواندم که خودش آدرس اینترنتی نوشته هایش را به من داده بود. او را روی ویلچرش در خیابان دیدم و کمکش کردم تا از روی پل عبور کند. قبل از اینکه خداحافظی کنیم به من گفت همیشه وقت برای غصه خوردن هست. فعلاً بخند. بیشتر بخند.Big GrinBig GrinBig GrinSmileSmile

پناه می آورم به تو...
بعد از هرباران،بعد از هر زخم ،قبل از هراتفاق ،بعد از هر حادثه
و بگو جز تو چه کسی می تواند مرهم باشد بردلم ...
 سپاس‌گزاری شده توسط: alirezaei , tabassomesayna , Riemann , x86 , Nesyan , poldasht , Avril89 , mohaddeseh70 , khordad.girl , Bahar_HS , diligent , RASPINA , abji22 , **sara** , targol , alim93
ارسال: #۱۵۱۴۱
۱۸ اسفند ۱۳۹۳, ۱۲:۵۰ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۵۲ ق.ظ، توسط alirezaei.)
مردی بود که دائم نیایش می کرد.روزی شیطان در برابرش ظاهر شد و:
گفت شیطان:آخر ای بسیار گو
این همه الله را لبیک کو؟
می نیاید یک جواب از پیش تخت
چند الله می زنی با روی سخت؟

در نتیجه صحبت های شیطان ، آن مرد دلتنگ و ساکت شد، اما خضر پیامبر در رویا بر او ظاهر شد و گفت: خداوند به من گفته است تا با تو بگویم که:

گفت : (یعنی خدا گفت )
آن الله تو لبیک ماست
وآن نیاز دردسوزت پیک ماست
حیله ها و چاره جوییهای تو
جذب ما بود و گشاد این پای تو
ترس عشق تو کمند لطف ماست
زیر هر یا رب تو لبیک هاست.HeartHeartHeart

[تصویر:  jjci_yes.jpg]
 سپاس‌گزاری شده توسط: Avril89 , so@ , targol
ارسال: #۱۵۱۴۲
۱۸ اسفند ۱۳۹۳, ۰۱:۳۷ ق.ظ
(۱۷ اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۲۸ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط:  من از هم اتاقیام داشتم مشروب مصرف میکرده نمازم میخونده
منم یه هم اتاقی داشتم مشروب میخورد سیگار هم میکشید نماز صبحش هم هیچوقت قضا نمیشد ولی خداییش خیلی دختر بافهمی بود و از خیلیای که دیده بودم درکش بالاتر بود وقتی درمورد خدا حرف میزد ایمانو اعتقادو باورش تو حرفاش موج میزد والبته حجابش هم خیلی خوب بود ولی چادری نبود بنظرم مثه اینجور آدما کم هستن ولی خب باز هم همه چی به خدا برمیگرده اونه که عادلترین و البته آگاهترین، بنظرم تحت هیــــــــــچ شرایطی نباید کسی را قضاوت کرد
 سپاس‌گزاری شده توسط: alirezaei , tabassomesayna
ارسال: #۱۵۱۴۳
۱۸ اسفند ۱۳۹۳, ۰۲:۳۸ ق.ظ
(۱۸ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۳۷ ق.ظ)negar_89 نوشته شده توسط:  
(17 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۲۸ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط:  من از هم اتاقیام داشتم مشروب مصرف میکرده نمازم میخونده
وقتی درمورد خدا حرف میزد ایمانو اعتقادو باورش تو حرفاش موج میزد

مگه اعتقاد به خدا و دینش شامل مشروب خوردن نمیشه؟
من نمیتونم این ۲ تا قضیه رو کنار هم بذارم....خودم دوستانی دارم ه نمز نمیخونن یا حجابشون خوب نیست و بسیار با شعور و با شخصیتن...خیلی دوسشون دارم
اما این که هم مشروب هم نماز...! این یه جورایی واسم مبهمه....
 سپاس‌گزاری شده توسط: Nesyan
ارسال: #۱۵۱۴۴
۱۸ اسفند ۱۳۹۳, ۱۰:۲۱ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸ اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۲۴ ق.ظ، توسط Densike.)
تموم شد همه چی

One day the hands of fate must be forced
ارسال: #۱۵۱۴۵
۱۸ اسفند ۱۳۹۳, ۱۱:۵۴ ق.ظ
(۱۸ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ق.ظ)x86 نوشته شده توسط:  اسم همت که میاد یاد بزرگراه و ترافیک میوفتم ولی از قرار معلوم اولین کسی که عنوان «سید الشهدا» گرفت، "شهید همت" بود. امروز ۱۷ اسفند سالروز شهادت این مرد بزرگ بود، برای شادی روحش صلوات بفرستیم.
خدا خیرتون بده که یاد آوری کردید واقعا که زندگی نامه و منش و ویژگی های این شهید بسیار زیباو جالب هست و آدم با خوندن زندگی اشون واقعا غبطه می خوره

هر سال من ویکی از دوستام برای یاد آوری این روز با هم رقابت داریم و هرکس تلاش میکنه که اولین نفر باشه که یاد دیگری می اندازه

فقط شروع کردن کافی نیست
با قدرت ادامه بده...
 سپاس‌گزاری شده توسط: x86 , Bahar_HS , نارین
ارسال: #۱۵۱۴۶
۱۸ اسفند ۱۳۹۳, ۱۲:۰۸ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ب.ظ، توسط NP-Cσмρℓєтє.)
یه برنامه ای هست به اسم امروز هنوز تموم نشده , من هروقت اینو میبینم ناخودآگاه این جمله در ذهنم تداعی میشه که کنکور هنوز تموم نشده! اونوقت آی زندگیمو زهر میکنه!DodgyDodgy
 سپاس‌گزاری شده توسط: Riemann , Menrva , so@ , Avril89 , alirezaei , khordad.girl , نارین
ارسال: #۱۵۱۴۷
۱۸ اسفند ۱۳۹۳, ۱۲:۱۹ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ ب.ظ، توسط explorer.)
(۱۸ اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ق.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط:  حالا چطور کسی که مشروب مصرف کرده ودهنش بوی گند میده میتونه پیش معبودش وایسه وقتی اداب و قوانین اون دینو رعایت نمیکنه و اسم خودشو مسلمونش بزار .
....

البته بوی بدش نهایت بعد از چند ساعت از بین میره.
قطعا حرام بودن الکل دلایل دیگه ای داره از جمله آسیب شدید به کبد و بینایی.
زیاد به بحث مورد نظر ربطی نداشت ولی کلا اگه دلیل اصلی هر چیزی رو ، از جمله همین حرام بودن یکسری خوراکی ها و نوشیدنی ها رو بدونیم به نتایج جالبی میرسیم.

هی ایـــــــــــــــــــــــــــــــــزد...
Angel
 سپاس‌گزاری شده توسط: NP-Cσмρℓєтє , abji22 , alirezaei , atenaa , khordad.girl , نارین , emahii , alim93
ارسال: #۱۵۱۴۸
۱۸ اسفند ۱۳۹۳, ۱۲:۳۸ ب.ظ
یوقتایی تو زندگی میرسه که میبینی خودت رو هم نمیشناسی چه برسه به یک فرد دیگه...

رَبِّ اشْرَحْ لِی صَدْرِی >>وَیَسِّرْ لِی أَمْرِی >>وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِی >>یَفْقَهُوا قَوْلِی
 سپاس‌گزاری شده توسط: abji22 , Menrva , so@ , alirezaei , tabassomesayna , **sara** , atenaa , x86 , NP-Cσмρℓєтє , khordad.girl , Avril89 , emahii , alim93
ارسال: #۱۵۱۴۹
۱۸ اسفند ۱۳۹۳, ۰۱:۰۸ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۰۹ ب.ظ، توسط abji22.)
دوس دارم یکی از بچه ها و نماز نمیخونه ولی اعتقاد داره این بحثها کامل کنه ،اینم بگم من هرگز باکسی که نماز نمیخونه ازدواج نمی کنم هرچند همه شرایطش خوب باشه فقط میخواستم نطر بقیه روبدونم

به مصلحتم نبود
ارسال: #۱۵۱۵۰
۱۸ اسفند ۱۳۹۳, ۰۱:۱۴ ب.ظ
یک هفتس که از خونه بیرون نرفتم Sad

멈추지 말고

My Dream is to fly

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۰,۴۷۱ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) morweb ۲,۶۹۵ ۷۴۸,۶۵۱ ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: gogooli
  انخاب مسیر آینده ؟ آینده دکترا چه خواهد شد ؟ shivap ۱۰ ۱۱,۳۷۷ ۰۲ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: WILL
  سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. فرید ۹۰۷ ۲۶۸,۷۵۵ ۲۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Bache Mosbat
  اگر داده ها در هر بار به طور مساوی تقسیم شود حداکثر عمق درختی log n خواهد شد؟ post98 ۱ ۳,۴۵۰ ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: ahrmb
  اینترنت در آینده ناپدید خواهد شد hnarghani ۰ ۳,۵۳۹ ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: hnarghani
  اختلالی که زندگی شما را نابود خواهد کردشک و بدبینی ناشی از اختلال شخصیت پارانویید( morweb ۰ ۳,۵۵۹ ۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: morweb
  تعداد سوالات دروس تخصصی کامپیوتر تغییر خواهد کرد؟؟؟ Denize ۱۸ ۱۹,۵۸۶ ۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: shovaliehsiah
Question لطفا تجربیات خود را در مورد نوشتن سمینار و پایان نامه بگویید Potential ۲۴ ۲۲,۶۸۱ ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: انرژی مثبت
  یک موضوع جدّی که اگه دقت نکنیم، مایه‌ی سرافکندگی ما در قیامت خواهد بود silver_0255 ۸ ۸,۲۷۵ ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: silver_0255

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close