زمان کنونی: ۰۵ آذر ۱۴۰۳, ۱۰:۵۶ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

ارسال: #۱۳۳۶۶
۲۳ آبان ۱۳۹۳, ۰۱:۵۶ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳ آبان ۱۳۹۳ ۰۲:۰۰ ب.ظ، توسط mm123456789.)
من توی سایت نگاه کردم جمعه ۲۳ آبان میگن حالش خوبه وضعیتش پایداره
الان اومدم اینجا میگن فوت کرده

«مرتضی پاشایی» درگذشت
«مرتضی پاشایی» خواننده جوان موسیقی پاپ کشورمان پس از مدت‌ها مبارزه با بیماری سرطان صبح امروز جمعه ۲۳ آبان درگذشت.
- مرتضی پاشایی مدت‌ها با بیماری سرطان دست و پنجه نرم می‌کرد که با تشدید بیماری از روز جمعه ۱۶ آبان ماه در بخش ICU بیمارستان بهمن بستری شده بود، ساعاتی قبل در گذشت.
مرتضی پاشایی (متولد ۱۳۶۳/۵/۲۰) خواننده، نوازنده، آهنگساز پاپ فارسی است. او دانشجوی رشته گرافیک بوده و از کودکی به موسیقی علاقه داشته است. موسیقی را از سن چهارده سالگی با نواختن گیتار آغاز کرد.
پاشایی در طی روزهای گذشته روند بهبود را طی می‌کرد و حتی به بخش منتقل شده بود اما به یکباره حال وی وخیم شد و حدود ساعت ۱۰:۳۰ امروز (جمعه ۲۳ آبان) در بیمارستان بهمن درگذشت و هم‌اکنون نیز پیکر وی به سردخانه منتقل شده است و مسولان این بیمارستان از هواداران این خواننده جوان درخواست کرده‌اند تا در مقابل بیمارستان بهمن تجمع نکنند.
براساس این گزارش، مراسم تشییع پیکر «مرتضی پاشایی» صبح روز یکشنبه ۲۵ آبان ماه از مقابل تالار وحدت به سمت قطعه هنرمندان برگزار خواهد شد.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال: #۱۳۳۶۷
۲۳ آبان ۱۳۹۳, ۰۲:۰۰ ب.ظ
همه ی هنرمندامون توی اینستاگرامشون اعلام کردن

EVERYTHING that kills me makes me feel ALIVE

EVERYTHING that drowns me makes me feel wanna FLY
 سپاس‌گزاری شده توسط: ziba.O , Donna
ارسال: #۱۳۳۶۸
۲۳ آبان ۱۳۹۳, ۰۲:۲۲ ب.ظ
خدا رحمتش کنه خیلی خواننده ی خوبی بود. انشالله جاش تو بهشت باشه. ما که با آهنگاش به یادش میمونیم.

هرکجا لرزیدی، از سفر ترسیدی، فقط آهسته بگو : من خدا را دارم.
 سپاس‌گزاری شده توسط: Menrva , **sara**
ارسال: #۱۳۳۶۹
۲۳ آبان ۱۳۹۳, ۰۲:۲۳ ب.ظ
نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه! Sad
ارسال: #۱۳۳۷۰
۲۳ آبان ۱۳۹۳, ۰۳:۱۶ ب.ظ
چه زود رفت Sad
 سپاس‌گزاری شده توسط: tabassomesayna , Menrva
ارسال: #۱۳۳۷۱
۲۳ آبان ۱۳۹۳, ۰۳:۲۳ ب.ظ
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
اومده بودم عکس سهم آَشتون رو بگذارم

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

********************************************************************************​**************
خبر رو خوندم حالم گرفته شد، با اینکه نمیشناسمش ولی واقعا ناراحت شدم، ایکاش دروغ باشه، ایکاش هیچ خانواده ای داغ جوون نبینه. هی خداااااااااااااااا کرمتو شکر

رَبِّ اشْرَحْ لِی صَدْرِی >>وَیَسِّرْ لِی أَمْرِی >>وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِی >>یَفْقَهُوا قَوْلِی
 سپاس‌گزاری شده توسط: NP-Cσмρℓєтє , ziba.O , mm123456789 , A V A , Aurora , Donna , Menrva , kingmax , x86 , software94 , **sara**
ارسال: #۱۳۳۷۲
۲۳ آبان ۱۳۹۳, ۰۳:۳۵ ب.ظ
[تصویر:  315950_nmypb5fd55o0m52bgjbu.jpg]
حیفـــــــــــــــــــــــــــــــــ ...
 سپاس‌گزاری شده توسط: ziba.O , mm123456789 , A V A , neda_Network , tabassomesayna , mehrdad_tclh , NP-Cσмρℓєтє , fatemesoleimani , Menrva , software94 , **sara**
ارسال: #۱۳۳۷۳
۲۳ آبان ۱۳۹۳, ۰۳:۵۳ ب.ظ
بیچاره هر کدوم از شخصیت معروفا میمیرن دو روز پشت دنیا میمونن بعد دفنشون میکنن
بچه غروب یکشنبه براش نماز وحشت بخونیم ثواب داره
خیلی دردناکه یه جون میمیره
خدا به خانوادش صبر بده
داغ جون خیلی سخته
 سپاس‌گزاری شده توسط: neda_Network , tabassomesayna , fatemesoleimani , negar.v , vesta
ارسال: #۱۳۳۷۴
۲۳ آبان ۱۳۹۳, ۰۴:۰۲ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳ آبان ۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ ب.ظ، توسط neda_Network.)
اولین خبری که شنیدم امروز خبر فوت مرتضی پاشایی بود قلبم درد اومد Sadکجای عدالت نوشته شده یکی تو اوج امید و آرزو بره زیر خاک !!هنوز حکمتشو من نفهمیدم اما خانوادش خیلی سخت تحمل خواهند کرد. برای ما سخته اونا که نزدیکانش هستن دیگه هیچی .خدا برا هیچ کس نخواد همچین اتفاقی را.براش فاتحه بخونین و لایک کنید تا همه فاتحه بفرستن این کمترین کاریه که میتونیم واسش انجام بدیم
 سپاس‌گزاری شده توسط: tabassomesayna , ƊƦЄƛM , ziba.O , Donna , A V A , mm123456789 , banafshe , fatemesoleimani , negar.v , nasim** , پوونه , nina69 , **sara**
ارسال: #۱۳۳۷۵
۲۳ آبان ۱۳۹۳, ۰۴:۳۲ ب.ظ
Re: هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

شک نکن
درست در لحظه ی آخر، در اوج توکل و در نهایت تاریکی
نوری نمایان می شود، معجزه ای رخ می دهد
و چه زیبا خدا از راه می رسد…
 سپاس‌گزاری شده توسط: tabassomesayna , ziba.O , A V A , neda_Network , fatemesoleimani , negar.v , vesta , **sara**
ارسال: #۱۳۳۷۶
۲۳ آبان ۱۳۹۳, ۰۴:۴۵ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳ آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۴۱ ب.ظ، توسط tabassomesayna.)
من دوستم ظهر بهم اس داد و خبر فوتشون رو گفت. واقعا" ناراحت شدم.باورم نمیشد. یه کلیپ درسته کرده بودم از عکسهای شمالمون اهنگ "قلبم رو تکرار" رو گذاشته بودم روش,خیلی دوستش داشتم اهنگو.دیگه دلم نمیاد اون اهنگو گوش کنم ..Undecided

من نه آنکه گویی هستم نه آنکه گویند / من همانم که همانم ..
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: A V A , neda_Network , fatemesoleimani , negar.v , vesta , Menrva , **sara**
ارسال: #۱۳۳۷۷
۲۳ آبان ۱۳۹۳, ۰۴:۴۹ ب.ظ
خدا رحمتش کنه، منم با آهنگ ماه عسلش آروم میشدم از این به بعد گوش بدم بیشتر منو به خدا نزدیکترم میکنه . چون هیچ وقت یادم نمیره که مرگ و رفتن پیش خدا نزدیکتر از هر چیزیه به آدم.

هرکجا لرزیدی، از سفر ترسیدی، فقط آهسته بگو : من خدا را دارم.
 سپاس‌گزاری شده توسط: neda_Network , fatemesoleimani , negar.v , vesta , Menrva , **sara**
ارسال: #۱۳۳۷۸
۲۳ آبان ۱۳۹۳, ۰۴:۵۱ ب.ظ
وصیت نامه مرحوم مرتضـــــــــــــــی پاشایـــــــــــــــی عزیز برای هوادارانش

من رفتم ، و همه شما عزیزان دلمو به بزرگیه خودش سپردم
واسم دعا کنید و منو حلال کنید
به جان تک تکتون با اینکه خدا جونم بهم دستور رفتنو از خیلی قبلترها داده بود ازش خواستم گردن خودم ، با هر درد و رنج و عذابی که باشه با جون و دل قبول میکنم فقط یک ذره بیشتر بهم زمان بده تا با شما عشقبازی کنم
بخدا دیگه جسم خستم امونمو برید نتونستم بیشتر از این کنارتون بمونم
اما مطمئن باشید یکذره که استراحت کردم و خستگیم دررفت از خودش اجازه میگیرم که زود زود مهمون قلب تک تکتون باشم دلم واستون تنگ میشه
اما توروخـــــــــــــــــــدا برای آرامش روحم دعـــــــــــــــــــــــــا کنید
و هیچوقت بخاطر بردنم از خدا گله نکنید و منو جلوش سرافراز کنید
مطمئن باشید من پیش خودش آسوده و راحتم و ملالی نیست جز دوری از شما عزیزانـــــــــــــــــــــــم . Sad(Sad(Sad(

مرتضـــــــــی پاشایـــــــــی خودش ماهارو قسم داده به خدا که برای آرامش روحش دعا کنیم
بیایین نفری ۵ تا صلــــــــــــــــــــــوات نثار روحش کنیم تا بتونه آروم بخوابه

رای شادی روحش صلوات بفرستن.
 سپاس‌گزاری شده توسط: ziba.O , NP-Cσмρℓєтє , Donna , neda_Network , fatemesoleimani , software94 , **sara**
ارسال: #۱۳۳۷۹
۲۳ آبان ۱۳۹۳, ۰۵:۴۲ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳ آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۴۴ ب.ظ، توسط mm123456789.)
دوستان این لینکو ببینین

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
 سپاس‌گزاری شده توسط: tabassomesayna , Donna , neda_Network , ziba.O , fatemesoleimani
ارسال: #۱۳۳۸۰
۲۳ آبان ۱۳۹۳, ۰۶:۰۸ ب.ظ
چقدر خوبه وقتی آدم میمیره، مرگش باعث تاسف کسی که نمیشناسشم بشه. خدا به ههمون زندگی و پایان با عزت بده

رَبِّ اشْرَحْ لِی صَدْرِی >>وَیَسِّرْ لِی أَمْرِی >>وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِی >>یَفْقَهُوا قَوْلِی
 سپاس‌گزاری شده توسط: neda_Network , mm123456789 , ziba.O , NP-Cσмρℓєтє , fatemesoleimani , Menrva , پوونه , Donna , **sara**

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۰,۳۸۸ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) morweb ۲,۶۹۵ ۷۴۶,۴۳۴ ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: gogooli
  انخاب مسیر آینده ؟ آینده دکترا چه خواهد شد ؟ shivap ۱۰ ۱۱,۳۴۵ ۰۲ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: WILL
  سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. فرید ۹۰۷ ۲۶۸,۳۱۹ ۲۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Bache Mosbat
  اگر داده ها در هر بار به طور مساوی تقسیم شود حداکثر عمق درختی log n خواهد شد؟ post98 ۱ ۳,۴۴۶ ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: ahrmb
  اینترنت در آینده ناپدید خواهد شد hnarghani ۰ ۳,۵۳۶ ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: hnarghani
  اختلالی که زندگی شما را نابود خواهد کردشک و بدبینی ناشی از اختلال شخصیت پارانویید( morweb ۰ ۳,۵۵۴ ۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: morweb
  تعداد سوالات دروس تخصصی کامپیوتر تغییر خواهد کرد؟؟؟ Denize ۱۸ ۱۹,۵۷۷ ۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: shovaliehsiah
Question لطفا تجربیات خود را در مورد نوشتن سمینار و پایان نامه بگویید Potential ۲۴ ۲۲,۶۳۳ ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: انرژی مثبت
  یک موضوع جدّی که اگه دقت نکنیم، مایه‌ی سرافکندگی ما در قیامت خواهد بود silver_0255 ۸ ۸,۲۶۴ ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: silver_0255

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close