(۰۲ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۶ ق.ظ)Breeze نوشته شده توسط: دیروز رفتم مصاحبه واسه کار .. زنه میگه که ساعت کاری ما از ۸ صبح تا ۵ بعدازظهره هر روز شنبه تا ۵ شنبه
...
با این ماجرایی که گفتین، منو یاد یه خاطره ای از چند سال پیش انداختین
یه نفر منو معرفی کرده بود برم تو یه کارخونه صنایع غذایی تو بخش دفتریش کار کنم
رفتم به کارخونه با نگهبان حرف زدیم و هماهنگ کرد تا صاحب کارخونه رو ببینم که بهش معرفیم کرده بودن.
خلاصه بعد از رد کردن هفت خان رستم رفتیم تو اونجا دیدم اصلا قسمت دفتری آنچنانی نداره این کارخونه حالا باز با اکراه درو زدم و رفتم تو و کمی صحبت کردیم و در باره مدرک و اینکه چه توانایی هایی دارین صحبت کردیم، بعد بهم گفت برین پیش نگهبان ایشون بهتون فرم میدن پر کنید.
برگشتم پیش نگهبان و فرم گرفتم و شروع کردم به پر کردن که، نگهبان ازم پرسید مدرکتون چیه، گفتم لیسانس، گفت دیگه دوره زمونه اینطوری شده با مدرک لیسانسم میان همچین جایی کار میکنن، گفتم دیگه شرایط اینطوری شده بله.
فرم رو دادم اون هم نگاه کرد بعد گفت ولی کاش بری یه کارخونه بهتر این چیزایی که نوشتی اینجا حیفه واسه تو که اینجا کار کنی.
گفتم خوب حالا یه مدت تو قسمت دفتریش کار میکنیم بعدا شاید جای بهتری پیدا شد برم.
گفت قسمت دفتری؟!!!
گفتم بله خوب، گفت همچین چیزی بهم نگفتن تازه اینجا قسمت دفتری نداره که یه اتاق فروشه که صاحب کارخونه اونجاست.
گفتم ولی بابت این کار بهم گفتن بیام، بعد تلفن زد پرسید گفت دیدی آقا اینجا واسه بسته بندی گفتن بیای.!!!
حالا اینها که همچین اتفاقاتی افتاده بماند، نگهبان تازه شرایط و ساعات کاریشو میگفت دیگه بیشتر به خنده ام انداخت که من الان اصلا اینجا چیکار میکنم آخه؟
بهم میگفت:
- صبح از ساعت ۷ تا ۷ بعد از ظهر
- اینکه ۴ ساعت در روز اضافه کار هستید همیشه اما بابت اضافه کاری هیچ پولی نمیدن!!!(یعنی این ۴ ساعت رو داوطلبانه بطور صلواتی برای صاحب کارخونه باید کار کنید
)
- اینکه کلا سرویس نداره و هزینه ایاب ذهابی هم نمیدن
- ۵ میلیون هم سفته باید بیارید
- بقیه موارد هم طبق قانون کار
حالا بقیه موارد طبق قانون کار نمیدونم دیگه دقیقا کجاهاشو میگفت
من موندم که واقعا یه همچین کاری آشنا میخواست که منو معرفی کنه؟!!!
خلاصه بعد اینکه از اونجا اومدم بیرون کلی خدارو شکر کردم که وضع مالیم و کلا اوضاع زندگیم طوری نیست که مجبور باشم همچین کاری رو قبول کنم