(۰۸ مرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ)shvh نوشته شده توسط: (07 مرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۷ ب.ظ)Sakura نوشته شده توسط: احساس میکنم عمرم همش داره تلف میشه نه کار نه درس نه زندگی هیچی، موندم هدفم از ادامه زندگی چیه!
همش زندگی میکنیم؛ زندگی میکنیم و زندگی میکنیم
دقیقا مثل من کاملا کلافه، بی هدف، بی انگیره فقط نفس میکشم. همیشه پر شور و انرژی بودم و الان تو این حال حالم از خودم به هم میخوره
من زندگی هم نمیکنم ! زندگی یعنی شور و شادی و فعالیت و استرس و .....
من راکد راکد ....
حتی یه کم انگیزه نمیاد سراغم که درس بخونم
منم مث شما.
خیلی زمونه بدی شده ما دهه شصتی ها کنکور دانشگاه برامون یه گذرگاه امن بود برای کار، پیشرفت و زندگی ...
اما بعد لیسانس دیدیم هیچ کدوم از اینا نبود رتبه ۲۰۰ مهندسی نفت علم وصنعت خونده الآن به نظرتون کجاست؟
یه مغازه اجاره کرده داره خیاطی می کنه!(داخل پرانتز بگم درنوع خودش دانشجوی خوب به بالا سرکلاس بوده ها تنبل نبوده)
دلم برا خودمون می سوزه با این همه سختی کنکور دادیم دنیایه استرس رو به جون خریدیم الان هیچی هستیم
از بس از بابام پول گرفتم خودم خجالت می کشم(بابام خیلی ماهه ها دنیایه وسیله ازش بخوای نه نمیاره! هیچ وقتم سوال نمیکنه پولی که دادم چکار کردی) ولی خب بزرگ شدیم دوس داریم مستقل باشیم سرکار بریم ...حس بیخود بودن بهم دست داده
از بس فکر وخیال میکنم ریزش مو گرفتم
احساس میکنم در زمان نامناسب و در مکان نا مناسبی هستم
حالم بده..................................................................................................................................................