(۲۹ خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۳۵ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: (29 خرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۲۲ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: در تاکسی من که اینقدر بعضی وقتها مجبور می شم خودم رو جمع و جور کنم تا بهم نخورن دست و پاهام درد می گیره...بعضی هاشون که اینقدر پستن خودشون رو الکی می زنن به خواب.
ای بابا شماها چرا اینقدر به خودتون سخت میگیرید همون لحظه است که باید بهش بگی اقا کرایه یه نفر دادی اندازه دونفر نشسته، جــــــــــم کن خودتو من یه بار چنان چسبیده بودم به در ماشین که داشتم له میشدم خیلی رک و عصبانی به بغل دستیم گفتم راننده هم بهش تذکر داد .
من یه بار اینکارو کردم، طرف حالت طبیعی نداشت نزدیک بود با چاقو بزنتم راننده که حسابی ترسیده بود تنها کاری که کرد این بود که ایستاد تا من پیاده بشم
متاسفانه بی عفتی تو جامعه ما فارغ از جنسیت افراد رو به افزایشه و ریشه های اجتماعی زیادی داره که یکیشون عدم اموزش مناسبه، همچین رفتارهایی تو جوامعی که ادعای اعتقادات مذهبی ندارند قبیحه چه برسه به یه جامعه مسلمون، واقعا تاسف برانگیزه
فقط می تونم بگم همه ماها به عنوان قشر تحصیل کرده باید در حده خودمون تلاش کنیم تا یکم از شدت این مشکلات کم شه و یکم فرهنگ اجتماعی جامعه بالاتر بره