(۲۰ خرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۰۹ ق.ظ)Bahar_HS نوشته شده توسط: آدرس پرینتر دادید؟!!!!!!!!
خود خود خود کتاب رو می خوام! نه PDF اش نه پرینتش!
قفط با خوندن کتاب زبان اصلی و به صورت اورجینالش حال می کنم!
خیلی از کتابها توو ایران پیدا نمیشن و اگه بخواید کماکان اورجینال داشته باشید باید قیمتاش به دلار بعلاوهی حدود ۲۰۰ هزار تومن هزینهی حمل و نقل بدید تا بیارن در خونهتون. ببینم آیا اون موقع هم با اورجینالش حال میکنید یا خیر
پس فردا کلی مقاله باید بخونید که فرمت کتاب ندارند. خلاصه باید به پرینت کردن تمکین کنید.
اگه PDF کتاب کیفیتش خوب باشه، میتونید یه کتاب ۵۰۰ صفحهای رو بدید بیرون براتون با ۳۰ هزار تومن طوری صحافی کنند که از خود کتاباش هم زیباتر بشه
(۲۰ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۵۳ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: کوله های سبک خوبن ولی توش فقط لپ تاپ بذاری که زیاد سنگین نشه. من که با کوله گرمم میشه و احساس خفگی میکنم واسه این میگم کیف دستی بهتره، هر موقع خسته شدی راحتتر میذاریش زمین،جمع و جوره. فک کن یه بار ۵ کیلویی رو کولت آویزون باشه اصلا حس خوبی نیس. جز شونه درد چیزی واسه من نداشت.
نه من صندل ۱۷۵ تومنی میخوام
لپ تاپن یه گردگیری اساسی میخواد، تا شهریور گارانتی داره. گارانتیشم تهرانه، لازمشم دارم نمیتونم نداشته باشمش. با جاروبرقی هم گردگیریش کردم ولی فرقی نکرد.نمیدونم چیکار کنم؟
اگه از هر دو بند کوله استفاده کنید، فشار خیلی کمتری نسبت به موقعی که با یه دست برمیدارید روو آدم میافته و الا همه کوله رو با یه دست برمیداشتند و یا موقع کوهنوردی به جای کولهپشتی از کیفدستی استفاده میکردند. شونهی آدم نسبت به دست راحتتر میتونه وزن تحمل کنه. شاید کولهتون مناسب نبوده
به راحتی پیچهاش رو باز کنید و تمیز کنید، مگه تا شهریور قرار هست چه اتفاقی بیفته. یا فوقش بدید به یه تعمیرکار جلوی چشمتون فوری باز و تمیز کنه