(۰۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۱ ب.ظ)porya11 نوشته شده توسط: (06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۳۸ ب.ظ)M.Amin.M نوشته شده توسط: (06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ب.ظ)porya11 نوشته شده توسط: ینی واقعا انتظار داشتی با ۴۴۰ روزانه اصفهان بیاری......... من با کلی زحمت رتبم شد ۲۰۰ از خدام بود لااقل شبانه امیر کبیر قبول بشم....اونوقت تو ناشکری.............واقعا متاسفم ..........
دوست عزیز بخاطر لحن تندتون تشکر میکنم!
اول اینکه منکه ۴۴۰ شدم دلیل بر این نیس که زحمت نکشیده باشم.
دوم، من به هیچ وجه ناشکری نکردمو نمیکنم.هرچه خدا واسم خواسته با جون و دل قبول کردم.
سوم، این پست رو به این خاطر گذاشتم تا دوستان بدونن تاثیر سهمیه خیلی کم شده، پارسال با این شرایط حتما روزانه ی بهشتی یا علم و صنعت ویا تربیت مدرس رو میاوردم ولی امسال دانشگاه اصفهان هم نیوردم.(نمونه مثل من زیاده).
چهارم، نخیر انتظار نداشتم با ۴۴۰ اصفهانو بیارم ولی انتظار داشتم با ۴۴۰ و سهمیه رتبه اولی حداقل دانشگاه اصفهانو بیارم که خدا رو شکر خدا تهرانو قسمتم کرد.
درآخرهم اشتباه کردم که شب تهرانا رو آخر زدم باید بلافاصله بعد از روزانه های تهران شبانه هاشونو میزدم ولی اشتباه کردمو شبانه ی تهرانا رو بعد از اصفهان زدم.خداروشکر ، خدا کمکم کردو تهران آوردم.
موفق باشید.
اولا آقا امین من مظوری نداشتم که اینجور گفتم دوما اگه حوصله داری این خاطره منو بخون......
پیش دانشگاهی بودم و رشته ریاضی با یه کلاس ۸ نفره...که فقط من و یکی از بچه ها اونم کم و بیش به فکر کنکور بودیم خلاصه اون سال اولی رتبمون خوب نشد.....موندم سال بعد....ی کلاس تقویتی ریاضی توی آموزشگاه تشکیل شد....شاید باورتون نشه اما اونجام بجز من و دو سه تا دیگه از بچه ها(این دو سه تا تو ذهنت باشه جلوتر باهاشون کار داریم) بقیه بطور جدی درس نمیخوندن.قصد تعریف از خودم ندارم اما من خیلی بیشتر از بقیشون تلاش میکردم...شب و روزم شد کنکور....خلاصه سرتو درد نیارم...نتایج مشخص شد....حدس بزن چی شد...یکی از اون دو سه تایی که گفتم خانم X (این قسمت حواستو جمع کن)سهمیه داشت و حتا با وجود اینکه توی سهمیه خودشون جز نفرات آخر شده بود(تاکید میکنم که در سهمیه خودشون جز نفرات آخر بود)روزانه مهندسی برق قبول شد اما بنده سهمیه نداشتم و غیر انتفاعی کامپیوتر قبول شدم....اون دو نفر دیگم علوم پایه قول شدن با وجود اینکه تلاش و پشتکار و استعدادشون بیشتر از خانم x بود(خیلی بیشتر).......خلاصه بعد از دو ترم از طریق یکی از بچه ها خبردار شدم که خانم X مشروط شده و تو پاس کردن درساش مونده!!!بنظرت بهر نبود بجای اینکه ایشون جای یه آدمو نو رشته برق اشغال کنه یکی از اون بهترو انتخاب میکردن؟بنظرت اون صندلی لایق اون دوتای دیگه نبود؟؟؟(نمیگم من تا ریا نشه!)بنظرت اگه یکی از اون دونفر بجای خانم x قبول میشدن احتمال مشروط شدنشون کمتر نبود؟؟؟؟
دوستان شما قضاوت کنید................................................
حالا هم ارشد شده بازی....هر کی بره یه دانشگاه دور افتاده پشت کوهی که با کامیون نمره میدن راحت میتونه بهترین دانشگاه قبول شه......اما بهتون قول میدم از پسش برنمیاد....جز موارد معدودی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست خوبم خاطرتتو خوندم.ببین حرفت درسته.میفهمم چی میگی ولی سهمیه داریم تا سهمیه.اون سهمیه ای که شما میگی بدون زحمت بدست اومده ولی سهمیه رتبه اولی بازحمت به دست اومده.البته برا بار هزارم میگم این سهمیه نواقصی داره ولی واقعا لازمه.
نمیدونم اون دانشگاهی که شما میگین کامیون کامیون نمره میده کجاس؟دانشگاست یا موسسه غیرانتفاعی؟حتی دانشگاه من که انقد معروف نیس دهنمو سرویس کرد تا خودمو کشیدم بیرون.هرچی سطح دانشگاه دولتی پایین تر باشه نمره گرفتن سخت تره.امیدوارم بفهمید چی میگم.
به هر حال اگه کل کامنت های این تاپیک رو بخونید متوجه میشید که بحث بنده چی هست.
دوستان خوبم لطف کنن کل کامنت های این تاپیکو بخونن بعد قضاوت کنن.
پیروز و شاد باشید.
(۰۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۰۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: این بحثا به غیر از اعصاب خوردی و کدورت فایده دیگه ای هم داره؟
ممنون از توجهتون.
نه اتفاقا خیلی خوبه.ما همه باهم بحث میکنیم و هیشکی به دوست دیگش توهین نمیکنه وهمه با احترام باهم صحبت میکنن.
قضاوت با خوانندگان گرامی است.
موفق باشید.