چند روز تا آزمون ارشد باقی مانده است. چرا همه میرید سمت نا امیدی!!!
اهدافی که در ابتدای سال در ذهن شما نقش بسته بود و با شور و اشتیاق تصمیم داشتید تمام طول سال را تلاش کنید؛ اهدافی که این روزها در ذهن بیشتر داوطلبان کنکور کمرنگ و شاید هم بیرنگ شده است.
از صمیم قلب برای آن دسته از داوطلبانی که هنوز امیدوارانه برای رسیدن به اهداف خود تلاش میکنند، آرزوی موفقیت دارم. اما دستهای – که کم هم نیستند – دیگر این روزها آن شور و اشتیاق ابتدایی را ندارند، باید بدانند که موفقیت در یک قدمی آنهاست.
حتماً در کنکورهای آزمایشی تجربه کردهای که وقتی از جلسه آزمون بیرون بیایی با خودت فکر میکنی که اگر کمی بیشتر خوانده بودم، میتوانستم به آن سؤال و ... جواب دهم.
بله! واقعیت این است که فاصله ما با موفقیت کم است، اما ما از تلاش دست میکشیم و همین سبب عدم موفقیت میشود ... و بعد هم با خود میگوییم من از اول میدانستم موفق نخواهم شد.
آیا میدانید که خیلی از داوطلبان کنکور، مثل شما، این روزها ناامید هستند و بیانرژی حرکت میکنند. باور کنید یکی از دلایل نتایج عالی برخی داوطلبان – برخلاف نتایج کنکورهای آزمایشی آنها- همین رقبای بیانرژی و ناامید هستند؟
اگر میخواهی احساست در روزی که قدمزنان درحال برگشت به خانه هستی، احساس رضایت باشد، باید از همین الآن تصمیم بگیری و با تمام قدرت برای رسیدن به اهدافت تلاش کنی.
من این را مطمئنم که هیچ تلاشی بدون نتیجه باقی نمیماند. تو هم مطمئن باش که اگر از امروز تا روز کنکور، با استفاده از روشهای صحیح، با یک ذهن امیدوار، تلاش کنی، بهدست آوردن میانگین درصد ۴۰ تا ۴۵ کار سخت و ممکنی نخواهد بود. پس بدان که
موفقیت در یک قدمی توست... پس ادامه بده و
ناامید مباش.