![]() |
گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - یگانه - ۰۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۷:۵۱ ق.ظ
امیدوارم توی این ماه همه نتیجه تلاشتون را ببینید وبه اون چیزی که میخواین برسیدوامیدوارم ۱۹و۲۰ بهمن به یکی از بهترین خاطرات زندگیتون تبدیل بشه ![]() |
RE: گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - ۸Operation - 01 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۵۱ ق.ظ
![]() ![]() ![]() ![]() (۰۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۰۴ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: IT هم دوتا اشتباه من دیدم.من هنوز طراحی و پایگاه رو ارزیابی نکردم!اما این دو سوال رو با اطمینان ۱۰۰% زده بودم که هر دوش غلط شده!پایگاه رو که مطمئنم اشتباهه اما طراحی رو باید بررسی کنم.مرسی که گفتی |
RE: گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - sheyda - 01 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۳ ق.ظ
![]() |
گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - MSZ - 01 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ق.ظ
دوستان، ثبت نام دانشگاه آزاد کی شروع میشه؟ کم کم دارم به آپشن های دیگه هم فکر میکنم! :دی |
گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - ۸Operation - 01 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ق.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۵ ق.ظ)jahani نوشته شده توسط: من یه کامنت کوچولو من باب یاد آوری بدم که اگر کسی تستهای سال ۹۰ و ۹۱ رو نزده این هفته بهترین فرصت برای این کاره... از نون شب واجبتر زدن اون تستاست... حالا خود دانید.من این هفته تست زنی نهایی رو دارم و ۹۰-۹۱ مهندسی رو هم دارم می زنم و هفته بعددر سه روز انشاالله ۸۹-۹۰-۹۱ IT با شبیه سازی کامل جلسه کنکور! گفتم این هفته بخوام IT های اصلی رو بزدنم یکم زوده! نظرتون چیه؟! |
RE: گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - Sunshine Off - 01 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ ب.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ق.ظ)۸Operation نوشته شده توسط:به نظرمنم بزارید برای هفته آینده،هرچند همه تستاش به خوبی یادم میادش.موفق باشید.(01 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۰۵ ق.ظ)jahani نوشته شده توسط: من یه کامنت کوچولو من باب یاد آوری بدم که اگر کسی تستهای سال ۹۰ و ۹۱ رو نزده این هفته بهترین فرصت برای این کاره... از نون شب واجبتر زدن اون تستاست... حالا خود دانید.من این هفته تست زنی نهایی رو دارم و ۹۰-۹۱ مهندسی رو هم دارم می زنم و هفته بعددر سه روز انشاالله ۸۹-۹۰-۹۱ IT با شبیه سازی کامل جلسه کنکور! |
گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - shima_24 - 01 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۱۰ ب.ظ
بچه ها این چند روز رو چطوری درس میخونید؟ من صبح ها کنکورها رو میزنم عصرها هم رفع اشکال میکنم و از هر درسی تست چند تا از فصل ها رو هم دوباره میزنم .به نظرتون درسته؟ |
گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - Payam92 - 01 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۳۳ ب.ظ
الان از امتحان شی گرا برگشتم. هیچی نخوندم و گند زدم به معنای واقعی. مشکل اینه که توی این دانشگاه درسها ترم زوج و فرد ارائه میشه اگه بیوفتم دردسر میشه. خدا کمکم کن. |
گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - nader618 - 01 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۱۸ ب.ظ
بچه ها به یه نکته جالب توجه کردین.تاپیکه آبان ماه ۱۰۶ صفحه شد.آذر ماه ۷۰ صفحه و دی ماه ۴۹ صفحه.فکر کنم معنیش اینه که بچه ها هرچی به کنکور نزدیکتر میشیم بیشتر وقتشون رو واسه درس خوندن میزارن تا مانشت اومدن و این حرفا.فکر کنم این ۱۷ روز به ۲۰ صفحه هم نرسه. استرس هم که ماشالا داره فوران میکنه. من که دارم سکته میکنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. |
گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - fafajoon - 01 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۳ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. سلام خدمت دوستان به این تایپیک هم یه سر بزنید |
RE: گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - parizad1 - 01 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۳۷ ب.ظ
بچه ها ریاضی رو چه طور تو این سه هفته به ۳۰ درصد برسونیم؟ |
گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - asiehmohammadian - 01 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۵۲ ب.ظ
سلام به همگی این کتاب هفت آزمون پوران کتاب خوبیه؟ من تازه میخوام کتاب بخرم توروخدا یکی راهنماییم کنه پوران خوبه یا تک جلدیهای مقسمی ؟؟؟؟؟ |
گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - jahani - 01 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۱۲ ب.ظ
دوستان ایتی بدون این که به خودتون استرس وارد بدید ولی به نظر میرسه که شایعه زیادتر شدن سوالات تئوری های مدیریت و معماری کامپیوتر جدی شده.... مدرسان هم قرار از ازمون بعدی تعداد سوالاشو عوض کنه به طوری که تئوری های مدیریت دارای ۱۵ سوال و معماری کامپیوتر دارای ۱۲ سوال بشه.... خلاصه اینو گوشه ذهنتون داشته باشید که اگه سر کنکور دیدید جا نخورید. |
RE: گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - Eng_Sara - 01 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۴۰ ب.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۱۲ ب.ظ)jahani نوشته شده توسط: دوستان ایتی بدون این که به خودتون استرس وارد بدید ولی به نظر میرسه که شایعه زیادتر شدن سوالات تئوری های مدیریت و معماری کامپیوتر جدی شده.... مدرسان هم قرار از ازمون بعدی تعداد سوالاشو عوض کنه به طوری که تئوری های مدیریت دارای ۱۵ سوال و معماری کامپیوتر دارای ۱۲ سوال بشه.... خلاصه اینو گوشه ذهنتون داشته باشید که اگه سر کنکور دیدید جا نخورید. ![]() ![]() ![]() در کل ممنون از اطلاع رسانیتون. |
گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - ana_12345 - 01 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۴۵ ب.ظ
دوستان یه راهنمایی منو بکنین . من چون فقط وقت می کنم تستای ایتی ۹۱ و ایتی۹۰ رو بزنم نرفتم کتاب بگیرم و به امید این بودم که این PDF ماهان برای ۹۱ خوب اما الان که نگاه می کنم با کلید اصلی چند تاییش تفاوت داره . خلاصه نسبت بهش عدم اعتماد پیدا کردم و نمی شه روی جوابهاش اعتماد کرد. به نظرتون الان چی کار کنم چه کتابی برم بگیرم ؟؟ |