(۱۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۳۸ ب.ظ)armin_b00ter نوشته شده توسط: ۱۰۰% دومم رو به شدت خراب کردم :|
منم نمی دونم چرا اینقدر غلط می زنم. زبان ! اگه بگن تمام ساعات شبانه روزتو زبان بخون می خونم (اینقدر که دوست دارم). اما موقع درک مطلب نمی دونم چرا هرچی که واقعا فکر می کنم درسته غلط از آب درمیاد.از طرفی نمی تونم ازش بگذرم بگم دیگه نزنم حتما باید ۲۵ تاشو لااقل بزنم که اونم معمولا نصف میشه تو کارنامه
البته ای دفعه گفتم ببینم دوستان می گن "اول اونایی که بلدی بزن" رو امتحان کنم . زبان یکم زدم . رفتم سر مشترک .دوباره برگشتم زبان رو کامل کردم . وقتی پاسخنامه ام رو دادم یادم آمد إه! ریاضی ها رو یادم رفت نگاه کنم!!! فکر کنم من از همون روش خودم پیش برم سنگین ترم
(۱۳ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۳۱ ق.ظ)۸۶۰۹۵۱۴۴۷ نوشته شده توسط: من ۲ ماهه روزی ۳ ساعت زبان میخونم ...
سلام دوست گرامی !
منم مثل شمام . خیلی با علاقه برا زبان وقت گذاشتم ۵۰۴ رو ۱۲۵ اضافه اش رو هم تمام کردم. اما نمی دونم چرا اینقدر درک مطلبم در شرایطی که فکر می کنم واقعا درسته ، غلط از آب درمیاد.
چیزی به ذهنم نمی رسه کمکتون کنم فقط می تونم همدردی کنم و دعا کنم سر آزمون اصلی این اتفاق براتون نیفته
خدا به خیر کنه