خوب بزارید یک روش هم من معرفی کنم. البته این روش یه جورایی کلک رشتی هست
برای اینکه بتونید به برخی پایان نامه ها و مقالاتی که در وب سایت دانشگاه های معتبر دسترسی داشته باشید کافیه که از موتور جستجوی گوگل استفاده کنید به شکل زیر:
در قسمت سرچ ، سایت رو محدود به دانشکده مورد نظر کنید و بخاطر اینکه نوع فایل های پایان نامه ها معمولا doc یا docx و یا pdf هست ، نوع فایل های جستجو رو هم محدود به یکی از این نوع فایل ها کنید. بعنوان نمونه متن زیر را در گوگل سرچ کنید:
کد:
site:ce.aut.ac.ir filetype:doc
تمامی فایل های پسوند doc رو در دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر نمایش میده
(مثلا بعد جستجوی این من پوشه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
رو پیدا کردم)
یا مثلا :
کد:
site:ce.sharif.edu filetype:pdf
تمامی فایل های پسوند pdf رو در دانشگاه کامپیوتر دانشگاه شریف برای شما نمایش میده و...
دانشکده های مختلف رو هم می تونید به راحتی پیدا کنید.
البته این
به صورت کلی فایل ها رو جستجو میکرد ، ولی شما با اضافه کردن قسمتی از مقاله مورد نظرتون به انتهای جستجوی مورد نظر ، می تونید مقاله ای که دنبالش بودید رو پیدا کنید. بعنوان نمونه متن زیر را در گوگل سرچ کنید :
کد:
site:ce.sharif.edu filetype:pdf بهینه سازی رویه ها از لحاظ معنایی
البته من نمی دونم این روش درستی هست یا نه و مشکل قانونی یا اخلاقی داره یا خیر ، ولی امکانی هست که گوگل با ایندکس کردن صفحات وب و فایل ها برای ما بوجود آورده و ما می تونیم به راحتی ازش استفاده کنیم. اگر مشکلی داشت لطفا مدیران این پست رو ویرایش یا حذف کنند.