اما یک زن برای رسیدن به موفقیت باید خیلی سختی های بیشتری رو تحمل کنه!
این قدر آدما وسط راه براش سرعت گیر میذارن، این قدر آدم رو اذیت میکنن، این قدر انرژی منفی میدن که آدم به ستوه میاد!
میدونید، حتی این شوخیها (که به نظر من همه ش هم شوخی نبود) هم آدم رو اذیت میکنه!
یک
انسان (چه زن چه مرد) وقتی میتونه به موفقیت برسه که خودش رو باور داشته باشه، و قبول کنید که این قبیل حرفها طعنهها انرژی آدمها رو میگیره!
مثلاً در مورد همین رانندگی،
این قدر میگن خانوما رانندگیشون بده، من که گواهینامه ندارم، میگم یعنی منم اگه رانندگی کنم بد رانندگی میکنم؟ یعنی همه ایراد میگیرن ازم؟ وقتی که بخوام رانندگی کنم احتمالاً همه ش باید حواسم باشه یه کاری نکنم که اشتباه باشه که همه بگن دیدی گفتیم زنها بلد نیستن رانندگی کنن! و من برای این که بتونم زنده باشم، برای این که بتونم به خواسته هام برسم باید همیشه به خودم تلقین کنم یه چیزایی رو! به خودم تلقین کنم که دیگران مهم نیستند! که همه اشتباه میکنن! که ضعف به خودم راه ندم و با اعتماد به نفس به مسیرم ادامه بدم!
این فقط یه مثال بود که کل زندگی ما شبیه همین مثاله! و اون کسانی که میتونند خودشون رو باور کنند و به تواناییهاشون ایمان بیارند، موفق میشن! و به نظر من مشکلی که بیشتر دخترای ما دارند، نداشتن اعتماد به نفس هست! این که حرفهای پوچ رو باور میکنن! و این نداشتن اعتماد به نفس از همون بچگی به دلیل خیلی مسائل شروع میشه و تا وقتی بزرگ میشن و توی جامعه و ...
اما من واقعاً حداقل از کسانی که تحصیل کرده هستند و خودشون رو روشنفکر و متفکر میدونن توقع شنیدن چنین حرفهایی رو ندارم!
امیدوارم از نوشته هام سوء برداشت نشه و منظورم رو خوب رسونده باشم!
فقط خواستم بگم با ما موجودات مونثی که تقریباً میشه گفت اولین نسل بعد از یه نسل مردسالار هستیم حتی شوخی کردن در این زمینهها هم خوب نیست! به جای این کارا به مونث های اطرافتون انرژی بدید، به جای این که از رانندگیشون ایراد بگیرید و هی غر بزنید و مسخره کنید، بهشون اعتماد به نفس بدید. و مطمئن باشید اعتماد به نفس داشتن اونها زندگی شما رو هم بهتر خواهد کرد.
این نوشته هم در مورد خودم نبود، چون خوشبختانه من توی محیطی بزرگ شدم که زیاد بهم اعتماد به نفس داده شده
(شاید یه کم هم زیادی
)
در ضمن برنامه نویسیم هم خیلی خوبه