زمان کنونی: ۲۶ آبان ۱۴۰۳, ۰۳:۰۰ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

فصل آرامش

ارسال: #۱۶
۳۰ دى ۱۳۸۹, ۱۱:۵۵ ق.ظ
فصل آرامش
دعوتتون میکنم به آرامش
اگه دوست ندارین
برای بحث بیشتر میتونیم شخصی بحث کنیم

جبر تو خفتن بود در ره مخسب
تا نبینی آن در و درگه مخسب

هان مخسب ای جبری بی اعتبار
جز به زیر آن درخت میوه دار

گر توکل می کنی در کار کن
کشت کن پس تکیه بر جبار کن

اینه منطق ما
شما واقفید که بچه های اینجا همه اهل تلاشن کشت کردن و الان با آرامش میخوان برداشت کنن .

هر که او از هم‌زبانی شد جدا
بی‌زبان شد گرچه دارد صد نوا
چونکه گل رفت و گلستان درگذشت
نشنوی ز آن پس ز بلبل سرگذشت
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: ۵۴m4n3h , admin , sepid , tahereh
ارسال: #۱۷
۰۱ بهمن ۱۳۸۹, ۱۲:۱۰ ق.ظ
فصل آرامش
با دیدن این بحثها ناخودآگاه چندین سال پیش یادم اومد که نفر اول کنکور سراسری رو اوورده بودن تو اخبار ازش پرسیدن به چی اعتقاد داشتی و اینکه اعتقادت به معنویات چطوره؟
اونم گفت که به نظر من آدم برای موفقیت وخوشبختیش باید به یه چیزی اعتقاد داشته باشه حتی اگر اون چیز یه سنگ باشه!
به نظر من حرفش درسته.
یعنی واس موفقیت تو این دنیا شما میتونی به هر چیزی اعتقاد داشته باشی و اگر قوی باشه اعتقادت، موفق هم خواهی شد.
بعضی‌ها به خودشون اعتقاد دارند بعضیها به خداشون و هر کس برای خودش یک بتی داره.
صد البته که این اعتقاد برای زندگی دنیایی کفایت میکنه.
اما با فرض وجود عالم دیگر اونایی که به خدا اعتماد کردن دو طرفه سود میکنند.
حالا انتخابش به عهده ماست.

آزادی این نیست که هر کس هر چه دلش خواست بکند، آزادی حقیقی قدرتی است که شخص را مجبور به انجام وظایف خود می کند.
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: parsaNA , samanium , tahereh , saria
ارسال: #۱۸
۰۱ بهمن ۱۳۸۹, ۰۹:۳۹ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۱ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۴۷ ق.ظ، توسط hanif.)
فصل آرامش
اقا samanium من به شخصه فکر نکنم حرفهای اقا پارسا ناشی از تفکرات جبری بوده باشه اتفاقا کاملا هم ناشی از اختیار بود تا بحث فلسفی‌! نشده بگم اعتقاد داشتن خوبه ولی اگه چهل روز هم از اون چیزی که بهش اعتقاد داری چیزی رو بخوای بدون دست زدن به عمل اون چیز حاصل نمیشه و این یعنی اختیار من یه جایی نوشتم"اگه فلج مادرزاد قهرمان دوی سرعت نشه تقصیره خودشه"(البته این حرف من نیست) داشتن اعتقاد یه بحث دست یه کار شدن یه بحث دیگه

موفقیت از آن سوی رنج ها اغاز می شود (roya)
 سپاس‌گزاری شده توسط: parsaNA
ارسال: #۱۹
۰۱ بهمن ۱۳۸۹, ۰۱:۰۶ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۵:۳۵ ب.ظ، توسط Masoud05.)
RE: فصل آرامش
ماها اگه خدا رو قبول داریم پس باید حرفشون رو هم قبول داشته باشیم‌، خداوند علیم و حکیم می فرمایند:
لَّیْسَ لِلْإِنسَانِ إِلَّا مَا سَعَى
برای انسان بهره ای به جز سعی و تلاشش نیست(سوره نجم آیه ۳۹)Idea

خب این یعنی انسان باید تلاش کند، در جای دیگری از قران خداوند می فرمایند‌: آیا کسانی که می دانند با کسانی که نمی دانند برابرند. نه!
پس نتیجه اولیه به ما میگه همه چیز دست انسان هست و خداوند بر اساس تلاش انسان، به او پاداش میده . اما این همه ماجرا نیست چراکه ماها کلی زحمت میکشیم و بعد نتیجه نمیگیرم و میگم خداوند باعث شده ما به نتیجه نرسیم و خداوند مقصر است و اوست که گرداننده همه چیز است و تلاش ما بی ارزش!
در پاسخ می توان گفت همین خدایی که می فرماید" برای انسان بهره ای به جز سعی و تلاشش نیست "‌، در جاهای زیادی از قرآن به مسئله صبر اشاره میکند از جمله در سوره لقمان‌، آنجایی که لقمان حکیم به فرزندش درباره نماز‌، امربه معروف و نهی از منکر و صبر سفارش میکند و می گوید این امور از امور بسیار مهم هستند‌، چون این سخنان در قرآن هست‌، پس مورد قبول خداوند و در نتیجه مورد قبول کسانی است که خدا را قبول دارند.
خیلی از وقت‌ها ما به دنبال چیزی هستیم و برای آن چیز خیلی تلاش میکنیم اما به آن نمیرسیم و انگشت اتهام را به سمت خدا نشانه میبریم اما بعد از مدتی میبینم چه خوب شد که آن چیز به وقوع نپیوست.
برای خودم یه مسئله پیش آمد و بسیار تلاش کردم اما نتیجه ای حاصل نشد، ناراحت از خدا به درون خودم رفتم اما بعد از مدتی دیدم که چقدر خوب شداون موضوع نشد چراکه دیدم آنهایی که دنبال خواسته من بودند چه سختی های بی موردی که خود مقصر آن بودند، متحمل نشدند( از ماست که برماست) اینجا بود که فهمیدم خدا منو دوست داره . خدا را شاهد میگیرم در این روز عزیز ،که هنوز بعد از چند سال خدا رو بخاطر نشدن کاری که برای رسیدن به آن تلاش میکردم شکر میکنم. این است داستان همیشگی ما انسان های ناسپاس که میدانیم خداوند ما را دوست دارد اما به محض رسیدن مشکل از او ناراحت میشویم و وقتی میبینیم نشدن آن برای ما خیری داشته دوباره از او خوشحال میشویم‌، نمی دانم از این اتفاق باید خندید یا به حال بدبختی و شقاوت خود باید گریست. اینجاست که به ارزش صبر پی میبریم که باید بر سختی‌ها تحمل کرد‌، چه بسا در آینده شاهد دفع بلایی باشیم که خود در پی ساختن آن بودیم!!!

با آرزوی موفقیت برای شما دوستان .

این فقط یه نظره و باید دنبال کسی بود که واقا در این مباحث تحقیق و بررسی کرده

واللَّه خَیْرٌ وَأَبْقَى
 سپاس‌گزاری شده توسط: ۵۴m4n3h , **sara** , mahdi20 , samanium , sepid , admin , Doctorwho
ارسال: #۲۰
۰۱ بهمن ۱۳۸۹, ۰۹:۱۸ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۱ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۲۱ ب.ظ، توسط samanium.)
فصل آرامش
بحث درونیات هر فرده
فیلم Peaceful Warrior که بر اساس واقعیته رو ببینید!(من pdf داستانشو دارم فیلمشم هست)بحث سر مقید بودن به یه قانون وآِیینه هر چی که دوست داری باشه توی انتخاب آزادی ولی اگه بخوای موفق بشی باید مقید به دستورات و جبر استاد باشی و تو دوست من این جبر و اجبار رو آزادانه انتخاب میکنی چون سودای بزرگ شدن در سر داری، این قانون خواه مدیتیشن باشه خواه از ادیان الهی خواه قوانین یه باشگاه ورزشی
جبر رو تو انتخاب میکنی!!!
حالا این جبر کجا و جبر گوشه نشینان خلوت گزیده کجا؟

سپاس‌گزاری شده توسط: ۵۴m4n3h , sepid
ارسال: #۲۱
۰۲ بهمن ۱۳۸۹, ۰۱:۰۵ ق.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۸۹ ۰۹:۱۸ ب.ظ)samanium نوشته شده توسط:  بحث درونیات هر فرده
فیلم Peaceful Warrior که بر اساس واقعیته رو ببینید!(من pdf داستانشو دارم فیلمشم هست)بحث سر مقید بودن به یه قانون وآِیینه هر چی که دوست داری باشه توی انتخاب آزادی ولی اگه بخوای موفق بشی باید مقید به دستورات و جبر استاد باشی و تو دوست من این جبر و اجبار رو آزادانه انتخاب میکنی چون سودای بزرگ شدن در سر داری، این قانون خواه مدیتیشن باشه خواه از ادیان الهی خواه قوانین یه باشگاه ورزشی
جبر رو تو انتخاب میکنی!!!
حالا این جبر کجا و جبر گوشه نشینان خلوت گزیده کجا؟
فیلم جالبی باید باشه!
کارگردانش کیه؟
میشه pdfش رو بزارین.

آزادی این نیست که هر کس هر چه دلش خواست بکند، آزادی حقیقی قدرتی است که شخص را مجبور به انجام وظایف خود می کند.
ارسال: #۲۲
۰۲ بهمن ۱۳۸۹, ۰۹:۱۱ ق.ظ
آره pdf ش رو بگیرین:
کارگردان ویکتور سالوا
نویسنده که داستان واقعی در مورد خودشه‌: دن میل من

فایل‌(های) پیوست شده
Peaceful Warrior.pdf
اندازه فایل: ۴۹۹/۴۲ KB

سپاس‌گزاری شده توسط: sepid
ارسال: #۲۳
۰۲ بهمن ۱۳۸۹, ۱۰:۳۱ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۲ بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۳۶ ق.ظ، توسط samanium.)
فصل آرامش
زیادم بی ربط نیست به این موضوع آخه peacful یعنی آرام و آرامش Smile

ارسال: #۲۴
۰۶ بهمن ۱۳۸۹, ۰۵:۰۰ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۶ بهمن ۱۳۸۹ ۰۵:۰۱ ب.ظ، توسط ۵۴m4n3h.)
فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا
پس [بدان که] با دشوارى آسانى است
إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا
آرى با دشوارى آسانى است

آیات ۵ و ۶ سوره الشرح

حسرت نبرم به خواب آن مرداب / کآرام درون دشت شب خفته است / دریایم و نیست باکم ازطوفان / دریا همه عمر خوابش آشفته است “شفیعی کدکنی”
 سپاس‌گزاری شده توسط: mahdi20 , mosaferkuchulu , samanium , tahereh
ارسال: #۲۵
۰۷ بهمن ۱۳۸۹, ۰۱:۰۰ ب.ظ
فصل آرامش
توکل یعنی سپردن کار خدا به خدا نه سپردن کار خود به خدا

مست عشقم ، مست یارم، مست دوست
مست آن یارم که عالم مست اوست
 سپاس‌گزاری شده توسط: ۵۴m4n3h , mahdi20 , tahereh
ارسال: #۲۶
۰۸ بهمن ۱۳۸۹, ۱۰:۵۲ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۸ بهمن ۱۳۸۹ ۰۷:۲۹ ب.ظ، توسط jaroon.)
دوستان خداوند همیشه بهترین رو واسه بندگانش میخواد و این رو بارها توی قران ذکر کرده.پس نگران نباشید،اگر اعتقاد قلبی داشته باشیم نباید دچار هیج نگرانی بشیم .پس امیدوار باشید و باتمام توان به تلاش ادامه بدیم.این رو قبل از شما به خودم میگم.اخه ۳سه روز پیش که داشنم با تمرکز درس میخوندم یه دفعه خبری بهم رسید و تا چند ساعت شوکه بودم. بعد که خوب فکر کردم دیدم شاید این بهترین هدیه از طرف خداوند برام باشه و دوباره به ارامش رسیدم .هر جند با این اتفاق ختما مسیر زتدگی من دچار تحول میشه.

من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم چرخد
ارسال: #۲۷
۰۸ بهمن ۱۳۸۹, ۰۹:۲۵ ب.ظ
فصل آرامش
این جمله که خداوند شبان من است فکر کنم در انجیل عالی بوده لااقل واسه من!...

یاد خدا ارامش بخش دلهاست
 سپاس‌گزاری شده توسط: samanium
ارسال: #۲۸
۰۸ بهمن ۱۳۸۹, ۰۹:۵۸ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹ بهمن ۱۳۸۹ ۰۱:۱۵ ق.ظ، توسط sepid.)
فصل آرامش
توی حدیث قدسی اومده که:
توکل باید جوری باشه که وقتی شب میخوابی مثل یک بچه کوچک باشی که از فرداش مطمئنه و میدونه پدر و مادرش همه جوره ساپورتش میکنند.

سپاس‌گزاری شده توسط: mahdi20 , **sara**
ارسال: #۲۹
۰۸ بهمن ۱۳۸۹, ۱۰:۲۰ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۸ بهمن ۱۳۸۹ ۱۰:۲۳ ب.ظ، توسط ۵۴m4n3h.)
رَبِّ اشْرَحْ لِی صَدْرِی؛ وَیَسِّرْ لِی أَمْرِی
پروردگارا سینه‏‌ام را گشاده گردان؛ و کارم را براى من آسان ساز

آیات ۲۵ و ۲۶ سوره طه

حسرت نبرم به خواب آن مرداب / کآرام درون دشت شب خفته است / دریایم و نیست باکم ازطوفان / دریا همه عمر خوابش آشفته است “شفیعی کدکنی”
 سپاس‌گزاری شده توسط: mahdi20 , admin , **sara** , بهارک_۱ , samanium , Afra , raha
ارسال: #۳۰
۰۹ بهمن ۱۳۸۹, ۰۱:۲۲ ب.ظ
RE: سلام
به همه دوستان مخصوصا آقا سامان.ج سلام میکنم که همیشه راهنمام بوده و از تجربیاتش استفاده کردم.
منم قصد دارم به انشالا از این ه بعد توی مباحث این انجمن شرکت کنم.

با تشکر و درود برای همه
 سپاس‌گزاری شده توسط: samanium

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Information فصل یک تا پنج پایان نامه αɾια ۵ ۵,۴۹۹ ۲۶ بهمن ۱۴۰۰ ۰۴:۱۶ ب.ظ
آخرین ارسال: HoseinMos
  فصل Np , Np hard nazanin2020 ۱ ۲,۰۵۲ ۲۱ آذر ۱۴۰۰ ۱۰:۴۵ ب.ظ
آخرین ارسال: nazanin2020
  مشکل در حل تست ۲۲ فصل اول کتاب گسسته یوسفی pure.yaser ۷ ۹,۲۹۳ ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۶:۵۴ ب.ظ
آخرین ارسال: mohsentafresh
  فصل HEAP از کتاب ساختمان داده طورانی (پارسه) tourani ۳۷ ۳۹,۷۹۶ ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ ۰۵:۱۹ ب.ظ
آخرین ارسال: hossein4070
  مهمترین فصل های ذخیره و بازیابی مقسمی enofcom ۱۰ ۶,۲۹۶ ۲۵ آبان ۱۳۹۸ ۰۵:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: alma1988
  ساختمان داده پوران، فصل اول، راهنمایی برای حل یک مثال ساده marvelous ۲ ۲,۹۳۶ ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ ۰۳:۳۰ ب.ظ
آخرین ارسال: marvelous
  فصل " حل معادله دیفرانسیل با کمک سری ها" در معادلات دیفرانسیل را نمی فهمم!! saeid4x ۳ ۵,۶۰۲ ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۰:۵۳ ق.ظ
آخرین ارسال: CSX
  فصل های مهم در سیستم عامل ؟ bf92149026 ۲ ۳,۹۹۲ ۱۳ دى ۱۳۹۶ ۰۳:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: The BesT
  تست ۸۸ علوم کامپیوتر فصل شمارش arefeh.hp ۵ ۴,۷۴۷ ۰۴ آذر ۱۳۹۶ ۰۶:۰۵ ق.ظ
آخرین ارسال: Sepideh96
  یک سوال از ضریب جمله در فصل شمارش مه سااا ۱ ۱,۹۰۳ ۱۱ مهر ۱۳۹۶ ۱۱:۲۸ ق.ظ
آخرین ارسال: Jooybari

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close