سلام خدمت دوستای گلم
شاید عنوان تاپیک شما رو یاد گروه درسی بچه های پارسال بندازه ولی با توجه به اینکه رقابت انگیزه برامون ایجاد میکنه و دوستان تو این زمینه پارسال موفق عمل کردن برای منم انگیزه شد تا به امید خدا شروع کنم.
هرشخصی که قصد شروع کردن داره مسلماً تا الان برنامه ریزی کرده و منابع خودش رو انتخاب کرده البته پروسه انتخاب منابع خیلی زمانبر هستش و اکثریت بچه ها درگیرش میشن و دلیلش هم اینه که دوست داریم وقتی یه درسی رو اسمش رو بردیم فقط یه منبع براش اسم ببرن که این با منطق سازگار نیست چون هیچ منبعی صد در صد مطالب رو پوشش نمیده.
برای هر درسی
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
وجود داره با مطالعه انتخاب هامون رو انجام میدیم. اینجا راجع به منابع سوال نمیشه.
برنامه ریزیمون رو هم از
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
انجام میدیم. اینجا از کسی برنامه درسی نمیخواییم اگه از درس خوندن کسی خوشمون اومد با پ.خ ازش میپرسیم.
وقتی کاملا این مراحل یعنی تصمیم، انتخاب،برنامه ریزی رو انجام دادیم، بسم الله
مهم نیست چه رشته یا گرایشی هستیم ما اینجا فقط قراره از ساعات مطالعه و تلاش روزانه همدیگه انرژی بگیریم و هر شب برای فردامون مصمم تر برنامه بیریزیم.
یه وقت هایی باید از با تجربه ها مانشت، تجربه بگیریم.
(۲۰ تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۴۵ ق.ظ)SarahArshad نوشته شده توسط: یه مشاور داشتیم همیشه میگفت کنکور سه تا تیکه زمانی داره . اولی استارت .همه خوب شروع می کنن.دومی وسطاشه که اکثرا نا امیدن و سومی نزدیکای کنکوره که دویاره همه موتورها رو آتیش می کنن
اونی موفقه که از دوره رکود رقبا استفاده کنه وانگیزه هاش رو از دست نده .وگرنه اول وآخرش همه دارن می خونن وخوب هم می خونن.
بدون وقفه پیش میریم
رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود............................رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود.
هرکسی هر ماهی شروع کرد میتونه به گروه ما بپیونده .
دوستان لطفا اینجا اعلام آمادگی نکنید
قبلا ایجاد شده، و برای اعلام آمادگی از اونجا استفاه کنین.
در ضمن خواهشاً اگه مطالعه داشتیم پست میزاریم در غیراینصورت با پست های بی ربط باعث ناامیدی همدیگه نشیم.
من از فردا با برنامم پیش میرم منتظر شما عزیزان هم هستم.
به امید موفقیت همگی دوستان