(۲۸ شهریور ۱۳۹۸ ۰۳:۱۱ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: خیلی ممنون. من لیست نکرده بودم در یک پاراگراف گفته بودم چون در کارهای مرتبطم اون طوری بود. داور گفته بولت وار لیست کن. B ابزار آماده نیست، جزئیات رسیدن به B رو در مقاله می گیم.
ملموس تر بگم. من اجرای نمادین (یک روش تست نرم افزار) رو برای یک زبانی انجام دادم . برای این کار اول اومدم (CFG) Control Flow Graph ایجاد کردم برای اون برنامه (B). این زبان جدید است، با اینکه در فیلد ما مهم است ولی کار چندانی رویش انجام نشده. یک نفر می تونه از روش اجرای نمادین من استفاده نکند، فقط از تولید کننده CFG اش استفاده کند برای کار خودش. می خواهم بدونم تولید CFG بصورت یک واحد مجزا رو هم باید جز بولت ها بذارم یا نه.
اگر CFG رو آماده داشتیم باز هم مقاله حرف برای گفتن داشت چون حرف اصلی اش برای بعد از CFG است. می دونم استادم حوصله اش نمی گیرد اول مقاله اون رو چاپ کنیم می گه اون مقاله خوبی نمی شود. تولید CFG در حد ژورنال خوب نیست ولی به نظرم کنفرانسی ازش در می اومد. خلاصه ما همه رو در یک مقاله فرستادیم و داور revise داده.
میدونم اجرای نمادین چی هست
آره تولید CFG رو میتونید به صورت یه ایده/بولت جدا لیست کنید.یه چی توو این مایهها:
We proposed/developed a folan chiz, which is of independent interest, that ...
با which is of independent interest میتونید تأکید کنید که اون CFG به تنهایی هم به درد بخوره.
ریوایز داور لابد گفته کانتریبیشونهای مقاله رو مشخص کنید و اینا؟ خب تا الان چنتا تا کانتریبیشون مشخص شده. یکی تولید CFG، یکی روش تستتون (که احتمالا بشه به جزیئاتش شکست) یکی هم همکارای مقاله که مشارکت کردند
(۲۸ شهریور ۱۳۹۸ ۰۴:۳۳ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: ممنون از راهنماییتون.. مدلسیم را بررسی میکنم . باهاش کار نکردم تا حالا. ممنون
راحته، توو همهی سایتای مرتبط ایرانی پیدا میشه. الان نسخه ۱۰و خوردهایش هم اومده ولی تفاوت خاصی با هم نمیکنند هر چی به پستتون خورد دانلود کنید. نسخه لینوکسی هم داره و چون نرمافزار متداولی هست احتمالا نسخه لینوکساش هم راحت بشه پیدا کرد.
آموزشهاش هم یوتیوب پر هست و ظرف ۱۰ دقیقه باید راه بیفتید، بیشتر از اون چیزی نداره. فقط هر تیکه از پنجرههاش رو مینیمایز اینا نکنید که برگردوندن ادیتورش به حالت سابق مصبیته.