مرا مگوی که سعدی طریق عشق رها کن... سخن چه فایده گفتن چو پند می ننیوشم؟
به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل.... وگر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم...
خدایا شکرت که زبان مادری ام فارسیه و به همچین گنج هایی دسترسی دارم
(۱۵ شهریور ۱۳۹۸ ۰۷:۳۴ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: (13 شهریور ۱۳۹۸ ۱۰:۱۱ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: من توی محل کارم با Imac و توی خونه با لپتاپ دل کار میکنم و هردو کانفیگ مشابه دارن ( ۱۶ گیگ رم- هارد ssc - و غیره) ولی واقعا مک خیلی بهتر و سریع تره مخصوصا هنگام کارهای ram-intensive
به نظرم قیمتی باید مقایسه کنید. این imac که میگید شاید دوبرابر لپتاپ دل قیمت داشته باشه. بعد اینکه به نظر من ویندوز ذاتا کندتر از بقیه سیستمعامل هاست و من روی لپتاپ خودم دو تا تجربه کاملا متفاوت با ویندوز و لینوکس (اوبونتو) داشتم!
نه قیمتشون تقریبا برابره به دلار شاید ایران متفاوت باشه. ولی یکی لپتاپه و قابل حمله. یکی دسکتاپ ( imac)
کسی که خودشو اتیش میزنه مشکل روحی داره... بایستی پیش از اینا خانواده اش بهش توجه میکردن.
ازاد کردن رفتن به ورزشگاه مشکل روحی-روانی یک نفر را حل نمیکنه...
البته من مخالف رفتن خانما به ورزشگاه نیستم بلکه برعکس و به نظرم ممنوعیت رفتن خانما به استودیم احمقانس. ولی کلا کسی که پتانسیل خودکشی داره اگر بهش توجه نشه این کارو میکنه حالا به یه بهونه دیگه...
-------
راستی یه سوال از خانمایی که دوس دارن برن استادیوم اقایونو تماشا کنن. با ازاد شدن تماشای ورزش خانما توسط اقایون هم موافقین؟ صرفا از سر کنجکاوی... ربطی به بحث اخیر نداره