(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۲۶ ق.ظ)NP-Cσмρℓєтє نوشته شده توسط: خب خداروشکر که معنی ساده بعد از سالها فاش شد! : )))))))))))) فک کنم باید بگیم عمیــــــــــــــــــــــــــد! بعد حسن عمید از زیر خاک پاشه بیاد بگه تبرکه تبرک!!
+ ضمناً مضنه تاجش رو نگفتی
من یه بار اینجا گفتم دخترای ایران هر کار بکنن همیشه اشتباهه از نظر بقیه! امروز هم برام ثابت شد این قضیه!
باور کن همین پسره با یه دختر ایرانی ازدواج کرده بود الان این کامنت ها رو میدیدیم:
-گدا گشنه این چه لباسی بود پوشیده بود عین قحطی زده ها یه گل هم نداشت رو لباسش!
-رژ نداشت؟ فکر کنم همینجوری از تو آشپزخونه یکراست آوردنش وسط مراسم!
- اینم حلقه است خریده؟ حلقه عروسی باید تو چشم باشه!
- معلوم نیس چن وقت با این پسره رابطه داشت که تونسته خودشو بندازه به این خونواده!
و ..
+قیمت تاجش رو هنوز ندیدم جایی... خود تور هم مطمئنم قیمتش رو لباس حساب نشده و بعدا میگن چقدر شده
صبر کن قیمت تاجش رو هم بذارن اونم میگم که از عروس خانوم سادگی رو یاد بگیریم
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۴۱ ق.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: در حد خونواده سلطنتی بریتانیا فک نمیکنم این مبالغی که شما حساب کردی خیلی زیاد باشه
والا نمیدونم زیاد هست یا نه .. ما که تو جامعه اون ها نیستیم ولی پیج بی بی سی نیوز (انگلیسیشو) ببینید خیلی ها به هزینه این مراسم انتقاد داشتند. احتمالا هزینه اش زیاد بوده که انتقاد کردند.. اینو واقعا نمیدونم من.
اتفاقا حرف منم همینه که خرج زیاد نشونه سادگی نیست چه تو انگلیس و چه ایران
اونی که ۳ مدل غذا سفارش میده و کلی خرج میکنه برا یه مراسم دو سه ساعته، والا با غذا ازدواج کرده
این دیگه ذکاوت شما پسرهاست که با دختری ازدواج کنید که شما رو به خاطر خودتون بخواد نه مادیات ..
همونطور که ما دخترها هم باید عاقل باشیم و کسی رو برای ازدواج انتخاب کنیم که باطن ما براش مهم تر از ظاهرمون باشه و براش مهم هم نباشه پولدار هستیم یا نه.
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۲:۴۱ ق.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: جهان اول و جهان سوم فرقشون خیلی زیاده..
فرقشون که زیاده ولی این به معنی بهتر بودن این یکی نسبت به اون یکی نیست.. تو بعضی چیزها اون ها بهتر از ما هستند و تو بعضی چیزها هم ما.
احتمالا ورژن خارجی یه دوربین مخفی رو دیده باشید که مردم از صاحب رستوران میخوان دختر فقیر رو از رستوران بیرون بندازه و نمیذارن بهش نزدیک بشه و اون دختره پشت صحنه گریه میکنه
اینم ورژن جهان سومیش:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
حیف خارجیش رو هر چی گشتم پیدا نکردم ولی یکی شبیهش رو پیدا کردم:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
معیار مقایسه چیه؟ هر کسی میتونه با هر معیاری دو تا جامعه رو مقایسه کنه
یکی میتونه با عروسی مقایسه کنه
یکی تو کمک به بقیه
یکی تو تحصیلات
یکی تو وضعیت اقتصادی
و ...
مرغ همسایه عین مرغ خودمون فقط یه مرغه که فنوتیپش فرق داره