(۱۰ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۴۴ ق.ظ)The BesT نوشته شده توسط: (10 آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۱۰ ق.ظ)Saman.B نوشته شده توسط: (09 آذر ۱۳۹۶ ۱۱:۳۵ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: نمیدونم تا حالا زخم بستر دیدید یا نه. ولی حال و روز مادربزرگ من اینجوریه و من یکی از پرستارهاش هستم که باید نوبتم که میشه برم پیشش. آلزایمر که داره و نمیدونه چ
سلام
تشک مواج دارن که؟
تشک استاندارد باشه احتمالا و باید این اثرات کمتر بشه.
امیدوارم شفا پیدا کنن
سلام.بله براش تشک مواج خریدیم. ولی جناب سامان ، من فکر میکنم از همون موقع که تشک مواج گذاشتیم زخمش بیشتر شد. چون این تشکها پلاستیکی هستن و وقتی روشن هستن هم گرما دارن و هم پر و خالی میشن عرق میکنه بدنش.البته یه ملافه نخی انداختیم روی تشک که مستقیم پلاستیکش به بدنش نخوره. خودش هم که متوجه نیست که بخواد به پهلو بخوابه یا اینور اونور بخوابه باعث شد عرق کنه و زخمش شدید بشه.اول زخمش اندازه یه عدس بود که با کمی پماد ترمیمش میکردیم ولی یکباره در عرض چندروز مثل یه گودالی لجن زار شد که بوی تعنفش واقعا حال آدمو بد میکنه.دکتر بردنش توی اتاق عمل و تمام عفونتها را با تیغ تراشید . الان هم برای تعویض پانسمان دوتا باند را با انبر میگیرم و آغشته به محلول ضدعفونی میکنم و داخل زخم میکنم و با انبر هم میگیرم که باند اون داخل نمونه. اینقدر شدت گودی و جراحتش عمیقه که اشک آدم در میاد.
باور کنید که با تمام وجود درکتون میکنم.(و البته تمام چیزایی که میگید رو تجربه کردم)
و چند جا هم توی مجله ی دکتر سلام گشتم(گفتم شاید چیز جدیدی اضافه شده باشه)،ظاهرا کاری که میکنید نهایت کاریه که میشه کرد و درست ترین کار ممکن.
امیدوارم از ته دل که بهبود پیدا کنن به هر شکل.