(۲۲ آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۴۲ ب.ظ)svas نوشته شده توسط: (21 آبان ۱۳۹۶ ۰۹:۰۶ ب.ظ)Milestone نوشته شده توسط:
دقیقا مشکل خیلی از دخترا هم همینه! که چرا باید ما منتظر باشیم که هر کی فک کرد ما براش مناسبیم خواستگاری کنه، چرا ما نباید بتونیم این حقو داشته باشیم که اگه از کسی خوشمون اومد به راحتی بگیم بهش؟! اینقدر از اینکه ممکنه چطور فکر کنن راجع بهت ترس داریم که هیچ کس تقریبا این کار رو نمیکنه. عرف جامعه و تربیت خیلی از ماها هم طوریه که به یه تابو تبدیل کرده این قضیه رو.
بخاطر اینکه دختر خودش مظهر ناز هست و کسی که بهش احساس نیاز کنه باید سراغش بیاد. من در این مورد خیلی فکر کردم و تحقیق کردم. ببینید خدا بندگان مذکر و مونثش را اینگونه خلق کرده و ما نمیتونیم تو خلقت خدا دست ببریم. همینکه شما میگی مشکل خیلی از ما هست که نمیتونیم از کسی که ازش خوشمون اومده بهش ابراز کنیم بخاطر این هست که ناخودآگاه درونت با طبیعت و سرشت خودت اینکار را در تناقض میبینی و بنظر من ربطی به فرهنگ هم نداره. توی کشورهای دیگه هم وقتی پسر از دختر خواستگاری کنه طبعا و ذاتا دختر اون حس ناز و حس خوب زنانه برایش حفظ شده بخاطر اینکه طبیعت و ذات زن توی کل عالم هستی یکی هست و ربطی به کشور اسلامی و غربی نداره.
بعد هم تا جاییکه من به تجربه دیدم وقتی پسری خودش سراغ دختر بره اگر جواب مثبت ازش بگیره غرورش حفظ شده و حس مردانگی بهش دست میده و اگر جواب منفی بگیره ممکنه تا حدودی ناراحت بشه ولی مردها آدمهای منطقی هستن و منطقشون بر احساسشون غلبه میکنه میتونن خودشون با این قضیه کنار بیان و به خودشون بپذیرونند که اون دختر هم برای خودش حق انتخاب داشته و حق داشته به دلایل خودش جواب منفی به من بده.
اگر هم واقعا بنظرم دختر از کسی خوشش بیاد میتونه از طریق واسطه نظر آقا پسر را در موردش بپرسه تا خیالش راحت بشه.ممکنه به نتیجه مثبت برسه ممکن هم هست نظر منفی باشه ولی حداقل دختر خیالش راحت میشه که بیخیال باشه و اینجا بنظرم دختر هم باید مثل پسرها مثل خودشون رفتار کنن و فکر کنند که واقعا اون هم حق انتخاب داشته که منو نپذیرفته. از طرق واسطه هم بخاطر این هست که پسرها بنظر من تاجاییکه دیدم و میدونم بدشون میاد یه دختر ازشون خواستگاری کنه.اصلا در طبیعتشون نیست و اگر دختر احساس نیاز کنه و پسر بخواد ناز کنه که بله یا خیر بگه توی سرشت و ذات اون دختر و پسر جابجایی رخ داده و برای همین با عقل هم جور در نمیاد. همونطور که یه دختر خوشش نمیاد بره خواستگار ؛ یه پسر هم خوشش نمیاد کسی ازش خواستگاری کنه بنظرم خیلی بی معنی هست.
یکی از پژوهشگران دینی توی صحبتهاشون میگن : " زندگی قانون داره و قانونش را خدای متعال وضع کرده. تو نمیتونی کاری خلاف قانون الهی را پیش ببری. اگر دختر و پسر جایگاهشون عوض بشه با قانون و طبیعتی که خدا براشون وضع کرده تضاد رخ میده و زندگی دچار بحران میشه"
(۲۲ آبان ۱۳۹۶ ۰۱:۲۱ ب.ظ)kimya_r نوشته شده توسط: (22 آبان ۱۳۹۶ ۰۱:۰۴ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: فکر نکنم تو گفتن مشکل باشه مساله سر تصمیم به ازدواجه
الان اون آقاپسری که از من خوشش میاد و فک میکنه من ازش متنفرم و نمیاد جلو
و همینجوری داریم تو سکوت عمر تلف میکنیم و میلی به کسی غیر خودمون نداریم
ولی نه اون جرات گفتن داره و من هم عرفا باید صبر کنم و چیزی نگم تا خودش بیاد
باید چیکار کنیم؟ 
اگر پسری بخواد بیاد خواستگاری هیچ مانعی نمیتونه جلوشو بگیره و اگر هم نخواد بیاد خواستگاریت باز هم هیچ مانعی نمیتونه جلوش را بگیره!
بعد هم چرا فکر میکنی اون پسر فکر میکنه شما ازش متنفری؟ مگه شما کاری کردی که بخواد فکر کنه؟ این حرفها زاده ذهن رمانتیک گونه ما دخترها هست گلم. اصلا همچین چیزی نیست. اگر پسری جرات گفتن ابراز علاقه اش را بهت نداره ؛ اون پسر مرد زندگی تو نیست عزیزم. این را همیشه آویزه گوشت بکن. پسری که نتونه ناز دختری بکشه و برای بدست آوردن اون دختر تلاش نکنه؛ اون پسر نمیتونه تکیه گاه زندگی تو باشه عزیزم.