(۱۷ مهر ۱۳۹۶ ۰۴:۱۳ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: مشکل منم همینه که چندتا کار و فکر تو ذهنمه میخوام به همشون برسم ولی همه را با هم نمیشه پیش برد. هرکدوم راه مجزایی داره و هرکسی نظر خودش میده و منو سردرگم میکنن. بعد هم میگن اوضاع جوری هست که نمیشه به هیچکدوم امیدوار بود چون شرایط کشور ثبات نداره و همش حرفهای ناامید کننده. میگن موندن تو ایران و کسب و کار راه انداختن معلوم نیست به نتیجه برسه یا نه... از طرفی هم میگن پذیرش گرفتن و رفتن خوبه ولی بعدش مجبوری برگردی چون ویزای اقامت نمیدن و تو کشور غریب بمونی چکار کنی پیش خانوادت باش و .... و بهتره نری اصلا.
بالاخره نمیدونم بمونم یا برم یا اصلا بمیرم...نگران اینم بمیرم بعد اون دنیا خدا بیاد بگه میبینم که اینجا هم بلاتکلیفی حالا برو یه چایی بریز برام بیار بیکار نمونی!!
منم یه همچین مشکلی دارم و داشتم. بخاطر همینم چند جا رفتم و بعد دیدم اونی نیست که میخام و انصراف دادم و اومدم بیرون. کلا توی این یکسال اخیر ترکوندم دگ!
بنظرم مثل من ایده آل گرا پیش نرو و منطقی بشین فکر کن. با مشاور برو صحبت کن و ... اینا همه پیشنهادهایی هست که اطرافیان و دوستانم به من دادند و من انجام ندادم
:/ :|
پ.ن: این خنده ها منظور خاصی توشون نیست؛ من کلا عادت دارم خبر مرگم بخام بدم و یا بدترین اتفاقم واسم افتاده رو بازگو کنم با با لبخند و اینا بیانش میکنم. باشد که شفا یابم