(۱۷ مهر ۱۳۹۶ ۰۱:۴۴ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: تا جایی که من میدونم آی کیو ثابته. در سال های اولیه زندگی میتونه تغییر کنه اما بعدش دیگه ثابته.
بعد شما میگید وقتی پدر و مادر هر پسر و دختر یکی هستن پس هوششون هم یکیه اما IQ مثال نقضه (به قول خودتون).
بعد با همین استدلال شما میشه گفت چون پدر و مادرشون یکی هستن پس زیباییشون هم باید یکسان باشه اما به قول خود شما: اکثر زن ها از مردها زیباترن!
![[تصویر: tongue.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/tongue.gif)
دیر جواب دادم چون یهو هنگ کردم و باید بیشتر فکر میکردم

ما دو نوع هوش داریم که منظورمون از هوش مجموع این دوئه. شما یکی رو در نظر میگیرید اما اون یکی رو نه. اگر از نظر ای کیو هم مردان بهتر از زنان هستند خب میتونیم نتیجه بگیریم که
در کل مردان باهوش تر از زنان هستند.
آی کیوی هر فرد بعدش ثابت میمونه اما میانگین آی کیوی کل افراد یک مجموعه نه و تغییر میکنه. شما در مورد آی کیوی من وخودتون صحبت نمیکنید در مورد آی کیوی زنان ومردان صحبت میکنید که هر کدوم شرایط زندگی متفاوتی دارند. مردان در دنیا بیشتر از زنان تحصیل میکنند و تحصیل روی آی کیو تاثیر داره علاوه بر اون مردان از همون بچگی تو جامعه هستند و از جامعه یاد میگیرند. پس باید هم آی کیو مردان بیشتر از زنان باشه.
ولی اگر قراره زنان کم هوش تر از مردان یا مردان کم هوش تر از زنان باشند پس باید به مرور زمان هوش کل مردم دنیا کمتر میشد.که اینطور نیست.
مرد از نظر ظاهر زیباتر از زنان نیست. فرم چهره ، رنگ چشم و همه خصوصیات ظاهری به ارث میرسه اما زن و مرد به خاطر سیستم متفاوت بدنشون ظاهر متفاوتی دارند. یک مرد میتونه زیبا باشه اما بین مردها.. همون مرد از خواهر خودش مسلما زیباتر نیست هر چند که چشم و لب و بینی و.. هر دو عین مادرشون باشه. شما هوش رو به قیافه ربط دادید و من هم برای اینکه بگم ربطی به هم نداره قیافه مرد و زن رو مقایسه کردم. یعنی قبول دارم هم خیلی بی ربط بود جواب من و هم بی ربط نبود. خودم هم گیج شدم الان.. نمیدونم دقیقا چی گفتم ولی میدونم بیربط نگفتم

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
من چون زیاد از زیست و ساختار مغز سر در نمیارم این لینک رو میدم. هرچند ویکی پدیا مرجع خوبی نیست اما بهتر از این رو پیدا نکردم الان. جملات اول ساختار مغز رو لطفا بخونید.