بعضیا همچین تو پیام خصوصی میگن شما تهرانی هستین و امکانات تو شهرستان نیست که آدم میخواد سرش را بکوبه به دیوار.
شما کدام درسی را ویس یا منابع چاپی و کتابش را میخوای که تو شهرستان نیست.
چرا ناشکری آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این تهران تهران که میگید ظرف دو سه ماه اخیر دو طرفش را دو تا سیل برده ، حدود ده بیست نفر هم بر اثر سیل مرده اند.
همین الآن که من خدمت شما هستم مسئولان دارند دنبال یه عروس و داماد میگردند که روز جمعه رفته اند تو طبیعت عکس بگیرند . بعد بارونی که اومد نه از عروس خبری هست نه از داماد. حتی ماشین عروس هم پیدا نشده . میگن فقط یه پلاک کنده شده از ماشین عروس تو سیلاب بدست اومده.
هر دفعه هم یه گوشه شهر میلرزه . که میگن گسل تهران نیست

یعنی خدای ناکرده ۶ ریشتر زلزله بیاد شش هفغت میلیون کشته میدیم.!!
ترافیک هم که روزانه هزاران ساعت وقت ادمها را دود میکنه و ریه هاشون را کثیف.
میگن روزی صد نفر از ۳۵۰ نفری که روزانه تو بهشت زهرا دفن میشن ناشی از آلودگی هوا الودگی آب و بیماریهای قلبی و عصبیه.
یه اطاق بخوای تو این شهر کرایه کنی باید کلی پول بدی.
یکی از مسئولین همین اخیرا" گفت دسترسی به مواد مخدر تو تهران در کمتر از ده دقیقه میسر هستش.

و الی اخر....... که نمیشه خیلی چیزا را گفت.....
عزیزم تهران۱۲ میلیونی فقط برای ده پانزده هزار نفر عالیه. که یه تعدادیشون فقط تجارتخونه شون تو تهرانه و کارمنداشون تو تهرانن. خودشون یا لواسان هستن یا سوئیس یا امریکا!!!
حالا باز بگو ما محرومیم شما تو تهرانید!!!!!!!!!!!
(۳۰ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۸ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: (30 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۳۷ ق.ظ)A L I نوشته شده توسط: (30 شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۴۴ ق.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: لازم به ذکر است که بگم اگر نقل قول کوتاه بزنید ممنون میشم
پیشاپیش از همکاری شما کاربران عزیز سپاسگذارم
با کسب اجازه :
سپاسگزار صحیح است نه سپاسگذار.
(فارسی را پاس بداریم :shy
عجب پاسی هم داشتید!
عزیز دلم شریفی گرانقدر
پاسداشتن باین نیست که همه واژه ها فارسی باشند. ما حتی وزن شعرهامون هم عربیه.
منظور من از پاسداشتن غلط املایی بود . ریشه بسیاری از کلمات ما در زبانهای دیگه هست.
مثال بزنم؟؟؟
شما میگی : آخ (یعنی درد)
آلمانی میگه : آخ زو(یعنی آهان)

وقتی حروف الفبای ما فقط ۴ حرف بیشتر از عربی داره معلومه که کلمات مشترک داریم.