(۰۵ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۱۱ ب.ظ)soheila-zd نوشته شده توسط: اینجا اونقدر هوا سرد و خنک شده که آدم فکر میکنه زمستونه...
آدم فقط میخواد بره زیر پتو و بخوابه

خدایا شکرت
شما اون بالا سردتونه ما این وسط گرممونه کنار کویر یه دقیقه هم کولرمون خاموش نمیشه. بله کشور چهار فصله دیگه.یاد یه موضوع افتادم گفتنش خالی از لطف نیست:
یک ماه پیش یه توریست آلمانی دیدم گفتم باهش صحبت کنم چرا اومده یزد تو این گرمای تابستون اول یه احوال پرسی کردم(با انگلیسی دست و پا شکسته) و بعدش گفتم چرا اومدی یزد گفت به خاطر بافت قدیم یزد و کویر. هنگ کردم کویر!!! ازش پرسیدم کویر دیگه دیدن داره؟ گفت تو آلمان همش جنگل وسر سبزیه ولی ایران خیلی قشنگه چون چهار فصله. اتفاقا از بچه های مهندسی کامپیوتر بود.طراحی سایت میکرد که بیشتر.کلا مکالمه جالبی بود هم اون انگلیسیش خوب نبود هم من دیگه ببینین از حرف همدیگه چی برداشت کردیم.
گاهی حسرت چیزهایی که ندارم رو میخورم بعد به همچین اتفاقاتی فکر میکنم میگم شاید یکی هم داره حسرت موقعیت من رو میخوره.
این چه ویژگیه ما آدما داریم همیشه حسرت چیزایی که نداریم رو میخوریم پس کی میخوام با چیزایی که داریم با دل خوش زندگی کنیم.
حضرت رسول خدا (صلّی الله علیه و آله و سلّم) فرمودند: هر که خواهد بی نیازترین مردم باشد باید بدانچه در دست خدا است پشت گرمتر باشد از آنچه در دست دیگران است.
خدایا شکرت بابت چیزایی که بهم دادی.