مدیر محترم سایت جناب آقای تنهایی
اولا" ممنونم که ایمیل من را بسرعت خوندید و جواب دادید.
ثانیا" همانطور که در ایمیل هم خدمتتان عرض کردم من علیرغم بی مهری جنابعالی در حق خودم در موضوع مدرسان ، شما را فرد کاملا" مثبت و خیرخواهی میدونم . ولی میدانید که وقتی در یک سایت تبلیغات ضد دین بشه با توجه باینکه همه مثل من و شما اسامی مشخص و روشنی ندارند در دجه اول سایت فیلتر میشه و در درجه بعدی مدیر سایت مسئول انتشارش هست.
در رسانه ها و سایتهای اینترنتی اینجوری نیست که فقط نویسنده مسئول باشه و می بینید که در اینموارد فقط با نویسنده برخورد نمیشه.
البته مطمئنم اگر از مدیران با تجربه تری استفاده بشه که وقت هم داشته باشند بهتره . ولی همانطوری که در ایمیلم هم نوشتم حق بدین که در خصوص اینموارد بی تفاوت نباشیم.
ثانیا" نیاز به توضیح ندارد که آقای بهنام دفعه اولی نیست که اعتقادات را باشکلی تمسخر آمیز زیر سوال میبرند. دفعه اول ایشان حتی گفته اند اگر کسی جواب بدهد بهش جایزه میدهند. یعنی انتظار نداشتند که کسی پاسخ بدهد ولی وقتی جواب دادیم ظاهرا" درسهاشون زیاد شد و مسئله را مسکوت گذاشتند و رفتند.
ثالثا" همه موضوعات مذهبی و اعتقادی خیلی تخصصی نیست. اینکه وقتی کسی شبهه ای میکنه فورا" همه میگن این موضوع تخصصی است و در حد مانیست موجب میشه بعضی افراد بخودشان جسارت بدن و حتی تا جایزه دادن هم پیش بروند.
بنظرم بسیاری از سوالات هم جواب تخصصی و فلسفی داره و هم جوابهای ساده تر . و میتونه بحث با جوابهای ساده تر شروع بشه و اگه ادامه یافت پاسخ تخصصی هم داده بشه. البته مطمئنم که دوست گرامی جناب بهنام هم سطح مطالعاتی بالایی در این زمینه ها ندارند و گرنه از مناظره گریزان نبودند.
و بالاخره اینکه برای بچه های این سایت که حداقل مهندسی دارند و خوب استدلال کردن را بلدند تشخیص این موضوع که هدف یه شخص چیه و مغرض بودن یا نبودن او مشخصه. حالا این ادبیات که مثلا" ایشان فرد مناسبی برای بحث نیست(که البته در موضوع قبلی کاربر دیگری بنام آقای شریعتی تاپیک زدند و اصرار داشتند ایشان بیاد)و مواردی از این دست طبیعتا" واکنش افراد میتونه باشه که توضیح بیشتری نمیدم. امیدوارم واقعا" ایشان هذفشان سوال کردن بوده باشه نه به تمسخر گرفتن.
امیدوارم دوستانی که مایل بادامه بحث بودند من را ببخشند و حق بدهند که من و جمعی از کاربران و ناظران مانشت باین موضوعات حساس باشیم.
یا حق
admin، در تاریخ ۱۳ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۵۹ ب.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
سلام مجدد،
مانشت حدود ۶ سالی هست که داره مدیریت میشه. تو این مدت اتفاقات خیلی خیلی بدتر هم افتاده و حرفهای خیلی خیلی سنگینتری هم زده شده. برخی اوقات کار به دادستان تهران کشیده، اما خوشبختانه تمامی قضات و دادستانهای کشور متفقل القول هستند که توی انجمنهای اینترنتی این خود شخص هست که مسئولیت گفتههاشو داره. ما نهایت تلاشمون رو در مورد محتوا میکنیم و چند باری هم توی چند موضوع با پلیس فتا همکاری داشتیم. فکر میکنید که چند تا سایت مثل مانشت هست که تولید محتوای واقعی میکنه؟ پلیس فتا هم به تمامی این موارد آشنا هستند و به سادگی این سایت و سایتهای مفید دیگه رو با چالش مواجه نمیکنن.
سری قبل شما توی بحث مدرسان چند تا نقل قول از من کردین و رییس دانشگاه رو به جون من انداختین. در حالی که اصلاً موضوع بحث چیز دیگهای بود. شما دنبال پیدا کردن اتو توی جملات من بودین و بدون اشاره به مقدمه و موخره بحثهای من، سو استفاده نمودین. توی قضایای مدرسان، من شما رو برای مانشت آدم خیرخواهی ندیدم.
در هر حال، آقا بهنام عزیز من از شما هم خواهش میکنم که دیگه این بحثها رو تموم کنید.
در مورد مطب دوم ثانیاً شما!! (دو تا ثانیاً دارید!) من ارسالهای ایشان رو مطالعه نکردم و نمیدونم دقیقاً چی گفتن.
در مورد ثالثاً پیشنهاد من بردن کل مباحث به تالارهای تخصصی بود. هم شبهه و هم پاسخش. پیگیری شبهات برای شما جذاب و برای من نوعی کاملاً ملالآور هست.
در صورت ادامه این بحث، چه از طرف شما و چه آقا بهنام مجبوریم که مدتی شما رو از سایت بن کنیم.