(۱۲ تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۶ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: (12 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۵۳ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: من با اطمینان میگم اگر بعد ازدواج سر همچین مساله ای بین دو طرف اختلاف پیش بیاد نه جامعه مقصره نه فرهنگ غلط نه ... فقط دو طرف مقصر هستند که قبل ازدواج سر این مسائل توافق نکردند. آقا حق داره که دوست نداشته باشه خانمش کار کنه خانم هم جق داره درخواست ازدواج رو قبول نکنه/
اینجوری که شما میگین پس هر خانمی ازدواج کرد یعنی قید همه حقوقش رو زده و مرد واسش تصمیم میگیره چکار کنه!!
بعله مرد حق داره دوست نداشته باشه خانمش بره سرکار ولی قرار نیست مرد ، زن رو مجبور کنه که نره سر کار.اینجا باید احترام و از خودگذشتکی وسط بیاد و شامل هر دو طرف میشه.
کلا ایرانی ها از جمله خودم یاد نگرفتیم به معنای واقعی صحبت کنیم و مشورت کنیم و احترام بذاریم ،همیشه میخوایم نظرمون رو به دیگری تحمیل کنیم!
راستش من اصلا منظورتون رو متوجه نشدم اگر جایی از حرفی که می زنم اشتباه هست دقیق بفرمایین. شما یک پسر نوعی را در نظر بگیرین که دوست نداره خانمش کار کنه قبل ازدواج این مساله رو مطرح می کنه و خانمش با آزادی کامل را یا قبول یا رد می کنه.
ربط صحبتم به پاسخ شما رو متوجه نشدم. مخصوصا این قسمت :
اینجوری که شما میگین پس هر خانمی ازدواج کرد یعنی قید همه حقوقش رو زده و مرد واسش تصمیم میگیره چکار کنه!!بعله مرد حق داره دوست نداشته باشه خانمش بره سرکار ولی قرار نیست مرد ، زن رو مجبور کنه که نره سر کار.اینجا باید احترام و از خودگذشتکی وسط بیاد و شامل هر دو طرف میشه.