زمان کنونی: ۲۰ فروردین ۱۴۰۴, ۰۱:۳۶ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

ارسال: #۱۸۶۰۱
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۰۳:۳۵ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۴ اسفند ۱۳۹۴ ۰۸:۰۲ ب.ظ، توسط sara9009.)
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
...............
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: so@
ارسال: #۱۸۶۰۲
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۰۴:۱۱ ب.ظ
چرا واقعا پذیرش نفتو واسه خانما کنسل کردنDodgyBig Grin
فکر نمیکنم خارج از کشور اینطور باشه!! دلم میخواست برم نفت بخونم Undecided دلیل خاصی هم نداره فقط دلم دوج میخوادTongueBig Grin
 سپاس‌گزاری شده توسط: پوونه , Bahar_HS
ارسال: #۱۸۶۰۳
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۰۵:۱۶ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۱۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  اینو خوندم اصن یه طوری شدم !

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
Me too
:|
 سپاس‌گزاری شده توسط: پوونه
ارسال: #۱۸۶۰۴
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۰۵:۲۹ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۳۲ ب.ظ، توسط vesta.)
یه کلاسی میرفتم، هر دفعه نزدیک ۱۵۰ نفر اینا بودیم، همه میخواستن برن
طرف دکتری دانشکاه تهران بود، ۱۰ سال بود هیئت علمی بود، میگفت میخوام برم، خسته شدم، شاکی از جو حاکم تو محیط علمی بود ومن به شخصه دیدم، دانشجوی ارشدی که با رتبه نه چندان خوب، استادش برای دکتری پذیرفتش و اونایی که خوب بودن موندن تو حسرت و کلی چیز دیگه
بچه هایی که تو صف کنکور له شده بودن و ...
من هم همیشه خوشم میومد رفتن رو تجربه کنم، اما فکر نکنم بتونم و با روحیه ام سازگار باشه
دیدم دخترخانومی رو که دکتری ای سخت افزار داشت و موقعیت خوب، اما تو امریکا نمونده بود و برگشته بود
هیچ دو نفری شرایطشون مشابه نیست ولی دیدن ظاهر چیزهای خوب بدون تجربه سختی تا رسیدن به اون مرحله، همیشه وسوسه انگیزه

وای انقدر گوجه سبز خوردم حالم داره بد میشه

رَبِّ اشْرَحْ لِی صَدْرِی >>وَیَسِّرْ لِی أَمْرِی >>وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِی >>یَفْقَهُوا قَوْلِی
 سپاس‌گزاری شده توسط: Riemann , Aurora , **sara** , پوونه , so@ , m@hboobe , Avril89 , amineh89 , Bahar_HS
ارسال: #۱۸۶۰۵
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۰۶:۱۲ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۲۵ ب.ظ، توسط پوونه.)
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۲۹ ب.ظ)vesta نوشته شده توسط:  من هم همیشه خوشم میومد رفتن رو تجربه کنم، اما فکر نکنم بتونم و با روحیه ام سازگار باشه

راه نرفته رو نمیشه حدس زد که چطوریاس.

من خودم که دوست دارم برم درس بخونم بعدش حق انتخاب اینو داشته باشم که بمونم یا برگردم.
آآآآآه این سد بتنی کنکور اگه برا من میشکست چی میشد. حداقل تکلیفم با خودم مشخص میشد تا حالا :/
 سپاس‌گزاری شده توسط: so@ , m@hboobe , Bahar_HS
ارسال: #۱۸۶۰۶
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۰۶:۵۸ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۰۲ ب.ظ، توسط Somayeh_Y.)
دیوان حافظ توی قفسه کتاب هام هست. ولی در این لحظه دلم میخواد یکی دیگه یه شعر از حافظ بگه برام
 سپاس‌گزاری شده توسط: so@ , **sara**
ارسال: #۱۸۶۰۷
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۰۸:۱۱ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۱۲ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط:  راه نرفته رو نمیشه حدس زد که چطوریاس.
ولی با توجه به شناختی که از خودمون داریم میشه یکم حدس زد، من خودم از زخم خورده های کنکورم [تصویر:  361243_23519_frustratedf.gif] یه دوسالی همش تبریز قبول میشدم ولی نرفتم، الان میگم خداروشکر با این روحیه من جای دور نرفتم
دختردائیم تا یه هفته داره برای همیشه میره امریکا، من انقدر ناراحتم... من آدم غربت نیستم
نه اصرار نکنید من همین جا میمونم[تصویر:  521719_airplane.gif]

رَبِّ اشْرَحْ لِی صَدْرِی >>وَیَسِّرْ لِی أَمْرِی >>وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِی >>یَفْقَهُوا قَوْلِی
 سپاس‌گزاری شده توسط: so@ , Avril89 , Riemann , RASPINA , **sara** , alirezaei , Bahar_HS
ارسال: #۱۸۶۰۸
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۰۸:۳۱ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۳۵ ب.ظ، توسط Avril89.)
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۱۱ ب.ظ)negar_89 نوشته شده توسط:  چرا واقعا پذیرش نفتو واسه خانما کنسل کردنDodgyBig Grin
فکر نمیکنم خارج از کشور اینطور باشه!! دلم میخواست برم نفت بخونم Undecided دلیل خاصی هم نداره فقط دلم دوج میخوادTongueBig Grin
ای بابا ای بابا چقدر همچی شیرتوشیر شدهBig Grin قابل ذکر است که بگم منظورم از رفتن همین ایران بود همین دانشکده نفت اهوازBig Grin
ولی حیف که دیگه نمیشهUndecided
................
آقا این جاوا یعنی واقعا سخته؟؟!! مخم ترکید تو قسمت اپلتش :|||
ارسال: #۱۸۶۰۹
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۰۹:۰۰ ب.ظ
امروز رفتم با اولین درآمدم خریدکردم. خیلی حس خوبی داشتم.....
خدا را شکر

فقط شروع کردن کافی نیست
با قدرت ادامه بده...
 سپاس‌گزاری شده توسط: vesta , Riemann , so@ , fatemesoleimani , **sara** , m.teymourpour , mohaddeseh70 , blx , alirezaei , پوونه , hatame , zahra_ce87 , shayesteNEY , Bahar_HS
ارسال: #۱۸۶۱۰
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۰۹:۰۳ ب.ظ
دلممممم خیلی گرفته خدا.اخه ...........مصلحت بگیرمش............اگر مصلحت بود پس چرا ........نمیدونم چی بگم.فقط اصلا دوست نداشتم این اتفاق بیفته.خدایا چرا افتاد؟ چرا؟ دیگه خسته شدمممم

کاش میشد:بچگی را زنده کرد کودکی شد،کودکانه گریه کرد شعر ” قهر قهر تا قیامت” را سرود آن قیامت، که دمی بیش نبود فاصله با کودکی هامان چه کرد ؟ کاش میشد ، بچگانه خنده کرد . . .
 سپاس‌گزاری شده توسط: vesta , fatemesoleimani , **sara** , alirezaei
ارسال: #۱۸۶۱۱
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۱۰:۲۹ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۰ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط:  امروز رفتم با اولین درآمدم خریدکردم. خیلی حس خوبی داشتم.....
خدا را شکر

واقعا آفرین داره، خانمی که میتونه رو پا خودش وایسته استقلال بیشتری داره
فقط امیدوارم لواشک و آلوچه نخریده باشینSmile
 سپاس‌گزاری شده توسط: shayesteNEY , Bahar_HS
ارسال: #۱۸۶۱۲
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۱۱:۰۲ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۲۹ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط:  واقعا آفرین داره، خانمی که میتونه رو پا خودش وایسته استقلال بیشتری داره
فقط امیدوارم لواشک و آلوچه نخریده باشین
ممنون.
نه آدم پولی که با زحمت به دست میاره را اینجور راحت خرج نمی کنه.یه چی خوب خریدم

فقط شروع کردن کافی نیست
با قدرت ادامه بده...
ارسال: #۱۸۶۱۳
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۱۱:۲۳ ب.ظ
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۰۴ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط:  
(30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۵۸ ب.ظ)Somayeh_Y نوشته شده توسط:  دیوان حافظ توی قفسه کتاب هام هست. ولی در این لحظه دلم میخواد یکی دیگه یه شعر از حافظ بگه برام
باصدای من بخونشSmile
زلف بر باد مده تا ندهی بر بادم
ناز بنیاد مکن تا نکتی بنیادم

می مخور با همه کس تا نخورم خون جگر
سر مکش تا نکشد سر به فلک فریادم

زلف را حلقه مکن تا نکنی در بندم
طره را تاب مده تا ندهی بر بادم

یار بیگانه مشو تا نبری از خویشم
غم اغیار مخور تا نکنی ناشادم

رخ برافروز که فارغ کنی از برگ گلم
قد برافروز که از سرو کنی آزادم

شمع بر جمع مشو ور نه بسوزی مارا
یاد هر قوم مکن تا نروی از یادم

شهره ی شهر مشو تا ننهم سر در کوه
شور شیرین منما تا نکنی فرهادم

رحم کن بر من مسکین و به فریادم رس
تا به خاک در آصف نرسد فریادم

حافظ از جور تو حاشا که بگرداند روی
من از آن روز که در بند توام آزادم
من عاشق ای غزلم Smile واقعا فوق العاده بود مرسی
 سپاس‌گزاری شده توسط: so@ , Bahar_HS
ارسال: #۱۸۶۱۴
۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۱۱:۴۳ ب.ظ
امروز یه روز کاملا غیر عادی بود برای من.
ارسال: #۱۸۶۱۵
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۱۲:۱۹ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۲۳ ق.ظ، توسط Avril89.)
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۴۷ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  
(30 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۳۱ ب.ظ)negar_89 نوشته شده توسط:  اپلتش
اپلت دیگه نخون، دورانش تموم شد Big Grin
اپلت مال سالهای ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۰ اینجاها بوده Big Grin
واااااااااقعاUndecided عجب فیلم آموزشى نامردىDodgy شما پیشنهاد میکنى من از رو چى یاد بگیرم؟ همین فیلم آموزشى قسمت مقدماتیش خوب بود الان این واسه سطح متوسطشه؛ بنظرتون از رو کتاب بخونم یا فیلم

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۲,۹۴۲ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) morweb ۲,۶۹۵ ۸۳۱,۱۱۵ ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: gogooli
  انخاب مسیر آینده ؟ آینده دکترا چه خواهد شد ؟ shivap ۱۰ ۱۱,۹۱۴ ۰۲ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: WILL
  سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. فرید ۹۰۷ ۲۹۲,۸۲۱ ۲۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Bache Mosbat
  اگر داده ها در هر بار به طور مساوی تقسیم شود حداکثر عمق درختی log n خواهد شد؟ post98 ۱ ۳,۵۷۸ ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: ahrmb
  اینترنت در آینده ناپدید خواهد شد hnarghani ۰ ۳,۶۵۰ ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: hnarghani
  اختلالی که زندگی شما را نابود خواهد کردشک و بدبینی ناشی از اختلال شخصیت پارانویید( morweb ۰ ۳,۶۷۰ ۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: morweb
  تعداد سوالات دروس تخصصی کامپیوتر تغییر خواهد کرد؟؟؟ Denize ۱۸ ۲۰,۳۹۱ ۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: shovaliehsiah
Question لطفا تجربیات خود را در مورد نوشتن سمینار و پایان نامه بگویید Potential ۲۴ ۲۳,۶۸۱ ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: انرژی مثبت
  یک موضوع جدّی که اگه دقت نکنیم، مایه‌ی سرافکندگی ما در قیامت خواهد بود silver_0255 ۸ ۸,۶۸۷ ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: silver_0255

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close