منم خدا رو شکر رتبم به نسبت خوب بود
یه چیزی بگم یکم بخندین
)
من هدفم ارشد ایتی بود
سر جلسه کنکور کامپیوتر به خودم گفتم اگه حتی رتبه ۱ نرم اقزار بشم نمی رم سر جلسه کنکور کامپیوتر رسما برای کیک و ساندیس رفتم و همش داشتم تستا رو نخونده الکی میزدم
)
اما کنکور ایتی مثل بچه ادم سر جلسه درست میخوندم و میزدم ساعت ۷/۵ که رفتم کارنامم رو ببینم اول کارنامه کامپیوتر اومد بالا که زبان منفی بود بقیه درصدام داغون
) اولش نفهمیدم این کامپیوتره ایتی نیست یعنی همه خونواده کلشون توی لپ تاپ بود داداشم شاخ در اورده بود اصلا روزانه مجاز نشده بودم برادر کوچیکم میگفت ابجی تو اگه پاسخنامه رو سفید میدادی خیلی سنگین تر بود
)دیگه دودستی زدم تو سر خودم بنده خدا بابام هی میگفت اشکالی نداره چیزی نشده که (با یه سوزی میگفت هیچی نشده ادم بدتر گریش میگرفت) برادر بزرگم کارنامم رو نگاه که میکرد از خنده منفجر داشت میشد
)میگفت اجی تو روی سیاه لشکران کنکور ارشدم سفید کردی خیلی گند قشنگی زدی انتظار نداشتم به این شدت گند بزنی
خودم چشمام اصلا کار نمی کرد که متوجه بشم این کارنامه کامپیوتره دیگه داشت اشکام جاری میشد که یه هو دیدم یه کارنامه دیگه هم پایین هست که اون مال ایتی هست یعنی کل فضا یه هوعوض شد:
)
{{
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۲ ق.ظ)نارین نوشته شده توسط: خدایا امشب چجوری صبح میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این همه اشک از کجا میاد !!!!!! حتی درست نمیبینم اینجا یچی تایپ کنم . خدایا کنارم باش تنهام نذار ...................................
عزیزم مطمین باش خدا زحمت هیچ بنده ای رو بی جواب نمی زاره بهت قول میدم اگه زحمت کشیدی نتیجه زحمت رو اگه توی کنکور نددی توی جاهای مختلف زندگی بدون یه دست قراره بیات مجکم دست رو بگیره بگه این جبران زحمات کنکور ارشد هست اصلا شاید صلاحت این نیست امسال ارشد میرفتی خود من ۲ سال بعد از اتمام درسم تازه امسال ارشد رتبم خوب شد خیلیا سال چندمی هستن ایشالا سال دیگه رتبه تک رقمی میاری تو رو خدا نه گریه کن نه غم بخور که این دنیا ارزش غمخوردن نداره}}