(۰۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۷ ب.ظ)Aseman7 نوشته شده توسط: امروز یه لحظه رفتم تو حیاط هوا بخورم .
یه بچه گربه دیدم نمدونم چه فکری کردم احتمالاً فک نکردم .رفتم بگیرمش
بی چشم و رو پنجه انداخت به یه دستم ان یکی دستمم گاز گرفت..(می دونین گربه ها می تونن چند درجه سرشون رو بچرخونن مطمئنن از ۱۸۰ که بیشتره یه لحظه فک کردم ۳۶۰ درجه سرش رو چرخوند!)
جخ حالا خوب شده سوزش دستام
ولی نگرانم جاش بمونه!
آجیم گفت مثه ..شدی یه چی بکش روش ما نبینیم.
منم شونصدتا عکس از دستم گرفتم تا مایه عبرتم شه هر وقت ببینم یادش بیفتم دیگه از گربه جماعت فاصله بگیرم.
دوست من شما حتما حتما حتما حتماباید یاید باید برید نزدیک ترین مرکز درمانی تون وواکسن کزاز وضد هاری بزنید
چون برخلاف تصور عموم که فکر میکنن فقط س.گ هاری داره . گربه ها هم ناقل این بیماری هستند و حرکاتی تدافعی مانند چنگ زدن و یا گاز گزفتن را دارن
حتما برو دکتر --من خونه خودمون نبودم وبه خاطر تاپیک شما ، وارد سایت شدم--
(۰۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۵ ق.ظ)پوونه نوشته شده توسط: خسته ام. انقدر خسته که روی مبل مچاله میشم و فکر میکنم به یه تیکه کاغذ مچاله شده .. دوست ندارم مثل تیکه کاغذ مچاله شده به درد نخور باشم.
یه روزی به بابام گفتم کاش یه عقاب بودم. یا یه پلنگ. گفت از آدم بودن مگه چه بدی دیدی؟ گفتم همش بدیه. دنیای آدما قشنگ نیست. اما عقاب دنیاش قشنگه پلنگ هم دنیاش قشنگه. بابا خسته ام. از هر مسئله ای که ربط داشته باشه به آدم ها خسته ام.
خواهر جان منم مثل شما یه چند روزی رفتیم تو فاز مچاله نشستن...
خداییش یه کم هم حال میده
چون انرژی که برا تغییر باید خرج کنی را نیاز نداری.......................................
ولی من زود از این حال زدم بیرون. به توصیه یکی از دوستان میرم ورزش خیلی خوبه واقعا حال و هوا آدم را تغییر میده
بعدشم بشین یه برنامه ریزی برا آینده ات کن
به نظر من آدم باید شادی واقعی داشته باشد که اون هم حاصل از حس مفید بودن هست چون فوقش ادم یه روز دوروز بخنده بعد انگاری حال نمیده فکر میکنه خودشو گول زده