(۲۵ خرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۲۶ ق.ظ)berkeley نوشته شده توسط: (24 خرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۰۴ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: درست میشه انشالله . منم یه مدت به شدت احساس خستگی میکردم. یه مدت بود واقعا دیگه تحمل برام سخت شده بود، اما خب بعضی وقتا اتفاقاتی پیش میاد که باید با تدبیر + صبر اونا رو حل کرد
مسعود اگه این تایپیک گزینه منفی داشت ۳۰-۴۰ تا منفی بارت می کردم
خداوکیلی این دلداریه داری میدی
پس تو همش به من منفی می دی
خب راست میگم
منم فشار درسا + چند مورد دیگه ، خیلی اذیتم می کرد و خسته شده بودم، احساس میکردم هنگ کردم
. اما چاره ای نبود باید با برنامه و صبر این دوران رو تموم میکردم
و خب تموم شد خداروشکر
دلداری از این بهتر که خیالت رو راحت کنن که ناراحتی ها به سر میرسه
همه ماها میدونیم که غم همیشگی نیست همونطور که شادی همیشگی نیست . اما نمی دونم چرا یکی مثل خودم با اینکه میدونم مشکلات حل میشن باز هم بی تابی میکنم و دوس دارم یکی بهم بگه نگران نباش
ضمن اینکه انسان وقتی خودش میبینه که خودش تنها نیست که مشکلات داره یکم خیالش اسوده میشه و میفهمه که مشکلات برای همه هست . اینو هم باز همه میدونن اما خودت ببین که از نعمت سلامتی هیچ کسی شکر نمیکنه تا اینکه مریض بشه و یا یه نفر رو ببینه که اوضاع جسمی اش مشکل داره ( البته مشکل از نظر ما)
به قول استادمون در ابتدای ترمی که گذشت : ترم قبل بهتون اصلا خوش نگذشت ، این ترم هم بهتون احتمالا خوش نمیگذره ، اما عوضش تموم میشه
(منظورش این بود که ۶ ماه دیگه طاقت بیارید و خوب کار کنید درسا با نمره خوب تموم میشه و مزد صبرتون رو میگرید )