(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ب.ظ)arcsin نوشته شده توسط: سلام نیما جان، مصاحبه ی خوبی بود ، به نظرم همین یه مصاحبه کافیه برای کسایی که میخوان درس بخونن. مخصوصا در مورد اینکه علاقه داشته باشید و سنگ هاتونو با خودتون وا بکنید و تکلیف خودتون رو روشن کنید...
امیدوارم که بعد از این هم شاهد موفقیت هات تو همه ی مراحل زندگی و نه تنها درس و کنکور شاهد باشیم...
ممنون حاج مهدی عزیز
انشالله تو همه مراحل زندگیت موفق باشی . چون واقعا دیدم که از دیدن موفقیت دیگران خوشحال میشی. خدا همیشه پشت و پناهت باشه و به هر جا که لیاقتشو داری برسی.
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۰۳ ب.ظ)reza.mahmodi71 نوشته شده توسط: با عرض سلام و خسته نباشیید
از مصاحبه عالی تون کمال تقدیر و تشکر رو دارم
ببخشیید آقا نیما میشه در مورد شیوه ی مطالعه و تست زدتون و همینطور خلاصه نویسی که میکردید رو بهمون بگویید .
راستی حالا کسی که پایه اش قوی نیستش و توی چهارسال دورهی کارشناسی اش نتونسته خوب درسها رو کامل مسلط بشه و درکش کنه یعنی پایه اش ضعیف هستش با این شرایط پیشنهادی که میتونید که از تابستون شروع کنه باید مرجع بخونه یا اینکه کتابهای کنکور و همینطور روی چه درسهایی تمر کز کنه و بخونم توی تابستون
باتشکر
ممنونم
واسه کسی که تو ۴ سال نتونسته خوب درس بخونه توصیه من اینه که انتظار نداشته باشه با ۶ ماه معجزه اتفاق بیفته. انتظارشو از خودش پایین بیاره و تلاش خودشو بکنه. نتیجه سال اول زیاد مهم نیست. مهم اینه دو سالی که میخونه ( سال اخر کارشناسی و سال دومی که کنکور میده ) خوب بخونه و با انگیزه . سال اول شاید رتبه بالای ۲۰۰۰ هم بشه . مهم نیست . مهم اون انگیزه ست .
یکی از سال بالایی های ما ۳ سال کنکور داد. سال اول شد ۳۰۰۰ سال دوم ۳۰۰ و امسال ۱۲۰ هوش. ببین رتبه از کجا به کجا رسید. چون انگیزه بود. مهم تلاش برای رسیدن به هدفه نه خود هدف . همه اهداف بزرگ دارن اما فقط عده معدودی برای رسیدن به هدفای بزرگشون تلاش میکنن و خسته نمی شن.
شیوه مطالعه هر شخص مخصوص خودشه.
تست زنی هم یه دور تا اخر دفترچه رفتم همه اونها که مطمئن بودم زدم بعد برگشتم اونها که کار بیشتری نیاز داشت رو زدم.
خلاصه نویسی هم به زبان خودم یه مطلب رو مینوشتم و واسه خودم توضیح میدادم روی یک نصفه برگه. مثلا کل فصل بن بست رو روی یک روی کاغذ واسه خودم توضیح میدادم. خیلی این خلاصه ها روزای اخر کمکم کرد.
راجع به مرجع هم بستگی به خودت داره اگه کتاب کنکوری رو خوب میفهمی همون رو بخون اگر نه مرجع. واسه درسی مثل نظریه حتما لینز رو باید خوند کتابای تستی زیاد به درد نمی خورن.