(۰۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۱۰ ب.ظ)shima_24 نوشته شده توسط: بچه ها این چند روز رو چطوری درس میخونید؟ من صبح ها کنکورها رو میزنم عصرها هم رفع اشکال میکنم و از هر درسی تست چند تا از فصل ها رو هم دوباره میزنم .به نظرتون درسته؟
شما صبح ها کنکورای چه سال هایی رو میزنید؟!قبلا هم زدید این تستارو در دروس یا نه؟!
من تست های تا ۸۸ IT رو که در طول این چند ماه زدم و تقریبا مسلط شدم(هر شبم نکاتشون رو با G5 تکرار و مرور می کنم در ۲ ساعت)،و سوالای ۸۹-۹۰-۹۱ رو هم جمعه تا یکشنبه می زنم،تا قبل از جمعه هم بر اساس اولویت ها و نقاط ضعف و قدرتم تستهای ۹۱- ۸۵ مهندسی رو نه به صورت آزمون به آزمون بلکه به صورت درس به درس می زنم.(چون اولویت درس ها برام متفاوته-الیته آزمون به آزمون هم مزایایی داره،اما مثلا من چون بعضی از درساشونو در کتابا زدم یگه تکرار اونها الان در اولیت نیست پس مجبورم درس به درس بزنم)
بعد از یکشنبه هم تا ۱۳هم هرچی بتونم تست های ۹۱-۸۵ مهندسی رو می زنم و از ۱۳هم تا ۱۸ هم مرور خلاصه هام.
این برنامه منه!اگه دوستان نظر یا پیشنهادی دارن خیلی خوشحال میشم بشنوم......
(۰۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۴۵ ب.ظ)ana_12345 نوشته شده توسط: به نظرتون الان چی کار کنم چه کتابی برم بگیرم ؟؟
من مقسمی دارم خوبه!البته بی نقص نیست و به همین خاطر مجبور برخی سوالمو تو انجمنا رفع اشکال کنم.
(۰۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۱۲ ب.ظ)jahani نوشته شده توسط: دوستان ایتی بدون این که به خودتون استرس وارد بدید ولی به نظر میرسه که شایعه زیادتر شدن سوالات تئوری های مدیریت و معماری کامپیوتر جدی شده.... مدرسان هم قرار از ازمون بعدی تعداد سوالاشو عوض کنه به طوری که تئوری های مدیریت دارای ۱۵ سوال و معماری کامپیوتر دارای ۱۲ سوال بشه.... خلاصه اینو گوشه ذهنتون داشته باشید که اگه سر کنکور دیدید جا نخورید.
من که خوشحال شدم!اینجوری بهتره!من که تو معماری قوی نیستم وقتشو یکم میدم به زبان...خوش خبر باشید همیشه آقای جهانی....
الیته باید سوالای مدیریت انصافا از معماری بیشتر بشه چون زمان حل شون خیلی کمتر از معماریه!
(۰۱ بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۰۹ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: بچه های ای تی شما تستهای ٨٥ به بعد کامپیوتر هم میزنین؟
برناممو گفتم امیر بالا!آره من بعضیاشونو میزنم چون این تستا از تستای تالیفی کتابا بهترن!
اما تفاوت بین کیفیت سوالا زیاده!
مثل هوش مهندسی یا ساختمان وطراحیشون خیلی مفهموی و سطح بالاتره!اما به عکس سوالای گسستشون خیلی سطح پایین تره!