(۳۱ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۴۳ ق.ظ)هاتف نوشته شده توسط: باید دید چقدر پول اضافه میدید و در ازای این هزینه چی بدست میارید، ببینید این پول اضافه چقدر برای شما اهمیت داره و کمی سبک و سنگین کنید!
تا جایی که بخاطر میارم آقای موج و Masud05 که پارسال موفق شدند توی آزمون های پارسه شرکت نکرده بودند، می تونید از باقی رتبه های خوب هم جویا بشید که چقدر شرکت در آزمون پارسه (لزوما) باعث ترقی شون شده؟
trade off between price & performance
البته هاتف جون به من لطف داره
من ۳ تا موسسه رو توی ۲ سال تجربه کردم ( یکی آزمون های جامع و ۲ مورد همه آزمون ها ) . چیزی که من دیدم اینه که سطح علمی و کیفیت سوالات آزمون ها میتونه خیلی کمک کنه اما مهمترین چیزی که در آزمون ها به نظر من به ما داده میشه اینه که بتونیم سر جلسه از وقتمون درست استفاده کنیم و مدیریت زمان رو یاد بگیریم ، یاد بگیریم چطور از کنار تست های سخت بی تفاوت رد بشیم ، یاد بگیریم معمولا با چه درس یا گروه درسی بهتره درکنکور شروع کنیم ، یاد بگیریم شاید درسی و یا تستی سخت باشه و بهتره اونو بزاریم برای آخر زمان آزمون ،
یاد بگیریم تست های ساده همه دروس رو اول پیدا بکنیم و اونا رو بزنیم بعد برگردیم و تست های مشکل همه دروس رو بزنیم یاد بگیریم چطور تو چند ساعت پشت سرهم چطور به سوالات دروس مختلف پاسخ بدهیم و ذهن رو از درسی به درس دیگه شیفت بدیم ، یاد بگیریم سر جلسه استرس و عواطفمون رو کنترل کنیم و ...
پس نفس آزمون خودش به تنهایی فارغ از موسسه اش خوبه ، البته بارها گفتم که کسانی که توانایی مالی ندارن و یا بنا به هر دلیلی نمی توانن در این آزمونها شرکت کنن ، اصلا نگران نباشن ، آزمون ها رو شبیه سازی کنید فقط مدت زمان واقعی رو در ۹۰% ضرب کنید تا تاثیر استرس و ... آزمون که اینجا وجود نداره ، روی درصداتون اثر بگذاره
در ضمن اگه فکر میکنید یه موسسه گرون قیمت بهتون کمک میکنه تا نتیجه بهتری بگیرید ، خب برید اون موسسه اما مواظب باشید که خودتون رو با این چیرا گول نزنید ، اگه قرار بود همه قبولی ها از پارسه یا هر موسسه دیگه ای در بیاد که تکلیف همه معلوم بود!! *دقت کنید *