(۲۲ مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۲ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: منم تصمیم گرفتم سنجش شرکت کنم ،برنامه درسیمم رو از اون بچینم و زیاد هم رو آزموناش حساب نکنم که اگر مثلا رتبه آزمونم بد شد دل سرد بشم فقط برای نظم دادن به کارم و درسام و بودجه بندیش میخام سنجش برم...کتاب هم که از موسسات مختلف میخونم
تصمیمت خیلی خوبه . فقط اگه برات مقدوره تو آزمون جامع سعی کن یکی دو موسسه دیگه هم آزمون جامع بدی یا یکی دو آزمون جامع دیگه روگیر بیاری که با نوع متفاوت تست زدن آشنا بشی
(۲۲ مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۵ ب.ظ)pita نوشته شده توسط: خوب پس
- سنجش ۷ تا ازمون ۱۶۵۰۰۰
-نصیر ۹ تا ازمون ۲۸۰۰۰۰
-پارسه ۸ تا ازمون ۴۹۰۰۰۰!!!!!!!!!!!( کتاباشو می خرم اما می ترسم ازموناشو ثبت نام کنم . من قبلا ازمونای مدیریتشو شرکت کردم اما راضی نبودم.حالا یک بار یکی از مشاوراش به من گفن ما پول خدماتی که به شما میدیم رو از شما میگیریم اخه کدوم خدمات؟حتی دفترچه پاسخنامه تشریحی هم نمیدن )
مدرسان شریف ۸ تا ازمون نمی دونم چند تو سایش که من ندیدم کسی می دونه می گه؟حتی ادرس نمایندگی هشم پیدا نکردم.
الان من چی کار کنم کاملا سردرگم شدم![Confused Confused](images/smilies/confused.gif)
تو کل کتابهای پارسه فقط کتاب شبکه و سیستم عاملش خوبه. باقیشت تعریف چندانی نداره. البته ساختمان داده و طراحی الگوریتمش هم درسنامه اش خوبه ولی تست تالیفی نداره و چیدمان تستهاشم اصلا خوب نیست. کلا اگر هم نوشتی سنجش رو برای خریدن کتاب اصلا سراغ پارسه نرو. یه پستی گذاشتم تو قسمت مشاوره ارشد ۹۲ راجع به معرفی چند کتاب. حالا اگه دنبال کتاب هستی فکر کنم اونا بهترین باشند ولی اگه دنبال جزوه و اینا هستی که تو همین مانشت زیاده جزوه اساتید.
(۲۲ مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۰۷ ب.ظ)jahani نوشته شده توسط: (22 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۲ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: منم تصمیم گرفتم سنجش شرکت کنم ،برنامه درسیمم رو از اون بچینم و زیاد هم رو آزموناش حساب نکنم که اگر مثلا رتبه آزمونم بد شد دل سرد بشم فقط برای نظم دادن به کارم و درسام و بودجه بندیش میخام سنجش برم...کتاب هم که از موسسات مختلف میخونم
تصمیمت خیلی خوبه . فقط اگه برات مقدوره تو آزمون جامع سعی کن یکی دو موسسه دیگه هم آزمون جامع بدی یا یکی دو آزمون جامع دیگه روگیر بیاری که با نوع متفاوت تست زدن آشنا بشی
(۲۲ مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۵ ب.ظ)pita نوشته شده توسط: خوب پس
- سنجش ۷ تا ازمون ۱۶۵۰۰۰
-نصیر ۹ تا ازمون ۲۸۰۰۰۰
-پارسه ۸ تا ازمون ۴۹۰۰۰۰!!!!!!!!!!!( کتاباشو می خرم اما می ترسم ازموناشو ثبت نام کنم . من قبلا ازمونای مدیریتشو شرکت کردم اما راضی نبودم.حالا یک بار یکی از مشاوراش به من گفن ما پول خدماتی که به شما میدیم رو از شما میگیریم اخه کدوم خدمات؟حتی دفترچه پاسخنامه تشریحی هم نمیدن )
مدرسان شریف ۸ تا ازمون نمی دونم چند تو سایش که من ندیدم کسی می دونه می گه؟حتی ادرس نمایندگی هشم پیدا نکردم.
الان من چی کار کنم کاملا سردرگم شدم![Confused Confused](images/smilies/confused.gif)
تو کل کتابهای پارسه فقط کتاب شبکه و سیستم عاملش خوبه. باقیشت تعریف چندانی نداره. البته ساختمان داده و طراحی الگوریتمش هم درسنامه اش خوبه ولی تست تالیفی نداره و چیدمان تستهاشم اصلا خوب نیست. کلا اگر هم نوشتی سنجش رو برای خریدن کتاب اصلا سراغ پارسه نرو. یه پستی گذاشتم تو قسمت مشاوره ارشد ۹۲ راجع به معرفی چند کتاب. حالا اگه دنبال کتاب هستی فکر کنم اونا بهترین باشند ولی اگه دنبال جزوه و اینا هستی که تو همین مانشت زیاده جزوه اساتید.
مدرسان هم کلا سمتش نرو فقط یه آزمون جامعش رو بده.
(۲۲ مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۴ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: تصمیم گرفته شد ؛ منم سنجش شرکت میکنم
مگر بقیه که اینقدر هزینه بالایی دارن معجزه میکنند مهم داشتن یه برنامه است و سنجیدن دروسی که خوندیم که باید خوب خوب بخونیمشون تا انشالله به هدفی که داریم برسیم .
(۲۲ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۴۹ ق.ظ)pita نوشته شده توسط: به نظر شما درسته که من کتابای پارسه رو بخرم و بخونم اما تو ازمونای سنجش شرکت کنم؟ بودجه بندی سنجش چطوره؟
به نظر من مهم نیست کتاب و آزمون واسه یه جا باشند مهم اینه اون کتابی که میخونی خوب باشه! من خودم کتابهایی که میخوام بخونم چندتاشون از پارسه چندتا از پوران یکی دوتا مقسمی هست!
اتفاقا کتاب و آزمون مال یه جا نباشند خیلی بهتره . چون این جوری برای کنکور تمرین بهتری میشه چون احتمال این که تستهای نا آشنا ببینی خیلی بیشتره.