زمان کنونی: ۲۹ آذر ۱۴۰۳, ۰۲:۳۳ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

انرژی مثبت

ارسال: #۱۸۱
۰۱ آذر ۱۳۹۱, ۰۲:۰۳ ق.ظ
انرژی مثبت
دیگه خیلی نزدیک شد....

یک تیر زمانی‌ فقط به جلو پرتاب میشود که

کمان به عقب کشیده میشود...
...
پس وقتی‌ زندگی‌ با همهٔ مشقاتش شما را به عقب می‌راند

بدانید قرار است به سو‌ی‌ چیزی بی‌ نظیر پرتاب شوید...

(یادتان باشد مشکلات و مصائب شلاق تکاملند)

ای نسخه ی نامه الهی که تویی

ای آینه ی جمال شاهی که تویی

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست

از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی

(حضرت مولانا)
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: SaMiRa.e , انرژی مثبت , maryami , diligent , sir_ams , mohammadali1990 , GoodStudent67 , ubc , didar
ارسال: #۱۸۲
۰۱ آذر ۱۳۹۱, ۰۷:۴۷ ب.ظ
انرژی مثبت
شما بودید چه واکنشی نشان می‌دادید؟

پس از ۱۱ سال زوجی صاحب فرزند پسری شدند. آن دو عاشق هم بودند و پسرشان را بسیار دوست داشتند. فرزندشان حدودا دو ساله بود که روزی مرد بطری باز یک دارو را وسط آشپزخانه مشاهده کرد و چون برای رسیدن به محل کار دیرش شده بود، به همسرش گفت که در بطری را ببندد و آن را در قفسه قرار دهد. مادر پرمشغله موضوع را به‌کل فراموش کرد.
پسربچه کوچک بطری را دید و رنگ آن توجهش را جلب کرد، به سمتش رفت و همۀ آن را خورد. او دچار مسمومیت شدید شد و به زمین افتاد. مادرش سریع او را به بیمارستان رساند ولی شدت مسمومیت به حدی بود که آن کودک جان سپرد. مادر بهت‌زده شد و بسیار از این‌که با شوهرش مواجه شود وحشت داشت.
وقتی شوهر پریشان‌حال به بیمارستان آمد و دید که فرزندش از دنیا رفته، رو به همسرش کرد و فقط سه کلمه به زبان آورد.
فکر می‌کنید آن سه کلمه چه بودند؟
شوهر فقط گفت: «عزیزم دوستت دارم!»
عکس‌العمل کاملا غیرمنتظرۀ شوهر یک رفتار فراکُنشی بود. کودک مرده بود و برگشتنش به زندگی محال. هیچ نکته‌ای برای خطاکار دانستن مادر وجود نداشت. به‌علاوه، اگر او وقت می‌گذاشت و خودش بطری را سر جایش قرار می‌داد، شاید آن اتفاق نمی‌افتاد. هیچ دلیلی برای مقصر دانستن وجود نداشت. مادر نیز تنها فرزندش را از دست داده بود و تنها چیزی که در آن لحظه نیاز داشت، دلداری و همدردی از طرف شوهرش بود. و آن‌‌ همان چیزی بود که شوهرش به وی داد.
گاهی اوقات ما وقتمان را برای یافتن مقصر و مسئول یک رخداد صرف می‌کنیم، چه در روابط، چه محل کار یا افرادی که می‌شناسیم؛ و فراموش می‌کنیم که می‌توانیم کمی ملایمت و تعادل برای حمایت از روابط انسانی داشته باشیم. در ‌‌نهایت، آیا نباید بخشیدن کسی که دوستش داریم آسان‌ترین کار ممکن در دنیا باشد؟ داشته‌هایتان را گرامی بدارید. غم‌ها، درد‌ها و رنج‌هایتان را با نبخشیدن دوچندان نکنید.
اگر هرکسی می‌توانست با این نوع طرز فکر به زندگی بنگرد، مشکلات بسیار کمتری در دنیا وجود می‌داشت.
حسادت‌ها، رشک‌ها و بی‌میلی‌ها برای بخشیدن دیگران، و همچنین خودخواهی و ترس را از خود دور کنید و خواهید دید که مشکلات آن‌چنان هم که شما می‌پندارید حاد نیستند.

دنیا آنقدر وسیع هست که برای همه مخلوقات جایی باشد،
پس به جای آنکه جای کسی را بگیریم تلاش کنیم جای واقعی خود را بیابیم
 سپاس‌گزاری شده توسط: Parva , mohammadali1990 , Manix , GoodStudent67 , ubc , didar , M*Gh
ارسال: #۱۸۳
۱۳ آذر ۱۳۹۱, ۰۳:۳۰ ق.ظ
انرژی مثبت
خدا را شکر که هرروز صبح زود باید بیدار شوم .

این یعنی هنوز زنده ام

خدا را شکر که مالیات می پردازم .

این یعنی شغل و درآمد دارم .

خدا را شکر که باید ریخت و پاش های بعد از مهمانی را جمع کنم .

این یعنی درمیان دوستانم بوده ام .

خدا را شکر که لباسهایم کمی برایم تنگ شده اند .

این یعنی غذای کافی برای خوردن دارم .

خدا را شکر که پایان روز از خستگی از پا می افتم .

این یعنی توان سخت کار کردن را دارم .

خدا راشکر که باید زمین را بشویم و پنجره ها را تمیز کنم .

این یعنی خانه ای دارم .

خدا را شکر که در جایی دور جای پارک پیدا کردم .

این یعنی هم توان راه رفتن دارم و هم اتومبیلی برای سوار شدن .

خدا را شکر که سرو صدای همسایه ها را می شنوم .

این یعنی می توانم بشنوم .

خدا را شکر که این همه شستنی و اتو کردنی دارم .

این یعنی من لباسی برای پوشیدن دارم .

خدا را شکر که گاهی اوقات بیمار می شوم .

این یعنی به یادم می آورد که اغلب سالم هستم .

خدا را شکر که خرید هدایای سال نو جیبم را خالی می کند .

این یعنی عزیزانی دارم که می توانم برایشان هدیه بخرم .

برگرفته از کتاب خدا را شکر می کنم

گرد آورنده : زهره زاهدی

(حضرت مولانا)
 سپاس‌گزاری شده توسط: unicornux , Adel01 , SaMiRa.e , maryami , انرژی مثبت , mohammadali1990 , nina69 , GoodStudent67 , ubc , sanar.m , didar , M*Gh
ارسال: #۱۸۴
۱۳ آذر ۱۳۹۱, ۰۴:۱۹ ب.ظ
انرژی مثبت
به یاد داشته باش هر وقت دلتنگ شدی به آسمان نگاه کنی...
کسی هست که عاشقانه تو را می نگرد و منتظر توست،
اشک های تو را پاک می کند و دست هایت را صمیمانه می فشارد.
تو را دوست دارد فقط به خاطر خودت.
و اگر باورداشته باشی می بینی ستاره ها هم با تو حرف می زنند ، باور کن با او هرگز تنها نیستی.
فقط کافی است عاشقانه به آسمان نگاه کنی

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود/لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند
 سپاس‌گزاری شده توسط: maryami , Pakzad , SaMiRa.e , mohammadali1990 , LORD0098 , Parva , diligent , GoodStudent67 , ubc , didar , M*Gh
ارسال: #۱۸۵
۱۶ آذر ۱۳۹۱, ۰۱:۰۶ ق.ظ
RE: انرژی مثبت
گشاده دست باش ،جاری باش ،کمک کن (مثل رود)
باشفقت و مهربان باش (مثل خورشید)
اگرکسی اشتباه کردآن رابه پوشان (مثل شب)
وقتی عصبانی شدی خاموش باش (مثل مرگ)
متواضع باش و کبر نداشته باش (مثل خاک)
بخشش و عفو داشته باش (مثل دریا )
اگرمی خواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آینه )

[تصویر:  147410_1_1379087461.jpg]

(حضرت مولانا)
 سپاس‌گزاری شده توسط: انرژی مثبت , SaMiRa.e , mohammadali1990 , ubc , M*Gh
ارسال: #۱۸۶
۱۶ آذر ۱۳۹۱, ۱۲:۵۸ ب.ظ
انرژی مثبت
در روزگاران قدیم پادشاهی دستور داد تخته سنگی را وسط جاده ای قرار دهند. سپس خود و افرادش در گوشه ای مخفی شدند تا ببینند آیا کسی آن تخته سنگ را از سر راه برمی دارد یا نه.
عده ای از بازرگانان و افراد مرفه دربار با بی توجهی از کنار تخته سنگ عبور کردند. عده زیادی هم از مردم عادی با دیدن تخته سنگ شاه را ملامت می کردند و او را مقصر می دانستند که چرا جاده ها را آباد نمی کند و به وضعیت آنها رسیدگی نمی کند. اما هیچکس برای برداشتن تخته سنگ از وسط جاده کاری انجام نمی داد. پس از مدتی که افراد زیادی رفت و آمد کردند یک روستایی که بار سبزیجات داشت از راه رسید. آن مرد روستایی به محض اینکه به تخته سنگ رسید بارش را به زمین گذاشت و شروع به هل دادن تخته سنگ کرد تا اینکه بعد از مدتی با زحمت زیاد توانست تخته سنگ را از وسط جاده به کناری بغلتاند.
بعد از برداشتن تخته سنگ از وسط جاده مرد روستایی یک کیسه پول درست در جاییکه قبلاً تخته سنگ بود پیدا کرد وقتی مرد روستایی در کیسه را باز کرد با مقدار زیادی سکه های طلا و یک یادداشت مواجه شد که در آن نوشته شده بود: طلاها متعلق به کسی است که تخته سنگ را از سر راه مردم کنار بزند.
مرد روستایی چیزی آموخت که بسیاری از ما در مواجهه با سختی ها متوجه آن نمی شویم.

«هر مانعی که سر راه ما بوجود می آید فرصتی برای پیشرفت در اختیار ما می گذارد.»

(حضرت مولانا)
 سپاس‌گزاری شده توسط: انرژی مثبت , SaMiRa.e , diligent , mohammadali1990 , Manix , ubc , M*Gh
ارسال: #۱۸۷
۱۷ آذر ۱۳۹۱, ۰۶:۱۹ ب.ظ
انرژی مثبت
(۱۷ آذر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۱ ب.ظ)maneshty نوشته شده توسط:  ملت چقدر خوش شانسن!
والا ما که هر تخته سنگی برداشتیم، هیچی نبود.خیلی دیگه بهم لطف شده باشه یکی دوبار عقرب بود نزدیک بود بمیریمBig Grin
به نظر من نتیجه گیری داستان مهمه، نه تخته سنگ جابجاکردن.

«هر مانعی که سر راه ما بوجود می آید فرصتی برای پیشرفت در اختیار ما می گذارد.»

(حضرت مولانا)
ارسال: #۱۸۸
۱۴ دى ۱۳۹۱, ۱۰:۵۹ ب.ظ
انرژی مثبت
نهــا راه کشــف محــدوده ممـــکن از غیر ممـــکن
کمی پیشروی از ممــکن ، به درون غیـــر ممــکن است ..
"کلارک"

سپاس‌گزاری شده توسط: SaMiRa.e , diligent , ubc , **sara**
ارسال: #۱۸۹
۱۵ دى ۱۳۹۱, ۱۲:۵۸ ب.ظ
انرژی مثبت
[تصویر:  152206_1_1379086681.jpg]

If you have built castles in the air
your work need not be lost
that is where they should be
Now put foundations under them
Henry David Thoreau
 سپاس‌گزاری شده توسط: SaMiRa.e , Aurora , انرژی مثبت , nina69 , maneshty , ubc , M*Gh , **sara**
ارسال: #۱۹۰
۱۴ تیر ۱۳۹۲, ۰۹:۵۱ ب.ظ
انرژی مثبت
شادی خود را به هیچ کس و هیچ چیز وابسته نکن تا همیشه از آن برخوردار باشی.

(حضرت مولانا)
 سپاس‌گزاری شده توسط: GoodStudent67 , Eternal , maneshty , sir_ams , ubc , انرژی مثبت , SaMiRa.e , maryami , M*Gh , **sara**
ارسال: #۱۹۱
۲۶ تیر ۱۳۹۲, ۰۲:۱۹ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶ تیر ۱۳۹۲ ۰۲:۴۵ ب.ظ، توسط انرژی مثبت.)
انرژی مثبت
این مطالب بخشی از سخنرانی دکتر فرهنگ هست در باب تکنیک های موفقیت. دیدم جالبه گفتم خلاصه اش رو بذارم اینجا Smile

همونطور که می دونید یکی از روشهایی که می شه از ذهنمون برای رسیدن به موفقیت استفاده کنیم، " استفاده از عبارات تاکیدی مثبت " هست.
----------------------

اول یه مقدمه کوچیک :

مغز انسان به دو صورت تقسیم بندی می شود:

۱)تقسیم به نیم کره ی چپ و راست: با توجه به عدم ارتباط بحث با این موضوع، تنها به گفتن این جمله بسنده می کنیم که نیم کره ی چپ کارهای تحلیلی ، و قیاسی حرف زدن را بر عهده دارد و نیم کره ی راست با تجسم فضایی ، قوه تحلیل و هنر ارتباط دارد.

۲) تقسیم به نیمکره ی بالا و پایین : فرامین فعالیت های ارادی در نیمه بالای مغز و در ضمیر خودآگاه ، و فرامین امور غیر ارادی در نیمه پایین مغز و در ضمیر ناخودآگاه صورت می پذیرد.
---------

در قرآن با توجه به آیه ۳۱ سوره بقره و آیه ۵۳ سوره اسرا درمیابیم ، ضمیر ناخودآگاه انسان همه کلمات را به دقت خارق العاده ای شناخته و به محض شنیدن یک واژه معنی دار ، چه مثبت و چه منفی ، آن را مورد تجریه و تحلیل قرار داده و با تکرار مکرر ، آن را بزرگ می کند
------------

چهار قانون کلیدی مغز:

قانون ۱ – هرعملی که بصورت عادت وتکرار درآید کنترل عصبی آن عمل از بالای مغز یعنی ضمیر خودآگاه به پایین یعنی ضمیر ناخودآگاه می رود . به عبارت دیگر باتکرار یک عمل ارادی ، آن عمل تبدیل به یک عمل غیر ارادی میشود مثل تایپ کردن...

قانون ۲ _ هر پیامی که به مغز خطور می کند یا گفته می شود در ضمیر ناخودآگاه تاثیر می گذارد و چنانچه تکرار شود ، اثر آن چندین برابر خواهد بود. روزانه ۵ هزار اندیشه از مغز ما عبور می کند و متاسفانه اکثر این اندیشه ها منفی است. بنابراین باید بسیار مراقب واژه هایی که به کار می بریم ، موسیقی هایی که گوش می دهیم ، حرفهای اطرافیانمان و ... باشیم ، چرا که همه ی واژه ها از نظر ضمیر ناخودآگاه بار معنایی مثبت یا منفی دارند.

قانون ۳ _ گاهی ضمیر خودآگاه و ناخودآگاه در زمینه ای باهم درتعارض قرار می گیرند مثل زمانی که می خواهید ازپلی معلق عبور کنید . ناخودآگاه به شما میگوید نرو ، دست و پا چلفتی و خودآگاه میگوید ، برو..

قانون ۴ _ هرگاه ضمیر ناخودآگاه و خودآگاه در انجام امری باهم به توافق برسند توانشان در هم ضرب میشود و توانایی فرد در انجام یک رفتار چندین برابر میشود.
-----------------------

حالا ۶ نکته ی مهم برای استمرار و موثر بودن عبارات تاکیدی عبارت است از:

۱- نگهداری
۲- تکرار
۳- عدم حساسیت
۴- عدم نگرانی
۵- تطابق حالات فیزیکی با خواسته ها
۶- تصویرسازی ذهنی

----------------------------

ادامه دارد.....
 سپاس‌گزاری شده توسط: good-wishes , sir_ams , **sara**
ارسال: #۱۹۲
۲۶ تیر ۱۳۹۲, ۰۵:۴۱ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶ تیر ۱۳۹۲ ۰۵:۴۴ ب.ظ، توسط انرژی مثبت.)
انرژی مثبت
خلاصه بخوایم بگیم :
۱/ نگهداری : وقتی عبارات تاکیدی مثبت را تکرار می کنیم ، دیگر از تلقین های منفی و افکار منفی در خصوص خواسته ای که داریم باید صرفنظر کنیم.
تا جایی که ممکن است باید تلاش کنیم خود را از منفی ها دور کنیم ، موسیقی های منفی ، صحبت با دوستان منفی که مدام از مشکلات و ناامیدی می گویند ، خواندن مجلات منفی و ... Dodgy
--------------------

۳- عدم حساسیت : حساسیت یعنی جذب شرایطی که از آن فراری هستیم.

یه مثال : آقایی تعریف می کردن : " من توی آپارتمان زندگی می کردم. و آدمی هستم که به سر و صدا به شدت حساس ام. طبقه ی بالای ما چهار پنج تا بچه داشتن. این بچه ها صبح تا شب یا رژه میرفتن یا کشتی می گرفتن. هر چی میرفتم می گفتم لطفا این بچه ها رو ساکت کنید گوش نمی دادن. دیدم فایده نداره. گفتم این ها رو نمیشه ساکت کرد ولی خونه ام رو می تونم عوض کنم. خونه ام رو فروختم. به کسی که خونه رو خرید گفتم من چند ماهی میشم مستاجر خود شما تا یه خونه پیدا کنم. هر خونه ای که می رفتم و می دیدم پسند نمی کردم چون که سر و صدا داشت.
چهار ماه نتونستم خونه بخرم. و توی این چهار ماه قیمت خونه ها رفت بالا! دیدم ای دل غافل اگه با پولم خونه نخرم، مجبورم که تا آخر عمرم مستاجر بمونم.
مجبور شدم خونه ای خیلی کوچک تر از خونه ی قبلی بخرم، در کنار یک خیابون فرعی که اون طرف خونه ی ما یه مسجد بود. نه از این مسجد معمولی ها، از اون با حالا. از اونایی که دو تا بلندگو دارن و از اذان صبح شروع می کنن تا: "مجلس ختم" "مجلس عروسی" "جشن نیکو کاری" "سالگرد رزمندگان اسلام" رفتم به امام جماعت گفتم حاج آقا تو رو به خدا صدای اینو کم کنید. گفت نمیشه عزیز من. فعالیت فرهنگی مسجد که تعطیل بشو نیست!
یه شب نصف شب، قبل از اذان صبح نرده بام بردم و با یه سیم چین، سیم بلندگوها رو تیکه تیکه کردم. موقع اذان صبح شد دیدم صدا نمیاد و گرفتم راحت خوابیدم. فردا میرن یه تعمیر کار میارن که ببینن مشکل صدا از کجا بوده. تعمیر کار میگرده می بینه که سیم تکه تکه شده. میگن خوب عوضش کن در ضمن ما هشت ماه پیش یه آمپلی فایر هم خریده بودیم، لطف کن این رو هم نصب کن کنار اون دو تا بلندگو! ConfusedTongue
-------------------------------------------
۴/عدم نگرانی : نگرانی یعنی ایجاد چیزی که نمی خواهیم! نگرانی مانع دیدن، شنیدن، درک کردن است! نگرانی مانع اجابت دعا است! نگرانی مانعی است برای اینکه شما به خواسته ات نرسی!

یه مثال : من حسابدار یک شرکتم. از اونجایی که همیشه نگران که نکنه وقتی من میرم خونه یکی کلید گاو صندق رو برداره و بره سراغ تراول ها و پول ها، کلید گاو صندوق رو هر روز میارم خونه و صبح با خودم می برم محل کار. یه روز صبح که بلند شدم و صبحونه رو خوردم، می بینم که کلید نیست! با نگرانی تمام ده بار همه ی خونه رو می گردم. نیست! بدبخت شدم! حالا به مدیر شکرت چی بگم! میام برم به مدیر بگم "کلید گم شده" که می بینم کلید روی میزه! من ده بار این میز رو گشتم!

یه مثال دیگه : سه سال در کنکور شرکت کرده و قبول نشده. تمام این سه سال اضطراب و استرس و دلهره و .... عاقبت میگه "نمیخوام دیگه"! خیلی جالبیم ما ! خواسته رو رها می کنیم که از دست نگرانی رها بشیم.

ما ها وقتی خوشی هم بهمون میرسه با هاش خوشی نمی کنیم. - "نه بابا ماها خوشی بهمون نیومده!" .. وقتی خوشی بهت میرسه چرا خوشی نمی کنی؟ چرا نگرانی که یک دردسر غیر منتظره بیاد و شادی رو از تو بگیره؟ اصلا بزار اینجوری بگم. اون دردسر غیر منتظره به واسطه ی نگرانی تو ایجاد میشه. و این جمله که میگن "از هر چیزی بترسی سرت میاد" کاملا درست است. ترس از شکست یعنی ایجاد شکست.

دوستان من، شما به همه ی خواسته هاتون می رسید به جز خواسته های بزرگتون! اگه گفتین چرا؟ چون ما عادت کردیم که هرچه خواسته بزرگ تر، نگرانی بیشتر حالا اگه کنکور قبول نشم چی؟ آبروم میره! میگن این همه کلاس کنکور رفتی واسه من. نگرانی مادر واقعه است.

--------

ادامه دارد...

سپاس‌گزاری شده توسط: silver_0255 , azarakhsh1986 , sir_ams , atenaa , Fardad-A , SaMiRa.e , **sara** , neda_Network
ارسال: #۱۹۳
۲۷ تیر ۱۳۹۲, ۱۲:۲۴ ق.ظ
۵/ تطابق حالات فیزیکی بدن و چهره با خواسته ی درونی:

اگر میخوای در زمینه ای موفق بشی، ظاهرت هم باید اون چیزی رو که میخوای تایید کند.

علی (ع) فرمود "ان لم تکن حلیما فتحلم". اگر میخوای صبور بشی ادای انسان های صبور رو در بیاور.

علی (ع) خطاب به امام حسین (ع) فرمودند "بنیه ... بالعمله فی النشاط و الکسل ..."پسرم بهت توصیه می کنم تو زندگیت اهل عمل باش. چه وقتی با نشاطی چه وقتی کسلی! فقط وقتی کسلی دوباره نشاط رو به وجودت برگردون و دوباره برو سراغ عمل.

دوست من اگه حس کردی: "حالت خوب نیست" "خموده ای" "کسلی" "افسرده ای" ، وقتش نیست ولو بشی. وقتشه که به نحوی حالتت رو عوض کنی.

-----------------
۶/تصویر سازی ذهنی.

یکی از فوق العاده ترین تکنیک هایی که در دنیای روانشناسی مطرح است.اگر از روانشناس ها بپرسید در یک صد سال گذشته در مجموعه ی تکنیک هایی که در ارتباط با ذهن بشر پیدا کردید، مهم ترینش کدوم است؟بدون شک خواهند گفت "تصویر سازی ذهنی".

جالبه بدونید اگر تصویری رو در ذهن مرور کنید و اگر شروع به خیال بینی و رویا پردازی بکنیم به شرط اینکه که خیال ما به صورت فکر نباشد بلکه به صورت تصویر باشد، ذهن انسان اون خیال تصویری را مساوی با واقعیت فرض می کند!این همان مهم ترین یافته ی صد ساله ی روانشناسی است.

انیشتین داشت می مرد. گفتن "آقای انیشتین شما که داری میمیری. اقلا قبلش یه جمله بگو بعد بمیر. حیفه!" آخرین جمله ای که انیشتین گفت و مرد این بود "تخیل بالاتر از دانش است!" انیشتین در جای دیگه گفته "شما با تصویر سازی ذهنی رویداد های آینده ی زندگی خود را پیشاپیش به تصویر می کشید."
----------
ادامه دارد...

سپاس‌گزاری شده توسط: sir_ams , M*Gh , didar , Fardad-A , SaMiRa.e , **sara**
ارسال: #۱۹۴
۲۷ تیر ۱۳۹۲, ۱۲:۳۶ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷ تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۱۷ ب.ظ، توسط انرژی مثبت.)
حالا میریم سراغ انرژی و هاله های انرژی و قانون جذب...

مقدمه : خب همه شنیدید که میگن تمامی اجسام مدام در حال ساطع کردن انرژی هستند.

هاله های انرژی انسان دو ویژگی دارند که این دو ویژگی رو بقیه انرژی ها ندارند:

۱) انرژی بدن من و شما قابل هدایت به یک سمت مشخص است.اگر به چیز مشخصی فکر کنیم انرژی ما به سمت اون چیز مشخص میره.
خیلی وقت ها میشه که به کسی زنگ می زنیم و میگه: - "چه خوب شد زنگ زدی!" - " داشتم بهت زنگ می زدم!"
...
و نکته فوق العاده جالبش اینه که من به محض اینکه به شخص خاصی در هر جای دنیا که فکر کنم انرژی های من بلافاصله به سمت اون حرکت می کنه و بلافاصله به او میرسد بدون سپری شدن زمان. اصلاهم مهم نیست که من ایران باشم و طرف مقابل آمریکا باشه. در فیزیک به این میگن "جهش کوانتومی". یعنی انرژی ما از زمان عبور می کند. پس به محض اینکه ما به چیزی فکر کنیم انرژی ما پیش او حاضر است.

۲) انرژی من و شما مثبت و منفی میشه ولی انرژی اجسام همیشه خنثی است.
اگر ما حالمون خوب باشه اگر آرام باشیم، اگر داریم لطفی می کنیم ، انرژی ما مثبت است. اگر حالمون بد باشه اگه داریم غر میزنیم،اگه نگران هستیم، انرژی ما منفی است.

----------------------
هاله های انرژی پیرامون دو قسمت بدن ما تراکم بیشتری دارند : اول دست ها و بعد چشم ها.
---------------------

"قانون جذب"

اول یه سوال :آیا حواس پنج گانه قادر به درک همه چیز هست؟

دوستان عزیز آنچه که ما می تونیم با حواس مون درکش کنیم بهش می گیم "متراکم" یا "پر تراکم".

مثلا من میتونم تخته ی کلاس رو ببنم و حسش کنم پس تخته از نظر علم فیزیک متراکم یا پرتراکم است. ولی هیچ کدوم از ما نمی تونیم هوا رو ببینیم پس هوا از نظر علم فیزیک کم تراکم است. الان من دارم به چیزی فکر می کنم آیا کسی از شما می تونه فکر من رو ببینه؟ پس فکر من کم تراکم است.

قانون جذب میگه که هر کم تراکمی به دنبال جذب پر تراکم مشابه خودش می گردد. خوب طبق قانون جذب وقتی من به ماشین فکر می کنم (فکر من کم تراکم است) خود ماشین (پرتراکم است) را جذب می کنم.

دوستان گفتیم "قانون جذب" نگفتین "نظریه ی جذب". قانون یعنی چیزی که صحت و سقمش مشخص شده است.
--------------------------------------

سه نکته ی مهم درباره ی انرژی:

۱) در هر فکر من و شما یک حس نهفته است. ممکن است دو نفر به یک موضوع یکسان فکر کنند ولی با دو حس متفاوت و کاملا جدا! یکی با حس مثبت و یکی با حس منفی. آن چیزی که عامل اساسی جذب انرژی های من و شماست حسی است که در پشت فکر مون قرار دارد و نه خود فکر.

۲) سرعت جذب پر تراکم ها ارتباط مستقیمی دارد با باور من و شما.
هر چه باور قوی تر، قدرت جذب قوی تر. یکی میگه "من روز به روز به خونه ام نزدیک تر می شوم" بعد تو دلش میگه "ای بابا؛ با حلوا حلوا که دهن شیرین نمیشه!" این شخص ممکن است به سختی به خواسته اش برسه.

۳) انرژی که شما می فرستید، آنچه را که جذب می کند، بسیار پر رنگ تر از آن انرژی است که شما فرستاده بودید.

مولانا شعر قشنگی دارد:
ای بسا عیبی که بینی در کسان ... خوی تو باشد در آن ها ای فلان
اندر ایشان تافته هستی تو ... از نفاق و ظلم و بد مستی تو

مولانا میگه عیبی که از اطرافیان میگیری، چه بسا دونه دونه ی این ها، عیب های خودت باشه! و دقیقا این مطلب درست است! چیزی است که امروز فیزیک کوانتوم این رو اثبات کرده است. ما آدم هایی رو به سمت خود مون جذب می کنیم که پر تراکم خودمون هستند.
------------------

دوستان عزیز کسانی در زندگی ما وارد می شوند، کسانی در مسیر ما قرار می گیرند که:

۱) مثل آینه خودمون رو به ما نشون بدن.
۲) ممکنه بعضی ها بگن که "صد درصد این جمع بندی، مخالف با شخصیت من است!".
کسانی وارد زندگی ما می شوند که به دلیل حساسیت مون، اون ها رو جذب می کنیم. حساسیت در هر چیزی، در قیافه ی ظاهری یا در رفتار و باطن و روح و روان.
۳) گاهی وقت ها کسانی وارد زندگی ما می شوند که ۱۸۰ درجه با ما فرق دارن تا بشن وسیله ی امتحان الهی برای رشد ما، به کمال رسیدن ما و رفاقت ما با خدا!

نکته ی خیلی خیلی مهم: موارد دو و سه در کمتر از ۵ درصد کل موارد هستن. در ۹۵ درصد موارد ما کسانی رو جذب می کنیم که ۱ هستن.

پ.ن : طبق برداشت من، منظور افرادی نیست که صرفا باهاشون برخورد می شه، بیشتر مدنظر افرادی مثل دوست، همسر، هم کلاسی و مواردی این چنین هستند.
-----

ادامه دارد...

سپاس‌گزاری شده توسط: sir_ams , M*Gh , Fardad-A , didar , SaMiRa.e , **sara** , Somayeh_Y
ارسال: #۱۹۵
۲۷ تیر ۱۳۹۲, ۱۰:۱۲ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷ تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۱۴ ب.ظ، توسط انرژی مثبت.)
انرژی مثبت
حضور آدم ها در زندگی من و شما اتفاقی نیست! حالا می خوایم بگیم هیچ رویدادی در زندگی ما تصادفی شکل نمی گیرد! طبق قانون جذب رویداد هایی جذب زندگی ما می شوند که ما حواس مون رو به اون رویداد جلب کردیم.

ما آدم ها مثل کسی می مانیم که کلی پول میزاریم تو جیب مون و صبح تا شب میریم بازار و چیز هایی رو که دوست نداریم میخریم! شب هم میشینیم نگاه شون می کنیم و می گیم "آخه من که اینا رو دوست ندارم!"
ما توی زندگی مون با انرژی هامون داریم چی رو جذب می کنیم؟بلا و دردسر رو جذب می کنیم. انرژی ما درکائنات صرف خرید درد سر می شود.

عکس این قضیه هم صادق است. خداوند در قرآن فرمودند: "شکر کن تا نعمتت را زیاد کنم". وقتی شکر می کنی انرژیت مثبت است یا منفی؟ مثبت؛ این انرژی مثبت دنبال جذب پر تراکم مثبت است. دنبال جذب نعمت و روزی است.

حرف ما اینه که ما آدم ها باید یاد بگیریم به آنچه که می خواهیم، فکر کنیم؛ نه به آنچه که نمی خواهیم! چون در هر دو صورت ما آن چیزی را جذب می کنیم انرژی ِ فکر شما به دنبال جذب آن چیز است. ما به جای اینکه به تنش ها فکر کنیم، باید خواسته هامون رو مورد توجه و در خط مقدم ذهن مون قرار بدیم.

وقتی فکر می کنی که شرایط زندگی تو بد است، داری بدی های بیشتری رو به سمت زندگی جذب می کنی. وقتی افراد با من صحبت می کنن، دقت که می کنم می بینم تمام حرف هاشون از بدی ها و منفی ها و زشتی های زندگیشونه.

روی چیزی که می خواهی به آن برسی، متمرکز بشو؛ نه روی چیزی که نمی خوای به اون برسی! آگاهانه و با یک حس قشنگ و دلچسب، فکر کنم که از زندگیت چی می خوای؟ یادت باشد، انرژی تو آنچه را که به آن فکر می کنی برای تو جذب می کنه. چه فکر درست، چه فکر غلط! چه فکر مثبت، چه فکر منفی!

پایان.

سپاس‌گزاری شده توسط: SaMiRa.e , sir_ams , **sara** , Somayeh_Y , M*Gh , Donna

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کوچکترین عدد مثبت قابل نمایش rezajam ۱ ۲,۳۷۱ ۰۹ آبان ۱۳۹۴ ۱۰:۲۷ ق.ظ
آخرین ارسال: reza.bsh
  مثبت کردن وزن یالها و حل با دایجسکترا shayesteNEY ۳ ۲,۰۹۸ ۰۴ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ق.ظ
آخرین ارسال: Hamid_0311
  چگونه برای زندگی بهتر افکار مثبت داشته باشیم؟ پشتکار ۱۰ ۱۰,۴۷۹ ۱۰ آذر ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ
آخرین ارسال: پشتکار
  انتخاب با ماست: افکار منفی یا مثبت، مخرب یا سازنده S_Mehrjoyan ۱۴ ۵,۶۱۹ ۰۴ مرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۲۱ ب.ظ
آخرین ارسال: Riemann
  سوال ۳۵ آیتی ۹۰- تعداد مقسوم علیه های مثبت lotus ۳ ۳,۵۰۴ ۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۱ ب.ظ
آخرین ارسال: Ada Lovelace
  کامپیوتر۸۷- جستجو در آرایه مرتب با اعضای مثبت و منفی tayebe68 ۶ ۴,۳۳۲ ۲۹ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۵۹ ق.ظ
آخرین ارسال: Ada Lovelace
  کوچکترین عدد مثبت tabassomesayna ۱ ۱,۹۵۹ ۲۴ دى ۱۳۹۲ ۰۷:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: izadan11
  فازهای مثبت برای کنکور tohidi4503 ۱۷ ۱۰,۱۵۴ ۰۱ دى ۱۳۹۲ ۰۷:۵۹ ب.ظ
آخرین ارسال: explorer
  جادوی مثبت اندیشی... rahayi ۲ ۲,۲۸۴ ۱۲ آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۳۲ ق.ظ
آخرین ارسال: *afsoon*
  قابلیت مشاهده رای‌های مثبت و منفی برای مدیران admin ۳۰ ۲۶۵ ۰۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۸:۳۲ ق.ظ
آخرین ارسال: admin

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close