انرژی مثبت - نسخهی قابل چاپ |
انرژی مثبت - Parva - 01 آذر ۱۳۸۹ ۰۷:۲۵ ب.ظ
بچهها هرکی هر جمله روحیه بخشی که داره بذاره اینجا واسه اوقات مانشت گردی و تفریح بین مطالعه بدرد میخوره برای دوستایی که به انرژی مضاعف احتیاج دارن. با داشتن اراده قوی مالک همه چیز هستید. گر تنهای تنها شوم باز هم خدا هست. قبولم.قبولی.قبوله! |
انرژی مثبت - Parva - 02 آذر ۱۳۸۹ ۰۸:۳۶ ب.ظ
نخستین قدم را با ایمان بردار نیازی نیست کل راه پله را ببینید فقط کافیست اولین قدم را بردارید |
انرژی مثبت - mahdi20 - 02 آذر ۱۳۸۹ ۰۸:۴۲ ب.ظ
امضای خودم |
انرژی مثبت - Parva - 05 آذر ۱۳۸۹ ۰۵:۰۱ ب.ظ
گر میخواهی محالترین اتفاق زندگیت رخ بدهد، باور محال بودنش را عوض کن |
انرژی مثبت - ف.ش - ۰۵ آذر ۱۳۸۹ ۰۸:۲۳ ب.ظ
افسوس آدمی آن است که میخواهد ولی نمیتواند و به یاد می آورد زمانی را که میتوانست ولی نخواست:: پس حالا که میتوانی بخواه که خواستن توانستن است. |
RE: انرژی مثبت - mosavat - 05 آذر ۱۳۸۹ ۰۸:۲۷ ب.ظ
(۰۱ آذر ۱۳۸۹ ۰۷:۲۵ ب.ظ)parva نوشته شده توسط: بچهها هرکی هر جمله روحیه بخشی که داره بذاره اینجا واسه اوقات مانشت گردی و تفریح بین مطالعه بدرد میخوره برای دوستایی که به انرژی مضاعف احتیاج دارن. این جمله خییییییلی باحال بود |
RE: انرژی مثبت - Parva - 05 آذر ۱۳۸۹ ۰۸:۴۹ ب.ظ
خدا زمین را مدور آفرید تا به انسان بگوید: همان لحظه ای که تصور میکنی به آخر دنیا رسیده ای درست در نقطه آغاز هستی. |
انرژی مثبت - Parva - 07 آذر ۱۳۸۹ ۰۸:۴۹ ب.ظ
روزی ده بار جمله زیر را تکرار کنید: <<من می توانم، آری من می توانم به کمک خدایی که به من نیرو می بخشد به انجام هر کاری که بخواهم موفق شوم آری من می توانم>> |
انرژی مثبت - r_azad - 07 آذر ۱۳۸۹ ۱۰:۰۳ ب.ظ
آنچه را که در مزرعه ذهن خود کاشتهاید درو خواهید کرد. |
مثبت اندیشی کلید موفقیت - Parva - 08 آذر ۱۳۸۹ ۱۰:۰۹ ق.ظ
مثـبت انـدیشی بـه هـمراه خـود صـلح، آرامــش، موفقیت،بـهبود در روابـط، و سلامت جسمی را به دنبال دارد. با اتکابه تفکرات مثبت کارهای روزمره را راحتتر میتوان به پایان رسـاند، زنـدگی روشـنی در انتـظارتان خواهد بود، و نهایتاًشادی و رضایت بیشتری پیش رویتان قرار خواهد گرفت. |
RE: انرژی مثبت - Parva - 08 آذر ۱۳۸۹ ۰۴:۳۴ ب.ظ
(۰۵ آذر ۱۳۸۹ ۰۸:۲۳ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: افسوس آدمی آن است که میخواهد ولی نمیتواند و به یاد می آورد زمانی را که میتوانست ولی نخواست:: خیلی خوشم اومد واسه دسکتاپم یه عکس درست کردم ازش مرسی از دوست خوبم آفاق |
انرژی مثبت - r_azad - 10 آذر ۱۳۸۹ ۰۷:۴۸ ب.ظ
همه ما فرصت برابری برای نابرابر بودن داریم. |
انرژی مثبت - reznov3 - 10 آذر ۱۳۸۹ ۱۰:۴۷ ب.ظ
آنجه را که خدا به تو اختصاص می دهد به دست خواهی آورد، حتی اگر بربال نسیم باشد. |
RE: انرژی مثبت - ف.ش - ۱۰ آذر ۱۳۸۹ ۱۱:۰۹ ب.ظ
(۰۸ آذر ۱۳۸۹ ۰۴:۳۴ ب.ظ)parva نوشته شده توسط:(05 آذر ۱۳۸۹ ۰۸:۲۳ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: افسوس آدمی آن است که میخواهد ولی نمیتواند و به یاد می آورد زمانی را که میتوانست ولی نخواست:: خواهش میکنم |
انرژی مثبت - fantasia - 12 آذر ۱۳۸۹ ۱۲:۴۵ ق.ظ
موانع آن چیزهای وحشتناکی هستند که وقتی چشم از هدف برمی دارید، آنها را می بینید! |