(۱۱ دى ۱۳۹۰ ۰۳:۴۵ ب.ظ)SarahArshad نوشته شده توسط: وقتی خوابم نمیبره چکار کنم خوب میام مانشت اما بعضی دوستان من رو مورد لطفشون قرار می دن و معتقدن نبایس شبها تو مانشت باشم انگاریی خیابونه ما زنها شبها حتی توی مانشت هم نباید باشیم چون زنیم این خیلی سخته که تو دنیای مجازی داری برای خودت مطلب روان شناسی می خونی وروحیه ات رو با خوندن بعضی مطالب می سازی و همسرت هم مشکلی با این مسئله نداره چون بی خوابیهای تو رو درک می کنه ومی دونه کاری نداری به جز مانشت اومدن اما بعضیها معتقدن تو نباید این موقع شب مانشت باشی وچون زمینه مذهبی هم داری دیگه از شما این کار رو کاملا بعید می دونن دلم می گیره از این نگاههای به اصطلاح دلسوزانه بعضیها که هنوز هم با نگاه سنتی به زن می نگرن دنیایی که نمی فمهمی طرف این وریه یا اون وری دلم گرفته در آستانهی پختگی روح اما خامی بعضی دوستان واین که شرایط هر کسی مثل هم نیست من شرایطم به عنوان یه زن متاهل و در آستانه پختگی ۳۰ سالگی( یه دو سالی هنوز البته مونده اما حسش می کنم حتی نسبت به چند ماه قبل). خیلی فرق داره با یه جوان که هنوز خیلی چیزها رو تجربه نکرده کاش می فهمیدیم ونگاهمون رو به رنها عوض می کردیم نگاه من به مانشت برای خروج از مشکلات درسیم وروحیمه نه فرار از تنهایی فردی که نیازی به این موضوع ندارم .راستش چند وقتی بود که این حرفها آزارم می داد وبغض گلوم شده بود البته می دونم من زیادی حساسم اما ....
شما حساسیت نشون ندید.مهم نیست که بقیه چی میگن مهم اینه که به نظر خودتون(و ایضا همسرتون)چی درست و چی غلطه اون کاری رو که فکر می کنید درسته انجام بدید .
شما به هر دلیلی ازادید که بیاید مانشت .گاهی وقتا ما فرق دلسوزی و دخالت رو نمی دونیم در این مواقع باید به طرف مقابل تفهیم کنید که کاری که انجام میده کدوم یک از ایناست.البته جا افتادن برخی مطالب یه کم زمان بره ولی این کاری که برخی انجام میدند دیگه از اون کاراست !!! ربطش رو به اعتقادات که دیگه اصلا نمی فهمم!!!!!!!من نه به دلیل درسی اینجام نه واسه گرفتن روحیه اگه کسی می تونه چیزی بگه !!!! تا زمانی که کسی بر خلاف مقررات و ضوابط کاری انجام نده در بودن در مانشت ازاده.
مانشت مثل یه جامعه کوچیک می مونه .ما باید از اینجا یاد بگیریم که برخوردهامون توی جامعه چه طور باشه البته به قول خودتون گاهی وقتا افراد خامند و جوونی می کنند شما به بزرگی خودتون ببخشید.
البته خوشحالم که مانشت جایی برای گفتن این حرفا و دغدغهها داره.
حالا بازم اگه کسی چیزی گفت بگید اخطار بدم بهش
شما هم خوب جوونید ولی درکتون خیلی بالاستا!!!