روش درست درس خواندن از صفر (درس معماری کامپیوتر)

منتظر هستیم .
روش درست درس خوندن منظور فقط این نیست که چه کتابی خوندیم .اینکه چطور مثلا پترسون رو خوندی یا چطور مانو رو خوندی که به نظرت برات مفید بوده .
خلاصه برداشتی ؟ یا تست زیاد زدی ووووو
(۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۰ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط: سلام دوستان منم به آقا سپهر تبریک میگم
اما به چند نکته توجه فرمایید
اولا آقا سپهر رشتشون سخت افزاره و پایه قوی تری در این درس نسبت به رشته های نرم ... و ای تی دارند
پوران پیشنهاد ایشون واسه کسانی که معماری رو می خوان از صفر شروع کنند مناسب نیست
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۷ ق.ظ)سپهر نوشته شده توسط: سلام به همه دوستان
من و شهرام این درس رو با هم خوندیم فقط کتاب پوران ولی خیلی با دقت و تستی نبود که ندونیم چه جوری حل میشه یا برگه ای از کتاب
نبود که ندونیم چی داره می گه برای اون ۴ صفحه ی اول فصل ۱ که مربوط به معرفی اعداد در مکمل ۱و مکمل ۲ و ... بود خیلی وقت گذاشتیم تا دقیقا هر کدوم رو فهمیدم
در ضمن اگر فصل به فصل بریم جلو فکر کنم مفیدتره بازهم شماها نظر بدید که چه کنیم
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۱ ق.ظ)shahram_sharifnia نوشته شده توسط: خیلی حرکت زیبایی کردین و تاپیک جدیدی ایجاد کردینممنون از شما راستش خیلی فکر کردم که اشکال من یا خیلی ها مثل من چی می تونه با شه شاید همین باشه می ریم جلو شاید تونستیم حلش کنیم .
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۷ ق.ظ)سپهر نوشته شده توسط: من و شهرام این درس رو با هم خوندیم فقط کتاب پوران ولی خیلی با دقت و تستی نبود که ندونیم چه جوری حل میشه یا برگه ای از کتاباز شما هم برای اینکه تشریف آوردید برای کمک کمال تشکر را دارم وبهتون هم موفقیتتون رو تبریک میگم .چقدر جالب که نظر شما بسیار هم کارگشاست ومیشه برای تمام دروس همین رو در پیشگرفت یعنی فصل به فصل جلو رفتن .
نبود که ندونیم چی داره می گه برای اون ۴ صفحه ی اول فصل ۱ که مربوط به معرفی اعداد در مکمل ۱و مکمل ۲ و ... بود خیلی وقت گذاشتیم تا دقیقا هر کدوم رو فهمیدم
در ضمن اگر فصل به فصل بریم جلو فکر کنم مفیدتره بازهم شماها نظر بدید که چه کنیم
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ب.ظ)SarahArshad نوشته شده توسط: نفرموندید که تستهایی که پاسخ تشریحی نداشتند رو چه می کردید؟ راستش یکی از بزرگترین مشکلاتمن با پوران این بود.
روش درست خلاصه برداری در این درس هم اگه میشه بگید
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ب.ظ)SarahArshad نوشته شده توسط: نفرموندید که تستهایی که پاسخ تشریحی نداشتند رو چه می کردید؟ راستش یکی از بزرگترین مشکلاتمن با پوران این بود.این قدر فکر می کردیم تا راه حلش رو بفهمیم برای بعضی از تست ها که خودمون فرمول ساخته بودیم یادته که شهرام؟توی این درس خلاصه برداری نکردیم و معمولا اگر چیزیی می خواستیم یادمون نره بالای کتاب می نوشتیم
روش درست خلاصه برداری در این درس هم اگه میشه بگید
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ)ania_13 نوشته شده توسط: خیلی خوبه که دو نفری میخوندین همراه خوب خیلی مهمه. اما میدونید مشکل اصلی اینجاست که اینطور جا افتاده که معماری درس خیلی سختیه! حتی مشاورا هم بهش اشاره میکنن و همین باعث میشه ذهن نخواد دنبال راه حل مناسب بگرده.
وقتی میرفتم سراغ مانو میدیدم پوران تمام نکات مهم رو پوشش داده اما باز عذاب وجدان میومد سراغم که نکنه یه چیزی تو این کتاب باشه که من نخونم!!! نظرتون درباره منبع چیه؟
(۱۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۵ ب.ظ)ania_13 نوشته شده توسط: nomadشما فرمودین که پوران رو تایید نمیکنید. به هر حال این کتابیه که تنها منبع دو نفر از دوستان ما بوده و درصداشونم عالیه. نمیدونم شاید چون رشتشون سخت افزار بوده مهارت بیشتری داشتن.
به هر حال، کتاب تست به نظرتون چی خوبه؟ مقسمی تستهای زیادی داره نظر شما چیه؟
(۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۸ ق.ظ)narges_r نوشته شده توسط: من اصلا با متن کتاب راهیان راحت نیستماگه از معماری چیزی نمیدونین، جزوه و ویس دکتر اجلالی رو پیشنهاد میکنم، با اینکار شما تو این درس راه میوفتین، مثالهای جالب با ادبیات دکتر اجلالی واقعا شنیدن داره!! اما کامل نیست ولی واسه شروع حرف نداره، بعد از اتمام اینکار سراغ پوران برین، مکمل خوبین واسه هم
ادبیات کتاب پوران خیلی بهتر از کتاب راهیان هست ولی خوب کتاب پوران کامل نیست
من قصد دارم برای معماری ویس گوش بدم البته نمیدونم کار درستی هست یا نه!
(۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۲۴ ب.ظ)milad_rahimi نوشته شده توسط: سلام دوستان.من رشتم علوم بوده.مدار رو پاس نکردم.میخاسم ببینم واسه خوندن معماری حتما لازمه که مدار رو بلد باشی؟
یا اینکه چه فصلایی از مدار پیش نیاز معماری هستن.خوشحال میشم کمکم کنین.
درضمن میخام ای تی شرکت کنم واسه ارشد۹۲/
(۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۵ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط: ببینید در مورد تدریس استاد اجلالی باید بگم که ایشون استاد بی نظیری هستن
اماااااااااا...
در مورد درس معماری از استاد یاد گرفتن به تنهایی جواب نمیده.
شما خودتون باید خیلی رویِ تستها کار کنید.
به قول آقای MSZ بچه هایی که وویس و جزوه رو داشتن خوب نتیجه نگرفتن من حتی کسایی رو که با من سر کلاس میومدن رو دیدم که به هیچ سوالی جواب ندادن (بچه های درس خونی هم بودن و ادعا میکردن که مطالب رو سر کلاس عالی یاد گرفتن)
شما که از حالا شروع کردید به خوندن معماری زمانتون کافیه برای اینکه بتونید به اندازه کافی روی تستها کار کنید تا مسلط بشید
باkashir هم مخالفم در مورد اینکه جزوه استاد اجلالی کامل نیست.
به نظرم خیلی خوبه که وویس و جزوه رو گوش کنید و خوب بخونید.
(۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۲۴ ب.ظ)milad_rahimi نوشته شده توسط: سلام دوستان.من رشتم علوم بوده.مدار رو پاس نکردم.میخاسم ببینم واسه خوندن معماری حتما لازمه که مدار رو بلد باشی؟
یا اینکه چه فصلایی از مدار پیش نیاز معماری هستن.خوشحال میشم کمکم کنین.
درضمن میخام ای تی شرکت کنم واسه ارشد۹۲/
برای معماری لازمه که یه کم مدار بلد باشین.ولی فصولش رو دقیقا نمیدونم چیه.
(۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۵ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط: باkashir هم مخالفم در مورد اینکه جزوه استاد اجلالی کامل نیست.شاید باید بجای کامل، "کامل و کافی" رو بکار میبردم
(۲۹ تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۹ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: من تو درسی مثل معماری فکر می کنم ضعیفم .تنها تو دانشگاه واحدشو گذروندم .اونم نه خیلی جالب. نمرم بد نشد اما خودم زیاد بلد نبودم و نیستم. به نظر شماها برای شروع تو این درس که ضعیفم، اول سراغ جزوه و ویس هایی ک مانشت تهیه کرده برم و همزمان یه کتاب درسو کنکور مثل پوران رو هم پیش برم. این ایده مناسبی میتونه باشه برای یادگیری خوب؟ یا بیخیال جزوه و ویس؟ بدون معطلی کتاب؟!!
حالا ک این سوالو پرسیدم . اینم بپرسم نه تنها واس درس معماری بلکه واس نظریه هم که واقعااا ضعیفم این روش مناسب ترین گزینه می تونه باشه؟
(۰۵ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۰۶ ب.ظ)m_sardaari نوشته شده توسط: دوستان خواهشا جمع بندی کنین.
شما فرض رو بر این بگیرین که تو درس معماری ضعیف هستیم برای شروع باید از چی شروع کنیم.
چیزی که من جمع بندی کردم این جوره.
اول جزوه و ویس دکتر اجلالی و بعد کتاب پوران
یا
اول ویس و جزوه یوسفی و بعد کتاب پارسه
لطفا اگه موافقین تایید کنین.
(۲۹ مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۵ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط:(23 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: من قبل از اون پوران رو گرفته بودم ولی وقتی با راهیان مقایسه میکنی میبینی که راهیان جوابهای تشریحی واضحی داره و کلی توضیح داده ولی همون سوال رو اگه از کتاب پوران بخونی چیزی متوجه نمیشی
درسنامه راهیان چطور؟ بهتر از پورانه؟!!
(۳۰ مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۰۸ ب.ظ)fateme66 نوشته شده توسط: به نظر شما راهیان روونتر گفته یا پوران؟خوب من که راهیان رو بیشتر ترجیح میدم. چون اکثر جاها رو بیشتر توضیح داده. اما من ترکیبی میخونم. اول از راهیان میخونم، بعد همون قسمت رو از پوران میخونم و خیلی از ابهاماتم برطرف میشه و خیلی بهتر میفهمم.
(۳۰ مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط:ممنون از لطفتون(30 مرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۰۸ ب.ظ)fateme66 نوشته شده توسط: به نظر شما راهیان روونتر گفته یا پوران؟...
مثلا مبحث نمایش اعداد و مدارهای محاسباتی رو به این روش خوندم و خداییش و واقعا خداییش زیاد وقت گذاشتم و الان رو این مباحث (که جزو مباحث نسبتا سخت و حجیم هست) خیلی خیلی مسلط شدم.
ولی بازم میگم که خیلی وقت گذاشتم روش.
(۰۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۷ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: کم کم دارم از انتخابم پشیمون میشم از صبح دارم ۲ فصل اول راهیان مداوم از این ور اون ورش میخونم بعد از یه دور ؛باز حس میکنم درکش نکردمبه موریس مانو هم مراجعه کردم کمی بهتر شد وضعیتم اما هنوز ...
فکر کنم پورانم باید بگیرم!
(۰۳ اسفند ۱۳۹۱ ۰۴:۵۰ ب.ظ)iatii نوشته شده توسط: دوستان میشه راهنمایی بفرمایید مبحث ممیز شناور و مخلفاتش رو از چه کتابی بخونم ؟از روی کتاب آقای صفایی بخونید. البته زیاد ازش سوال نمیاد
مانو فقط ممیز شناور رو توضیح داده . ضرب و تقسیمش رو نگفته . از روی پوران نمیفهمم .
اصلا ضرب و تقسیم ممیز شناور تا بحال سوالی ازش مطرح شده ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید