سلام دوستان
میدونم شاید سوالم آماتوری باشه!!!
یه هفته هست ( از هفت شهریور ۹۳) که شروع کردم به مطالعه برای ارشد مهندسی نرم افزار ، حالا این فکر و خیال به سرم زده که ببینم الان کجای کار هستم، تا بتونم بهتر برنامه ریزی کنم. ( و البته کلی استرس و فکر و خیال مزاحم). من شرایط خودمو توضیح میدم و دوستانی که دستی توی کار دارن لطف کنن و بگن من الان کجای کارم.
منظورم اینه که الان دیر شده و باید زودتر اقدام میکردم و یا اینکه نه، وقت کافی هست و عادی به راهم ادامه بدم و خیالم راحت باشه.
توی ترم جاری ۲۰ واحد از دروس کارشناسیم مونده. ولی این ۲۰ واحد فقط در عدد ۲۰ واحده چون که:
۳ واحدش پروژه کارشناسیه که انجام دادم و آمادست.
۳ واحدش درس گسسته معرفی به استاده
۶ واحدش عمومیه ( سه تا دو واحدی) که احتمالا نیاز به کلاس رفتن داره.
۳ واحد زبان عمومی و ۲ واحد زبان تخصصیه ( جمعا ۵ واحد). از بابت زبان انگلیسی خیالم خیلی راحته و اصلا وقت منو نمیگیره.
۳ واحدش هم درس پایه هست. ( آبکی)
در کل فکر نمیکنم خیلی این ترم وقتگیر باشه، غیر از این که یه روز یا نهایت دو روز دانشگاه برم و موقع امتحانات هم شب امتحان مطالعه داشته باشم.
شرایط درسیم هم متوسط هست. توی ساختمان داده و الگوریتم ضعیف هستم ولی بقیه دروس متوسط و بعضا شرایط خوبی دارم. ( البته در طول تحصیل خوندم نه برای ارشد)
حالا اگر دوستان با تجربه بتونن تحلیلی از شرایط من داشته باشن و منو آگاه کنن، خیلی لطف بزرگی به من کردن چون فکر و خیال، و نداشتن دید خوب نسبت به وضعیتم داره منو دیوونه میکنه!!!
امیدوارم تونسته باشم منظورم و نگرانیمو به خوبی منتقل کرده باشم.