(۱۲ مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۵۵ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: (12 مرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۴۳ ب.ظ)javadjj نوشته شده توسط: کتاب سپاهان: کلا کتابای انتشارات سپاهان برای ۲ ماه اخر خوبه که بصورت ریز میکروطبقه بندی شده تست آورده و به هیج وجه برای درس روی این کتابا نمیشه حساب کرد و نکات و خلاصه درسی هم که آورده چیزی هست که دیگه نمیشه گفت حتی نکته کنکوری هست بیشتر جنبه اشنایی با درس داره و چیزی هست که حتما باید یاد داشته باشیم اما خوب از نظر تستی واقعا پر و با انسجام هست و براحتی میتونید تست های ازاد و سراسری رو از سال ۸۰ تا سال جاری بصورت کامل و سریع و برنامه ریزی شده بزنید من برای دروس نظریه،محاسبات و هوش در ماه اخر کتاباشو گرفتم و باید بگم برای دور تست عالیه.
آقا جواد، واقعاً کتاب سپاهان خوبه؟!!!
من که نگاش کردم تعداد زیادی از تستها رو فقط کلید گزاشته . نظریه سپاهان بازم خیلی از تستاش فقط کلید گزاشته دریغ از یه کلمه توضیح
کتاب جدید راهیان ارشد فکر کنم یه ۶۰۰ صفحه ای باشه، تا حالا از اون کاملتر برای حل تست ندیدم
من البته از نظر تستی و محتوای جوابها نمیگم کتاب های سپاهان صد در صد خوبه اما منظورم از انسجام و ریزمیکروطبقه بندی میگم میشه در ۱ ماه اخر تست هارو خوب مرور کرد و توی ذهن کلیتی از این که کدوم سال از کجا تست اومده و اینا بدست اورد البته درسته خیلی از تست هاش جواب کلیدی داره اما خوب جواب اون تستها هم بیشتر از جواب کلیدی هم نیست.خیلی از این تستها رو یاد داریم جواب تشریحی رو معمولا یه کتاب دستمون نیست این کتاب کلید گذاشته به کتاب دیگه ای مراجعه کنید.بازم باید بگم استاد رهنمون تو کتاب حل مسائلشون جوابای تشریحی خوبی برای تست های ارشد گذاشتند.
اما در مورد راهیان ارشد باید بگم از این کتاب یادم رفته بود فک کنم نوشته ارسطو خلیلی هست در کل کتاب خوبیه فک میکنم و برا داشنگاه ازاد هم مناسبه.
اما خوب همه این کتابها در واقع همون کتاب راسل هست اما برای اینکه تفاوت در سطح مطلب و گفتار در درس هوش درک کنید توصیه میکنم فصل ارضای محدودیت رو به دقت یکبار از کتاب راسل و یکبار از همه این مراجع تستی بخونید بعد ببینید هوش مصنووعی درسی نیست که بشه به کتاب درسو کنکور تکیه کرد.
اما خوب دارم با انتشارات شرح و استاد رهنمون مکاتبه میکنم اگه کتاب تجدید چاپ نمیشه اجازه تکثیر کتاب رو بگیرم و بصورت پست برای کاربران متقاضی مانشتی بفرستم