(۲۵ خرداد ۱۳۹۹ ۱۲:۰۶ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: از طرفی اگر واقعا قصد مهاجرت داری و شرایط مالیشو داری یا میتونی بری با والدین زندگی کنی یه ایده هم اینه کلا روی زبان و مهاجرت کار کنی.
اینم بهش فکر کردم، منتهی ریسکش زیاده، هر موقع برنامه ریزی کردم یه چهار پنج ماه عقب بودم . به همین خاطر فرض رو گذاشتم ۱ سال کار میکنم. کار کردن علاوه بر مسئله مالی، بیمه و مزایای دیگه هم داره، که لزوما در منزل پدری این چیزا رو ندارم. در کل من کار کردن رو یه invariant زندگیم میدونم. مثلا همین آذر ماه یه برنامه ریزی کردم به قول خودم، یه پدیدهای مثل کرونا زد همه کاسه کوزم رو ریخت به هم. یا مثلا روی تموم شدن یه چیزی حساب باز کرده بودم، منتهی اون کار سه ماه بیشتر کار گرفت از من.
(۲۴ خرداد ۱۳۹۹ ۱۱:۴۹ ب.ظ)Behnam نوشته شده توسط: آقا سه ساله داری میری پس کی اقدام میکنی؟
...
(۲۴ خرداد ۱۳۹۹ ۱۱:۴۹ ب.ظ)Behnam نوشته شده توسط: از سال دیگه با اونام باید رقابت کنی. قانون H1b و OPT رو هم اگه ترامپ عوض کنه، با یه لشکر چند صد هزار نفرهی چینی و هندی و کرهای که قبلا به آمریکا میرفتند اما الان مقصدشون اروپا و کانادا میشه هم باید رقابت کنی (تعداد خوبیشون هم توو شعبهی شرکتهای معروف در کشور خودشون کار کردند)، به اضافهی فارغالتحصیلان امآیتی استنفورد برکلی ... که مجبور میشن واسه کانادا و اروپا و استرالیا/نیوزلند اقدام کنند.
به این فکر نکرده بودم، در مورد اینکه رقابت هست هم حرفتون رو قبول دارم و حتا رقابت شدید تر میشه، ولی از طرفی خیلی از بیزنسهای آنلاین فروششون چند برابر شده، مثلا booking.com شاید بپوکه، ولی یه بیزنسی مثل سوپرمارکت آنلاین رشد داشته و رشد هم نیاز به نیرو متخصص داره. ولی رکود رو داریم صد در صد. همیشه درخواست زیاد بوده ولی ۸۰ درصدشون با همون take home exam رد میشن. آشناهای نزدیکم که از سطح فنیشون خبر داشتم بدون مشکل خاصی تونستن مصاحبههای فنی رو قبول بشن.
(۲۴ خرداد ۱۳۹۹ ۱۱:۳۱ ب.ظ)big cloud نوشته شده توسط: من باشم ریسک میکنم و سراغ تجربه جدید میرم.حقوق چقدر اختلاف داره؟
مثلا ۲ میلیون.
نه حاجی، تصمیم گرفتم ریسک نکنم : ))
(۲۴ خرداد ۱۳۹۹ ۱۱:۴۹ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: اول اینکه اگه تجربه جدید منظورت عوض کردن استکه که اشتباهه، وقتی برنامه داری بری فرصت عوض کردن استک نداری
دوم اینکه اگه هدفت اینه ی سال دیگه بری نگاه کن ببین کدوم از این شرکتها تایم کمتری ازت میگیره و وقت بیشتری داری خودتو برای مصاحبهها آماده کنی. واقعا فرآیند مصاحبه با تسکهای توی شرکت فرق داره، منظورم اینه این طرز فکر که برم ی شرکتی که کار باحال زیاد داشته باشن و کار کنم که آماده تر بشم برای مصاحبه اشتباهه، اشتباه نیستا ولی مناسب برای قبل مهاجرت نیست مناسب برای قبل دوره مصاحبه است. وقتی شروع کردی جدی رزومه فرستادن و مصاحبه کردن، باید وقتت آزاد باشه بتونی وقت بزاری خودتو آماده کنی
حرفتون منطقی و درست هست.
+ من خودم تحلیلی که میکنم اینه که این ۴ و اندی سالی که رزومه دارم رو باید به عنوان اندوختم برای مهاجرت از طریق کار بدونم و تغییر دادنش به طور رادیکال اشتباه هست و هرجا کم و کاستی داره رو پوشش بدم و این پروفایل جاریم رو پرفکت کنم و با اون از طریق کار اقدام کنم. که کشورهای مقصدم هم آلمان/هلند/سوئد هستن.
شرکت هم برم یه جا که stable هست و به قول دوستمون بی دردسره و بچسبم به سایر کارهای زندگیم (خوندن زبان و آماده شدن برای مصاحبه خارجی و یا حتی استراحت و کاری نکردن ...) ، چون شرکتهای استارتاپی احتمالا زیاد آدمو درگیر کنن ، توی همون تایم هم برای express entry و پروگرمهای PNP و امثالهم هم اقدام کنم، چون رشته کامپیوتر ظاهرا توی انتاریو میتونه PNP بگیره.