(۲۸ خرداد ۱۳۹۹ ۰۲:۳۲ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: کرونا هم مثل بقیه چیزا برای مردم عادی شد رفت !
شوربختانه
مردم واقعا بی فکر و بی منطق هستند. همه دارند عروسی برگزار می کنند و الان آمار داره غوغا می کنه!
آخرین پیامی که الان در خصوص کرونا خوندم
: کرونا مهمان ناخوانده یک عروسی در جنوب فارس: ۴۰ نفر مبتلا شدند. یک نفر مبتلا با حضور در مراسم عروسی، باعث شده ۴۰ نفر دیگه هم بگیرند. عروسی هم ۳ روز طول کشیده، آخه خانه تان آباد سه روزتون دیگه چی بوده اونم بدون رعایت همگی در کنار هم ... الان جنوب استان فارس داره بیداد می کنه.
من صبحا که می رم سرکار، محل کارم هم مرکز اصلی شهر هست و کلی دکتر و کلینیک اطرافمون ریخته .. اینقدر هم وحشت دارم ولی چکار میشه کرد. خانم باردار بدون ماسک و دستکش کف زمین نشسته ... کلی دستکش آلوده وسط کوچه ها ریخته شده ... مردم بدون ماسک بی مهابا کنارت رد می شن و دل آدم به زمین و زمان چنگ می اندازه ....
کاش کمی رعایت می کردند. والا اون روزهای اول ما یک ماسک n95 خریدیم و دقیقا تا دو ماه به دلیل نبود ماسک ازش استفاده می کردیم، من هزار بار الکل زدمش و مجبوری باهاش بیرون رفتم. خب چه می شد کرد وقتی گیر نمی اومد. الان که دیگه کلی ماسک ریخته ...
اگر ناقل کرونا ماسک نداشته باشه
وشماهم ماسک نداشته باشید
احتمال انتقال۱۰۰%هست
اگه ناقل ماسک نداشته باشه
وشما ماسک داشته باشید
احتمال انتقال۷۰%هست
اگه ناقل ماسک داشته باشه
وشما نداشته باشید
احتمال سرایتش به شما۵درصد
واگر ناقل وشما ماسک داشته باشید
احتمال انتقال به شمافقط ۱/۵%