(۰۵ خرداد ۱۳۹۹ ۱۲:۲۷ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط: تازه فهمیدم چقدر توی انتخاب رشته ام اشتباه کردم ... من مال این رشته نیستم ..
اتفاقا بر اساس تجربه ی شخصیم اینو نمیشه گفت. همه چی بستگی به شرایطی داره که درش قرار میگیری و شخصیت تحصیلی تو از همون اولین باری که وارد دانشگاه میشی شکل میگیره. من خودم هیچوقت فکر نمیکردم اینقدر از مهندسی که عشق زندگی من بود فاصله گرفته باشم و هنری شده باشم.
من فقط سر یه لجبازی با خودم رشته ی نمایش دانشگاه آزاد رو انتخاب کردم که فقط قبول بشم و از دست به رخ کشیدن ها راحت بشم.
به خدای محمد قسم که من رشته ی نمایش تهران مرکز رو انتخاب کردم چون بیشتر برمیداشت. ۱۵۰ تا روزانه و ۱۵۰ تا شبانه. من فقط زدم که قبول بشم. بعد یهو دیدم شد تمام دغدغم و من همیشه از اینکه از آرزوی مهندس شدن دور شده بودم حسرت میخوردم و این اشتباه بود. وقتی خود آدم دست به انتخاب میزنه باید منتظر عواقبش هم باشه.
الان با نگاه کردن به اون همه سالها احساس میکنم که هنر اول برای من راه فرار بود، بعد تبدیل به مخدری شد برام که ضربه ی سختی رو که از تصادفم خورده بودم جبران کنم.
میخوام بگم آدم از همون اول باید مراقب انتخابهاش باشه، خصوصا اگه تو این مملکت زندگی میکنه، خصوصا اگه تصمیم میگیره دنبال یه رشته ی هنری بره، هنر عینهو اعتیاده لامصب
پ ن: من این چیزا رو میام میگم برای این نیست که زندگی خودمو تو گوگل ایندکس کنم، تجربیاتم رو خالصانه میگم که استفاده کنین.