(۱۵ دى ۱۳۹۸ ۰۲:۵۸ ق.ظ)The BesT نوشته شده توسط: (15 دى ۱۳۹۸ ۰۲:۳۰ ق.ظ)marvelous نوشته شده توسط: دیسک گردنم بعد از سه ماه دوباره عود کرده، احتمال میدم علتش سرمای هواس، ولی بد دردیه و داره بیچارم میکنه.
کلی درس و کار رو دستم مونده با این گردن موندم چه میشه کرد.
با گردنبند طبی ببندید
اگر همین الان ندارید با کش پهن ببندید تا سفت و محکم بگیردش
کیسه نمک هم خیلی خوبه. داخل پارچه یک بسته نمک را بریزید و پارچه را بدوزید تا نمکها بیرون نریزن.بگذارید روی بخاری داغ که شد بگذارید روی گردن . رطوبت را میگیره و خیلی موثره. راههای درمان خونگی هست ولی خیلیارزشش خوبه
ممنونم ازت عزیزم، کاملا درست میگی، گردنبند طبی دارم ولی میبندم گردنم سر گیجه ی بدی میگیرم و سر همین مشکلات دکتر گفت میتونم گردنمو نبندم. ولی خب به جاش مسکن داده و همش یه حالت گیجی بهم میدن. ولی این کیسه ی نمک کاملا با عقل جور درمیاد.
خوشم اومد همین فردا صبح امتحان میکنم. من عاشق درمانهای خانگی هستم. الان خواهر منم تو انگلستان همش دارن درمانهای خانگی رو به مریضهاشون میدن و به شدت از دارو، خصوصا آنتی بیوتیک دوری میکنن. یعنی مثلا خواهر من اجازه نداره آنتی بیوتیک به مریض بده تا یه پزشک رده بالا تر تشخیص بده و آزمایشها نشون بدن که طرف دیگه غرق چرکه باید آنتی بیوتیک مصرف کنه.
بعد اینجا تا میری دکتر بد بخط هم مینویسن کلی قرص و دوا که حالا یکیش اثر کنه.
دوستان استامینوفن کدیین نخورین، ضررش به اندازه ی تریاکه. بهترین مسکن استامینوفن ۵۰۰ هست.
در ادامه ی حرفی که The Best عزیز زد، من خیلی فکر کردم. این روزا خیلی روی مدلهای حیوانی مطالعه میکنم و شدیدا با انسان از نظر هوشمندی مقایسه میکنم و به این نتیجه رسیدم که انسان دست کمی از حیوان نداره، احساس میکنم انسانیت پسرفت کرده، ریختن خون راحت شده درست همونطور که ببر و پلنگ همدیگه رو میپرن، گوسفندا رو میدرن. الان دقیقا تمامی رفتارهای آدمهای به ظاهر پیشرفته و متمدن گرفته تا جوامع متوسط و سطح پایین مثل حیوانات شده قدرت طلبی و رجز خوانی برای همدیگه. البته بلانسبت من کاری به شخص خاصی ندارم و اصلا قصد توهین هم ندارم، کلی میگم که روابط جوامع بشری تبدیل شده به مشتی رجز خوانیهای گرگ ها و ببر ها در مقابل هم. واقعا نمیدونم چه سودی داره این همه دشمنی و کینه و خون، و چه بی ارزشه خون آدما تو این دوره، انگار نه انگار انسانیم.