چه تشتِ ( جَوِ ) سنگینی (جواد خواجوی)
من از وقتی عضو مانشت شدم خیلی ها بهم کمک کردن، یه وقتایی مثل پرروها رفتم بهشون پیام خصوصی دادم، بعضی وقتا هم وقتی مطالبشون رو میخوندم که
اصلا مخاطب مستقیم خودم نبودم بهم خیلی کمک می کرد. من مثل اکثریت با هدف اینکه ارشد دانشگاه خوب قبول بشم عضو این فروم شدم، ولی بعد یه مدت نه چندان کوتاه فهمیدم از بچه های اینجا خیلی چیزای بعضا مهمتر دیگه هم میشه یاد گرفت، بستگی داره به خود کاربر.
منتظر بودم یه سری اتفاقای خوب بیفته بعدش با دادن خبرش اینا رو بگم، ولی شاید دیگه وقت نشه، کلا از فردامون هم خبر نداریم. یه سری کاربرا رو دوست دارم اسمشون رو ببرم و ازشون تشکر کنم به خاطر فعالیتشون تو انجمن ، هنوزم بعضی وقتا که کم میارم میرم پیام هایی که به
بعضی هاشون دادم و جوابشون رو میخونم و انرژی میگیرم: (تقریبا یه ترتیب تایم لاین طوری داره)
Codin
blackhalo1989
Pure Liveliness
Behnam
gogooli
Iranian Wizard
Saman
Aurora
Milestone
sixsixsix
Riemann
crevice
The Best
از بین کاربرای بالا فقط این شانس رو داشتم که با Saman از نزدیک برخورد داشته باشم!! یادش بخیر تئاتر شهر قرار گذاشته بودیم، یه بارون نم نم هم میومد تا انقلاب پیاده رفتیم و بعدش رفتیم نیکوصفت
از اینی که توو فروم هست خیلی گُل تر بود
و مطمئنم اگر از نزدیک با هر کدوم از بچه های بالا برخورد داشتم خیلی خیلی گُل تر و با صفا تر از تصورات من بودن.
خیلی خوب میشد اگه همون اندازه که این دوستان برای من و بقیه اعضای انجمن مفید بودن، من هم برای بقیه مفید می بودم، ولی حس میکنم در توانم نبوده. کاری که در حال حاضر از دستم برمیاد اینه که ازتون تشکر کنم، دمتون گرم واقعا