(۱۹ مرداد ۱۳۹۸ ۰۸:۵۷ ق.ظ)gogooli نوشته شده توسط: نیاز به بولد کردنش نیست ... ببخشید من آدم رکی هستم ... شما (نوعی) چرا فکر می کنی این حرفها رو فقط خودت بلدی ... واقعا بعید می دونم کسی در این تاپیک باشه و این حرفها رو به طرق مختلف نشنیده باشه یا نخوانده باشه ... من نمی فهمم چیه تا یکی یک حرف غیر مثبت می زند یک عده واکنش می روند که حرف نزن ... البته واضح است که نیت خوبی دارید ولی این خاصیت کنترلگری فکر کنم کار دستتون بده ... ضمن اینکه هر حرفی قابل تعمیم به هر پدیده ای نیست ...
امیدوارمم ک کسی ناراحتت نشه . سعی کردمم خوب بنویسمم . بدیاشوو ب خوبی خودتونن ببخشینن. همه خوبنن ولی بهترینامم بینقص نیستتن
خ خوبه ک رک هستینن. منم میخام رک باشم. اصنم همچین فکری نمیکردمم ک فقط من بلدمم. تجربه م از همین جاست. خ وقتا این برخورد رو خ ادمای این جا انجامم دادن ولی چون عضوو قدیمی بودن بشون اعتالرضیی نشده و خ ادمای کنترلگر تر ی این جا هسن ک اصن من عددی نیسم در مقابلشون.لازم نیس اسم بببررم ولی مثال هس انقد ک یاد همه باشهه. حق مخالفت برا همه هس. حق اعتراضم. همهه میتونن مخالف این حرفا ی من باشن. ولی نقد نیس خ وقتا . با ی کلمه هایی میگیم ک طرفو له کنیمم . خ وقتام درسته ها ولی اونجوری گفتنش اصن خراب میکنه هدفو
این ی جور اعتراضهه. ی دفه دیگم اینکارو کردم. ی بار دیگم نوشتم خ ادما طاقت ندارن با خودشون مث خودشون رفتار بشهه. خ ادما خودشون همه رو ب تیغ نقد میبنددنن ولی ب خودشوون نمیشهه گفت ابرو بالا چشمتهه. خیلیا توقع ج دارن از همهه ولی خودشون ج ب کسی نمیدنن (اگه این مدلیی در من میبینین بم بگین خ ممنون میشم)
(من نمی فهمم چیه تا یکی یک حرف غیر مثبت می زند یک عده واکنش می روند که حرف نزن )
اتنفاقن دقت کنین من بارها ایننو گفته م انقدر ب زور میخایم مثبت باشیم کسی جرات نداره حرفشو بزنه چو.ن فوری تگ منفیی و بدبین میخورهه . من خودمم اعتراضض دارم به این. بارهاا گفتمم بذاریمم حرف بزنن ادما . چن دفه راجب مهم بودن حرف زدن گفتمم . چن دفه کسی چیزیگفته و بش گفتن منفی یا غرغرو من پشتش بودم ک بذارزین حرف بزنه
اتفاقن جواب خاص براای برای اقایی بلک بود چون هم این ک ب نارحتیی دیگران میگنن غر زدنوو دیدم هم این ک موضوعع بحثو زیرسوال میبرن چون براشون ممهم نیس
(ضمن اینکه هر حرفی قابل تعمیم به هر پدیده ای نیست ...)
اتفاقنن درباره این موردد قابل تعمیمه موردیه ک خارج از کنترله . منم گفتمم اره میشد درسا بهتر باشه . حالا ک نبوده . با گفتنش تغییر نمیکنه ک. الان ک میدونی چی لازمهه برو دنبالش
با همینئ منطق ک اینجا یاد گرفتمم از ایشون. دربارهه چیزی ک کارشناسس نیستیم نباس حرف بزنیمم اصن . ولی خ حرفای مام از درک یه ک از تجربهه خودمون داریمم.
شایدمم فک کنین بدجنسم ولیی نگاه از بالا ب پایین تو خ کاربرای قدیمی اینجاا ک اقا هستن وجودد داره. ولی اعتراض ب اونا نمیشهه .
الانم مشکلی باهیچ کس ندارم. جنبه شو در ایشونن دیدم ک اینا رو میگمم. این نقدمنه در حدی ک میشناسم و دیدم . حتا گفتم ک میتونه اشتباهم داشته باشهه. حرف خوب و درستت م زیاد خوندم ازشونن و موقعی ک نبودن م ازشون خواستم بنویسن دوباره. فقط ی ذره خوش شانسن من ب ایشون میرسم یهوانتقادم شکوفاا میششه.
چونن ادم خوبیه اینار و بش میگم.
(۱۹ مرداد ۱۳۹۸ ۰۹:۰۱ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: البته شفاف سازی کنم این به این معنی نیست ادم طرف عدالت نباشه یا بزاره به دختره ظلم بشه صرفا از سر علاقه به خانواده و تعصب. منظورم اینه احترام به خانواده مهمه در کل
شماا ک تاکیدد رو یافته هایی علم دارینن شدیدن. سرچچ کنین ببینی حرف من نیس. خ علمی بحث شدهه ک الویتت اشتباهییه و نتیجه خوب ندارهه معمولن. حتا هر دو رو از دس میدین. حتا میگنن همسرر از فرزند مهمتره حتا ب نفع بچه س این
و اصن میگنن تا نتونسنی بذاری الویت اول اازدواج نکن.
تا من داشتمم مینوشتم دیدم ک خ طرفدار داره این نظر . من مرجع نیستمم ک بگم درسته یا نه ولی سرچ کنینن ببینین با دلیل رد شده این حرف.
////////////
نمیدونم واکنشا چی خواهدد بود. اگهه رپلایی کنین ننمیتونم ج بدم زود . ی مشکلی داریمم الان. ولی نقدی بشهه بعدن ج میدم