(۱۸ مرداد ۱۳۹۸ ۰۳:۲۳ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: (18 مرداد ۱۳۹۸ ۰۱:۱۴ ب.ظ)elect نوشته شده توسط: سیستم همونهه ولیی الان خانوادهه ها بیشترر میدونن و حواسشون هس . بچه هام ازپسش برمیانن زبان و ورزش و مسیققی و درس همهه با همم. اون موقم اگه میگفتنن شماام ازپسعمش برمیومدی با همه اون انتگرالا. حالامم ک رفته بیخیالشش. الان ب بعد مهمه
ما خودمون هم بعضا این کلاس ها رو رفتیم ... بحث این است که در مدرسه وقتمون تلف شده.
اتفاقا خانواده های الان به نظر هیچی نمی دونند فقط ژست می آیند ... دلشون نمی آید یک وقتی بذارند بچه رو ببرند تفریح ... ما اگه کلاسی می رفتیم برای این بود که اطلاعاتمون زیاد شه ... الان یک سری هاشون بچه رو می فرستند کلاس فقط برای اینکه از سرشون باز کنند.
اون ک اره همیشهه ازین کلاساا بوده ولی الانن شدیدتره و کلیی تنوع دارره
بعضیامم اون مدلین م ولیی هستن ک واقعن حواسشونن هس خ دقیقق و درستت .حتا اون کلاس از سر باز کنی م بهتر از اینکهه همش گیر تبلتت و .. باشن
درباره بد بودنن درسا , میشدد چیزای کاربردیی تر باشه, قبوله ولیی. اون موقه ک رفتهه افسوس م ک فایده ندارهه.
من براا این گفتم ک خودتونوو با شرایط خودتوون بسنجیین . اون مهارتو یادتونن دادن شمام تا تونستین سعیی کردینن خوب باشین. الان فمیدن چیزای دیگ لازمتره الان برینن دنبالشس . حالا سخت ترره یا دردسر ولی اگهه لازمه پس باس رف دنبالشش دیگه.
نکته مثبتش اگه ی روزیی خودتون شدین مسول ی بچه ایی ُ حواستونن جمع اینجاهام هس.
//////////////////////
توی ۷ عادتت مردمان موثر میگهه همیشه موقه مشکل راحت تره ک انگشتو بگیری سمت ی چیزی سرزنش ک اگه اینجور بود اونجور میشد. میتونیی همه رو سرزنش کنی ولیی این ی مسکنن موقتیه ولی میشه زنجیر مشکلات بعدیی. ولی اگه نقشش خودتو ب\ذیری وشجاع باشی ک بری دنبال راه حلذ اون وقتت فدرت انتخابای خودتونو میبینین
////////////////////
ی خبرنگار ورزشیی خ خوب هس مهدیی شادمانی ک سرطان داره ی متن قشنگ نوشته بودد ک ممنونم از خداا این بیمارری باعث شد بیشترر خونه باشم بیشتر بزرگ شدن بچه امو ببینم. بیشتر بفمم محبت خانمم وخانواده رو
\\\\\\\\\\\\\\\\
ی مشکلیی هس از گذشته. گذشت م عوض نمیشهه ولی کشش ندیمب اینده.
من خودم اینشکلی میشم شاکی عصبانی/ غر زدم اینجاا زیاد.
ی ذره ش اروم میکن هولی کشش ندم بهترر میشم
مرسی از اوناا ک خوندن و خوصلهه کردن