(۲۶ تیر ۱۳۹۸ ۰۲:۰۸ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: چی چیو سراغ دارو نرو ؟!
مگه میشه سراغ دارو نری
داره میگه افسردگی شدید دارم.
این نسخه پیچی های دمدستی واسه آه و ناله های سطحیه!
افسردگی یه بیماری پاتولوژیکه. کل سیستم مغز و ترشح هورمون ها, سلامت بدن و خیلی چیزای دیگه رو تحت تاثیر قرار میده
وقتی کسی مثلاً سروتونین مغزش کمو زیاده اگه دارو نخوره پس چکار باید کنه؟ کلاً از لحاظ شیمیایی کل مغز بهم ریخته!
حتی افسردگی شدید هم بدون دارو درمان میشه. من خودم افسردگی شدید داشتم و الآن حال بهتری دارم ( عالی نیستم ولی خیلی بهتر از قبلم ).
ببین من اگه آدم قویای نباشم ولی آدم ی دندهای ام . بزرگترین اشتباهم تو این زمینه این بود که فکر میکردم وقتی روانشناس ( روانکاو , شناخت درمان و .... ) میتونه با صحبت کردن مشکل من رو حل کنه قطعا خودم هم میتونم . به شدت هم آدم منطقی ای هستم و به جزییات همه تصمیم ها و کارایی که قبلا کردم و یا در آینده میخوام بکنم فکر میکنم . ترکیب همه اینا با هم این شد که من ی مدت زیاد ( نزدیک ۳ سال ) با خودم درگیر بودم که مشکلاتم رو حل کنم و اصلا توی این ۳ سال نتونستم زندگی کنم! به دلیل اینکه به جزییات تصمیماتم اهمیت میدم و ی حس سرزنش همیشگی با منه توی مرداب این فکر و خیالها هی پایین تر میرفتم. داخل ی لوپ افتاده بودم که نه تنها نمیتونستم خارج بشم بلکه هی عمق مشکلاتم بیشتر میشد.
تا اینکه تصمیم گرفتم پیش روانشناسی چیزی برم. با معرفی یکی از دوستان رفتم پیش ی شناخت درمان. اینطوری شروع کردم که دکتر من ی مدت زیاده که مشکل روحی دارم و .... و خودم نتونستم حلش کنم و امیدی هم ندارم شما بتونی حلش کنی
ولی به
عنوان تیر آخر خواستم امتحانی کرده باشم! ی مدت مراجعه کردم و چند جلسه اول ( ۵ یا ۶ ) تی حالم بدتر شد و وقتی جلسه رو ترک میکردم انواع و اقسام بد و بیراه رو به دکتر عزیز میگفتم که حالم رو بدتر هم کرده ولی چون به خودم قول داده بودم زیر ۱۰ جلسه نرم جلسات بعدی هم شرکت کردم. بعد از ی مدت خیلی از مشکلاتم حل شد. از دکتر پرسیدم که دکتر من نمیفهمم چرا حالم بهتره لطفا برام توضیح بده چون من همونطور که دیدی همه مشکلاتم رو خودم میدونستم و انواع راههای ممکن هم تست کرده بودم! گفت برای ذهن انسان ۳ نوع مساله وجود داره : حل شده خوب , حل شده بد و حل نشده که فقط حل نشده است که ذهن انسان رو درگیر میکنه. در طول جلساتی که داشتیم من فقط سعی میکردم بفهمم کدوم قسمتهای مشکلاتت برات حل نشده است و راجع به اونها سوال میپرسیدم و خودت بهش فکر میکردی و حلشون میکردی!
الآن همونطور که گفتم حالم عالی نیست ولی حس میکنم اون لوپی گه گفتم شکسته شده. حالا شاید توی فرصتهای بعدی دوباره رفتم پیش این روان شناخت ...
توصیه ام اینه که قبل از اینکه روانپزشک برید اول به روانشناسی شناخت درمانی چیزی که بدون دارو حالتون رو بهتر میکنه مراجعه کنید چون دارو میتونه به راحتی نتیجه عکس داشته باشه به خصوص بعد از ترک مصرفش