(۰۷ آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۵۳ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: چ قدر مستندهای پیاده روی اربعین را دوست دارم
چ قدر امشب دلم گرفته
چ قدر دلم میخواد برم کربلا ..................................
اربعین یه سفر فوق العاده سخت و دشوار هست از هر نظر.
سختی هاش از قبل سفر شروع میشه تا بعد از سفر, و نه فقط در خود سفر!
از همون اول باید سینه سپر کنی جلوی نیش و کنایه و متلک و تمسخر اطرافیانت (و حتی نزدیکترین آدمای زندگیت)
بعدشم یه سفر سخت که آمادگی جسمانی خودش رو میطلبه و از لحاظ بهداشتی هم در سطوح پایینی هست
اربعین هرسال آبستن حوادث و فجایع بزرگی هست و کلاً خطرناکه.
خلاصه زائر کربلا (علی الخصوص اربعین)
باید جان بر کف
سلامتی بر کف
آبرو بر کف
اعصاب یر کف
و... باشه. چه بخواد چه نخواد.
تمام زیبایی اربعین هم به همینه. به همین اخلاص زائراش.
اینکه تلوزیون و مستند و .. چی نشون میده مهم نیست, مهم اینه به راهی که داری میری باور داشته باشی وگرنه میزنه به دلت.
در کنار همه ی این سختی ها یه سفر
فوق العاده مهم هست
خود اونایی که میرن اربعین شاید به جرات بشه گفت اکثراً از طبقه ی ضعیف اجتماع هستن
پارسال یه همسفر داشتم که حتی یه هزار تومنی هم تو جیبش نبود, بدون پاسپورت, بدون ویزا, بدون هیچ لوازمی! حتی کفش پاش هم گم کرد, من یه صندل اضافه داشتم دادم بش تا بتونه برگرده!
فقیر هم که باشی بری, واست حرف درمیارن واسه مفت خوری رفتی !
هرچقدم از عیوب خودت کم کنی, چشم عیب جو و زبان طعنه زن بالاخره یه انگی بهت میچسبونه
پس بهترین راه اینه اهمیت ندی.
این دوستایی هم که بحث فقر و فقرا رو پیش میکشن کلاً در اشتباهن به نظرم.
(۰۹ آبان ۱۳۹۷ ۰۹:۱۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: حالا برو کمک کن و به آدما اهمیت بده ! اینم میتونه توی دستهی فقرا قرار بگیره ! آدما خیلی بی چشم و رو تر از اونی هستن که فکر میکنی، تنهای کسایی که ارزش دارن واسشون وقتت رو بزاری خانوادت هست .
این نگاه سیاهت رو به مردم کاملاً درک میکنم
چون خودمم هر روز بیزار تر و متنفر تر از روز قبل میشم نسبت به این ملت
ولی چندین ماه پیش اتفاقی یه حدیث از امیرالمومنین دیدم با تمام وجود حسش کردم و یه چالش بزرگ واسم بوجود اورد که هنوزم درگیرشم
هرکس بنا را بر حسن ظن نگذارد, از همگان وحشت زده میشود [گریزان و منزوی میشود]
خلاصه منم این انزوای سنگین و وحشت زدگی رو در خودم حس کردم حقیقت! فکر کنم واسه زنده موندن خودمونم شده باید بنا رو به خوشبینی بزاریم
در غیر اینصورت داریم دیوار دور خودمون میکشیم