(۱۷ شهریور ۱۳۹۷ ۰۴:۲۳ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: (16 شهریور ۱۳۹۷ ۱۰:۱۹ ب.ظ)ezra نوشته شده توسط: (15 شهریور ۱۳۹۷ ۱۰:۲۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یه مساله ای هست که به طور مستقیم منجر به درآمد میشه. از اول هفته دارم روش فکر می کنم و زور می زنم و کد میزنم. با یه تخمین (البته شکمی!) بعد از دو سه هفته تلاش و هزینه مالی، احتمال موفقیت از ۳۰٪ بیشتر نمیشه اما خب مساله نسبتا پیچیده و جالبیه. هم پیچیدگی احتمالاتی (و شاید حتی نظریه بازی) داره، هم پیچیدگی های فنی.
اینکه موفق میشه یه حرفه. اما حرف مهم تر برای من صرفِ تلاش کردنه چون فکر می کنم در طولانی مدت و بعد از آزمایش چندین تا مساله شبیه به این با احتمال بالایی به سود مالی میرسم.
از اون مسائل فوق پیچیده ای که پرفسور ربیعتون تو دانشگاه شریف راه انداخته که نیست؟!
توی این شرایطی که هرکی به فکر جیب خودشه من به چشم دیدم دکتر ربیعی صبح تا شب داره میدوه گره ای از این مملکت باز کنه.
البته من فعلاً قضاوتی نمیکنم
چون فقط از بیرون
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
دارم نگاه میکنم, و اطلاعی از داخل اون گود ندارم!
اما این بساط ارزش افزوده ای که راه انداختن واقعاً شرم آوره!
تو بزرگترین دانشگاه ایران, با بالاترین درجه ی علمی, مرکز تحقیقاتی راه بندازی که مثلاً عدد ۱ را بفرستید به ۸۰۸۰!!
و از همه بدتر اینکه اون مشتری نهایی حالیش نباشه که داره پول میره تو پاچش!!
من هرجور به این موضوع vas نگاه میکنم خدمتی درش نمیبینم, بیشتر شبیه به خیانته!
به هرحال بخاطر دفاعی که کردی و اعتمادی که نسبت به خودت دارم, لااقل تا یه مدتی سعی میکنم این تصویر بدی که از ایشون تو ذهنم اومد رو خنثی کنم!