(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۰:۵۰ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: شاید برای شما هم موثر باشه :
"دیگه این حرفهارو قبول ندارم چون جوونای اینا در حدی ارایش میکنن که اصلا چهره شون مشخص نیست همه مژه کاشتن. صرفا بخاطر اینکه یک ملکه اینجوری منگول بوده دیگه نباید اینقدر ارایش را رو سر دخترای ایرانی بکوبیم. من به این نتیجه رسیدم ارایش لازمه یک دختر و زنده بودنش. هرجا و هرشخصیتی باشه. این چرندیات را هی تلگرام میکنن که نقطه ضعف برای دخترا ایرانی ایجاد کنن. دیگه حالم ازینهمه نیش و کنایه که تاالان خودمون به خودمون میزدیم بهم میخوره.
خارجیارو همه چیز تمام فرض میکنیم و هی میزنیم تو سر ایرانیا. ماها به هزارتای اینا می ارزیم چ باارایش چ بی ارایش
بعدشم این شاهزاده از ۱۲ سالگی س*ک*س داشته الان جشن کوفتشو میگیره
ولی ما خاک بسرها تو سن ۳۰ سالگیم نمیشه ۱بار بریم ارایشگاه والا!!!
خودتم بیای اینجا میفهمی که ایران طلای ناب و ادماشم بهرحال خیلی ویژگی های خوب را دارن ولی خارجیا ملوس بنظر میان مهربونن ولی ریشه و اصالت یک ایرانی ندارن. اگه اینقدر خودمون دست کم نمیگرفتیم و اینقدر دختر و پسر را مسخره نمکردیم و نمیکوبندیم جامعمون بهتر ازین بود
جالبه که فقط ارایش و لباس سادشو میبینن و مقایسه میکنن خب شاید خودش ساده پسند سلیقش. اونوقت اون مراسم باشکوه چند صدهزارنفری که خدامیدونه عروسی چند شب و چندروز شام و ناهار دادن نمیبینن بعد با ۱ وعده عروسی دخترای ایران مقایسه میکنن
مقایسه هامونم سلیقه ایه همش نقد نه مقایسه
دقیقا عین اینه که میگیم مثلا سوید و اسکاندیناویا رفاه دارن بیکاری کم
این کشورها ۷ میلیون جمعیت دارن که ۲۵درصدشم مهاجراشن
ایران بالای ۷۰ میلیون جمعیت فقط ایرانی داره والا تا الانم خوب رفاه داشتیم
کاش اینقدر همو گاز نمیگیرفتیم کاش ۲تا مدل قابل مقایسه را باهم قیاس میکردیم"
دوباره تحت تأثیر قرار گرفتم!
حرفهای دوستتون دور از واقعیت و بعضاً بوی خودشیفتگی (narcissism) هم میاد ازش. یه لحظه فکر کردم دوستتون بهتون دروغ گفته که خارج از کشور هست. عرض میکنم چرا.
هم تجربه و هم آمار نشون داده که زنان ایرانی چند برابر زنان خارجی آرایش میکنند. خب این به من ربطی نداره ولی ضرری هم بهم نمیرسونه (هر چند که بدم نمیومد اون پول و وقت رو صرف مطالعه بکنند) ولی اینکه حاشا بکنیمش و بگیم اروپائیها چند برابر آرایش میکنند هم خب دروغ هست. خب مثلا من آلمان و آمریکا رو دیدم و crevice الان از هلند گفت و codin هم میتونه در مورد کانادا نظر بده، واقعا کمتر آرایش میکنند. به آمار هم اگه باشه، یه آمار قبلا دیده بودم که زنان ایرانی ۳ برابر کشورهای اروپایی (نسبت به درآمد) خرج لوازم آرایشی میکنند. عمل جراحی هم که خب همه میدونند در ایران چقدر بیشتر هست. به نظرم این چیزا به خاطر نارضایتیای هست که شخص از زیبایی خودش داره که اونم برمیگرده به کمبود اعتماد به نفس.
اینکه دوستتون فرموده "ارایش لازمه یک دختر و زنده بودنش" هست و ملکهی انگلیس که آرایش نکرده بوده رو منگول فرض کرده، نظر خودشون هست و البته صرفا هم نظر خودشون هست. نظر بنده هم این هست که ایشون با این حجم از تندروی، مشکل اعتماد به نفس دارند و به ملکه هم شدیدا حسودی میکنند مخصوصا که خودشون هم ظاهرا مجرد هستند و وارد دههی چهارم زندگیشون شدند.
"ماها به هزارتای اینا می ارزیم چ باارایش چ بی ارایش". اینم حرف مهملی هست که تاریخ مصرفش چند دهه هست گذشته. چرا ما برتریم؟ به خاطر نژاد برتر؟ به خاطر حکومت دموکراتی که داریم؟ یه به خاطر سرانهی بالای مطالعه؟ بر چه اساسی هر ایرانی برابر هزار خارجی هست؟
"خودتم بیای اینجا میفهمی که ایران طلای ناب و ادماشم بهرحال خیلی ویژگی های خوب را دارن ولی خارجیا ملوس بنظر میان مهربونن ولی ریشه و اصالت یک ایرانی ندارن. اگه اینقدر خودمون دست کم نمیگرفتیم و اینقدر دختر و پسر را مسخره نمکردیم و نمیکوبندیم جامعمون بهتر ازین بود". این حجم از یاوه رو از احمدینژاد و ترامپ هم نشنیده بودم. اگه اینجوریه، دوستتون اونجا چیکار میکنه و چرا نمونده ایران خب؟ ریشه و اصالت یعنی چی؟ اصالت کجا خودش رو نشون داده؟ تمام کشورها اخلاقهای خوب و خاص خودشون رو دارند و به دوستتون هم خودش اعتراف کرده که خارجیها مهربونتر هستند (البته نه همه)، ولی این که اصالت ایرانیها رو ندارند رو متوجه نمیشم. یعنی این که یه ایرانی با اصالت توو مترو سوار سر و کولت بشه، بهتر از یه ژاپنی بیاصالت هست که توو صف وایمیسه؟
بله این مراسم قطعا خرج زیادی برداشته و البته نمادین هم هست و مقایسهش اشتباه هست. ولی هر کسی رو با شرایط خودش باید مقایسه کرد. میانگین هزینهی عروسی در آمریکا ۳۰ هزار دلار هست که میشه یک سوم یا نصف درآمد سالیانه. در ایران چطور؟ چند برابر درآمد سالیانه خرج برمیداره؟ دوستتون گفت مقایسهها سلیقهای هست. الان خب اینم مقایسهی غیرسلیقهای (نسبت مخارج، به نسبت درآمد). وارد جزئیات هم بشیم، میانگین هزینهی آرایش عروس در آمریکا ۲۰۰ دلار هست (تقریبا درآمد یک یا دو روزشون) که با دلار ۶ تومنی هم در نظر بگیری میشه یک میلیون و دویست که باز از هزینهی آرایش عروس ایران کمتر هست. فکر کنم الان حداقل یه ۲ تومن میدن؟ میشه درآمد یک ماه واسه خیلیها.
بعدش دوستتون گفته مقایسهی رفاه اشتباه هست چون کشورهای اسکاندیناوی جمعیتشون کم هست که تازه مقدار زیادیشون هم مهاجر هست. اولا مهاجرها هم جزو جمعیت هستند و از امکانات دولتی استفاده میکنند و ۱۴ درصد جمعیت سوئد مهاجر هست، نه ۲۵ درصد. بعدش هم رفاه چه ربطی به جمعیت داره که نشه مقایسه کرد؟ اگه از ایران به خاطر جمعیت زیادش نباید انتظار رفاه داشته باشیم، پس آمریکا با ۳۲۰ میلیون جمعیت باید از گرسنگی بمیره؟ یا آلمان و کره با ۸۰ میلیون و ژاپن با ۱۳۰ میلیون؟ بعدش اگه رفاه ایران خوب بوده پس دوستتون اونجا چیکار میکنند و اگه برای درس هست، بلافاصله بعدش قصد دارند برگردند؟ رفاه رو میشه با آمار و ارقام نشون داد (بر خلاف شاخص اصالت!). توو اینترنت سرچ کنید شاخص رفاه لگاتوم. در بین ۱۴۹ کشور بررسی شده، ایران رتبهی ۱۱۷ داره.
کاش اینقدر همو گاز نمیگیرفتیم کاش ۲تا مدل قابل مقایسه را باهم قیاس میکردیم عرض کردم اگه به جمعیت هست که خب ایران و آلمان رو مقایسه میشه کرد (چون بحث ایران و اروپا بود). اگه به شرایط بود، خب ایران و کره ۴۰ سال پیش مثل هم بودند، کره رنک ۲۵ اینای رفاه هست و درآمد بالایی هم دارند (تازه این رنک ۱۱۷ ایران هم به خاطر نظام آموزشی ارزون هست و الا صرفا اقتصاد رو در نظر بگیریم فکر کنم وضع بدتر بشه).